Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.11.2014 21:22 - ПАРТИЙНИ КИБРИТИ
Автор: varg1 Категория: Политика   
Прочетен: 302 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 03.11.2014 21:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Защо се палите, бре?! Запалете тях, запалете партиите, парламента, запалете Президентството, но не палете себе си. Изгореното трябва да са те, не ние. Изгорете тая тиха небрежна хунта, която подло управлява без лице. Трябва да бъдат запалени хората, които не могат, не искат и лъжейки управляват.

Изгорена не трябва да е плътта на нацията, а веригите й.

Трябва да бъдат запалени хората, които обезсмислиха изборите и демокрацията. Хората, които твърдят, че са представляващи суверена, а реално половината им избиратели не могат да говорят, не могат да смятат и животът им е по-евтин от протеин, хора готови да осъществят подлостта на купените от партиите избори.

Запалете онези, които ни шантажират, с красиви думи ни пускат в черната поща на идеята, че без тях няма мир, че без тях не може да се управлява. Изгорете всички, които слугуват на чужди, има ли значение чии са чуждите, били те руснаци, американци или турци?!

Спрете да се палите. Съберете се и изгорете лъжците, които ви обещаха милиони работни места, които могат да откраднат банка, които унищожават хора, браншове и професии.

Изгорете всеки политик, който не ви дава отговори, но ходи на коктейл на жълт сайт, който може да напише заглавието "Минчев надърви Месечков". Изгорете узаконителите на мръсните лъжи в това, което наричате "вестници". Това дали може да е председател на Парламент, как смеете да се наричате така, изгорете го.

Не искам да спекулирам с партийния кибрит. Фарсът е в това, че този кибрит е платен от субсидиите на партиите, от данъкоплатците. Палим се с кибритите, които ИМ платихме?!? Защо ние, а не партиите горят в тая система на нищото?

Трябва да изгорим схемата, в която ДПС и нейният политически аватар с безумното име България без цензура са готови тихо да управляват с ГЕРБ, сиреч да го съсипят, а другите партии се пазарят безумно и не смеят да кажат, че ги е страх от турците, от НАТО И ЕС.

Изгорете продажните институции, та дори да се наричат "българска" и "народна" и "банка". Не чучелото на Искров, самият той трябва да избухне в пламъци от срам, ако КТБ е била пирамида, а ако не е била, изгорете го бавно. Същият трябва да изгори само заради простия факт, че спаси една банка, а изгори друга. Пепел не бива да остане, ако нямате отговор на този въпрос.

Изгорете всеки, който ви обяснява, че Европа забранява това или онова. Огън за всеки, който ни лишава от логиката на живота ни и от историята ни, и от езика ни – само, защото му харесва да носи отдолу сини жартиери на звездички. Европа не забранява нищо. И изключително не се интересува от нас, не ни познава и й тежим. СПАСЕНИЕТО на горящите хора е в ръцете на самите горящи хора.

Не се палете. Покривът и без това е в пламъци. Изгорете наследеното безчестие и стария ред.

Другото е гниене.

http://www.lentata.com/page_6064.html




Гласувай:
5



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20136637
Постинги: 18643
Коментари: 10023
Гласове: 71260
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031