Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.11.2015 12:12 - НАЙ-ВЕЛИКИЯТ ПРОРОК на нашето време със СМРАЗЯВАЩО пророчество за БЪЛГАРИЯ!
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 2462 Коментари: 6 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  НАЙ-ВЕЛИКИЯТ ПРОРОК на нашето време със СМРАЗЯВАЩО пророчество за БЪЛГАРИЯ! http://www.zahariada.com/

  Nov 19, 2015
image

Ноколас Петер Йоханес Янс Ван Рансбург, известен още като Сайнер /този, който вижда/ Ван Рансбург (1864 – 1926) не е особено известен по света, но според редица експерти, това е най-великият пророк на нашето време, предава BRADVA.BG

Сайнер е бил бур от Южна Африка. Той получавал видения, който записвал в дневници.Докато пророчествата на величия като Нострадамус, Едгар Кейси, даже и Ванга са до известна степен в закодирана форма, предсказанията на Сайнер са изключително конкретни, включват точни дати и ясни описания!

Дълго след смъртта му, изследователите с изумление разбират, че феноменът е предсказал с изключителна точност и конкретика почти всички значими световни събития от 20-ти век, които днес можем да намерим във всеки учебник по история. Пророчествата на Сайнер са през призмата на африканския континент и неговото участие в световните процеси, а днес beforeitsnews цитира негово пророчество, което за съжаление директно засяга Европа и конкретно България!

Сайнер е предсказал ясно края на апартейда и „черния мъж, който от затворник ще се превърне в лидер“ – Нелсън Мандела. Според пророкът, когато „лидерът на мира“ почине на преклонна възраст /Мандела умира на 5 декември, 2013 на 95 години/, африканския континент ще изпадне в мрака на злото и войната! Сайнер разказва за „Либийския крал” който ще падне и ще позволи на огъня на войната от Африка да възпламени и Европа!

image

Повече от ясно е, че под Либийския крал, Сайнер визира Муамар Кадафи, който беше убит в края на 2011.

Самата Южна Африка е на границата на гражданска война, положението в целия континент е буквално неудържимо! Нека си направим равносметка за това, което се случи след смъртта на Мандела. Малко медии обръщат достатъчно внимание на това, но африканския континент буквално се е превърнал в ада на земята. Безброй фракции и племена извършват неописуеми зверства с бедното и примитивно население. Масови чудовищни деяния, повечето от които не са отразени от световните медии, които са се фокусирали върху заплахата на Ислямска държава. 

Както редица експерти твърдят това е най-голямата и директна заплаха за Европа, защото от там напират СТОТИЦИ МИЛИОНИ ПОТЕНЦИАЛНИ МИГРАНТИ! Разбира се екстремистки организации като Боко Харам, които са не по-малко кръвожадни от Ислямска държава не спят и подготвят кървави атаки в Европа.

Тази ситуация може буквално да заличи европейския начин на живот и нашия свят от историята!

Кадафи, който държеше с желязна ръка контрола в Либия беше свален с помощта на световни суперсили и днес там държава няма! Територията е контролирана от различни ислямистки групировки, които с радост ще пуснат цунамито от мигранти към Европа.

Либия беше единствената преграда, а днес даже и т.нар. либийско правителство отправя директни заплахи към ЕС, че ще „удави“ стария континент!

Според Сайнер, „огънят“ на африканската война ще запали първо Южна и Източна Европа, но в последствие целия континент ще бъде погълнат от мрака на злото и то само за няколко години.

Тук е времето да припомним информацията, която на скоро се тиражираше от медиите, че Европейския Съюз иска да превърне България в т.нар. „гореща точка“ точно за мигранти от африканските държави! 

„Мракът“ за който Сайнер визира може да бъде описан съвсем просто - „най-страшното“. 

Опасностите от подобна бежанска вълна са огромни и безпрецедентни. Неконтролируеми епидемии от най-страшните болести и невижданото насилие са само някои от тях. В африка зверските убийства и изн*силвания са ежедневие за почти всеки човек, а техните екстремистки групировки се славят като най-жестоките в цял свят. Масовите практики на насилие достигат най-тъмните дълбини на злото.

До скоро обичайните европейци трудно биха осмислили тези факти, но след кървави терористични атаки като тази в Париж от последните дни, наивните граждани на стария континент започнаха да се „събуждат“ за смразяващите реалности на нашия свят. 

А реалностите са, че зловещото предсказание на Сайнер и сценарият Европа да буквално да бъде погълната от Африка е възможен и става все по-вероятен с всеки изминал ден./BRADVA.BG




Гласувай:
4



Спечели и ти от своя блог!
1. indiram - Здравей, Захариада!
26.11.2015 14:18
Цитирам от статията:
"Ноколас Петер Йоханес Янс Ван Рансбург, известен още като Сайнер /този, който вижда/ Ван Рансбург (1864 – 1926) не е особено известен по света, но според редица експерти, това е най-великият пророк на нашето време, предава BRADVA "
... За пръв разбирам за него, пророк Сайнер! - Брей, колко много имена има! - шест плюс едно (аватар ли) седем. А, седмото име Сайнер, по подобие на индианците - този, който вижда. А, още по-вярно и по-право Е в смисъла за самия Бог - Този, който вижда всичко!!!
Интересно...
Поздрави!
цитирай
2. boliarkabg - :)
26.11.2015 14:29
Вярвам на леля Слава Севрюкова
цитирай
3. zahariada - Здравей!
26.11.2015 18:10
Не ми се вярва донякъде.
цитирай
4. zahariada - Да
26.11.2015 18:11
И аз и вярвам на леля Слава.
цитирай
5. rosmistral - Здравейте
27.11.2015 03:18
Всички ние, които влизаме в сайта блог бг, искаме да четем материарите тук. Мисля,че не е етично да ни пренасочвате към Ваш сайт.
цитирай
6. zahariada - Да
27.11.2015 09:09
Това не е вярно. Единствен този сайт не може да се отвори /или аз не мога/. Всички други сайтове се отварят.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39738186
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031