Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.09.2011 12:39 - Еуфорията свършва, а сега накъде
Автор: lubomir33 Категория: Политика   
Прочетен: 2148 Коментари: 1 Гласове:
7

Последна промяна: 29.09.2011 13:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Една прогноза за близкото бъдеще:

Управляващите ще заявят че са се справили с проблема, всичко е спокойно, етническият мир е стабилен и България е пример за всички в това отношение. "Разследването" срещу Рашков ще продължи няколко години след което всичко ще се потули или ще го осъдят на една година условно. Управляващите просто чакат всичко да утихне и хората да забравят за случая.

Какво може да се направи:

Един голям общонационален митинг срещу полицейското насилие и цензурата в Интернет, на който ясно да се заяви на управляващите че са нежелани. Това убийство нито е първото, нито ще е последното. Проблемите с циганската престъпност тепърва предстоят. Това че властта се опитва да ги потули съвсем не означава че те ще изчезнат. По скоро ще се задълбочат. Приказките за интеграция , влючвания и т.н. са просто едни брътвежи на управляващите, нямащи нищо общо с действителността. Или са по скоро удобен начин за източване на немалко пари.

На предстоящите избори да покажем среден пръст на управляващите. Не е вярно че държавата не може да направи нищо срещу циганската престъпност. За това се изисква желание и воля каквито те нямат. Тяхната изгода е всичко да си остане по старому, да си въртят далаверите , а народа да умира безропотно.

Не е вярно също и твърдението, че ако на предна линия излязат националистите, България щяла да изпадне в изолация и да претърпи катастрофа. Точно обратното е. Ако продължаваме по сегашният курс тази катастрофа е просто неизбежна. А и в международен план навсякъде се уважават хората, които си знаят интересите и ги устояват, а не такива които са съгласни с всичко и са просто едни подлоги на своите господари
. Има достатъчно примери в това отношение.

Примирим ли се сега това означава че обричаме себе си и децата си на едно бъдеще изпълнено с мизерия, безнаказана престъпност , наркотици, чалга и педерастия.

Колко още ще търпим и ще живеем по този начин?




Гласувай:
7



1. mileidi46 - Dadox link kum tozi posting!! ...
29.09.2011 15:03
Dadox link kum tozi posting!!
Pozdravleniq!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lubomir33
Категория: Политика
Прочетен: 1377812
Постинги: 413
Коментари: 710
Гласове: 1949
Архив