Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.12.2008 14:04 - Украинският 'Гладомор' 1932 г. – истинският холокост!
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 7759 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 14.12.2008 21:39


 брат Натанаел Капнер,  евреин – православен проповедник: Евреите болшевики планираха и осъществиха украинския Холокост 1932 !  В този холокост, от глад загинаха 6 милиона украински селяни.  Извършители са: Каганович, Ягода, Ежов
........................................

вижте оригинала,  на английски

 http://www.realjewnews.com/?p=160

ЕВРЕИТЕ  ИСКАТ  СВЕТЪТ  да вярва, че само те имат монопол за “Възспоменание на Холокоста”.  Но украинския президент Виктор Юсченко, ги “хвърли в тъч”, с решението, да определи 2008 г. за “Година на възспоменание на украинския холокост”

Това “Възспоменание” припомня насилственото умъртвяване с глад на 6 милиона украински селяни, от еврейските болшевики.  Украинците наричат този холокост “Голодомор” (Гладомор).  Разбира се, евреите ционисти го отричат, както отричат и множеството други техни престъпления срещу човечеството.

 

Историкът Валентин Мороз, от “Института за преглед на историята”, пише:

“Украинското село дълго време беше познато, като крепост на националните традиции.  Болшевиките търсеха начин да нанесат унищожителен удар на традиционната селска система, понеже тя беше животворен извор на жизнения национален дух.”

 

И наистина, болшевишките евреи планираха и осъществиха насилствения глад в Украйна, който унищожи украинското православно свещеничество и 6 милиона украински православни селяни!

 

ЕВРЕИТЕ БОЛШЕВИКИ, замислили и осъществили украинския холокост:

 

1.  Лазар Каганович:   Емблематична фигура в сталинския “Централен комитет”.  В 1928 г. Каганович оглави осъществяването на сталинската “Първа петилетка” в Украйна.

Целта на сталинския първи петгодишен план в Украйна, бе да унищожи семейните селски стопанства, с гладна смърт, отнемайки земята и имота на селяните, принуждавайки ги да станат наемни работници на болшевишката държава.  Насилствено предизвикано бедствие, – “Гладомор”, достигна своя връх 1932 г.

 

2.  Хенрих Ягода:    Основател на НКВД  (съветската политическа тайна полиция).  Подпомагал уморяването на украинските селяни с глад, в “първата петилетка”.

 

3.  Николай Ежов:   Назначен от Ягода за началник на НКВД.   Помагал в петилетния план за уморяване с глад на укринските селяни.  (Ежов е сменил името си с руско, както и повечето евреи болшевики)

 

Болшевиките-евреи отнеха добитъка, реколтата, зърното и стопанствата на украинските селяни.  Всеки украинец, който се съпротивява, е бивал застрелян.   

За да оцелеят, украинските селяни и духовници, в безнадеждното положение, се принуждават да ядат всичко, – буболечки, трева и кожени цървули. 

 

ПРЕЗИДЕНТЪТ ЮСЧЕНКО НАСТОЯВА

ЕВРЕИТЕ ДА ПРИЗНАЯТ УКРАИНСКИЯ ХОЛОКОСТ

 

“Наскоро след противоречивата позиция по Арменския геноцид, евреите може да бъдат въвлечени в друго, –  признаването на Украинския геноцид”, съобщава Балтимор Таймс.

 

Юсченко набляга на въпроса за геноцида, от 2005 г. когато дойде на власт.  В 2007 г. над двадесет държави признаха Гладомора, за геноцид.  Само евреите отказват да го признаят!

 

Шефът на украинските евреи, Раби Яков, каза:

 

“Ние неможем да приравним Холокоста на евреите в Германия, с Гладомора в Украйна.  Украинските еврейски лидери не подкрепят признаването на Гладомора за геноцид”  Baltimore Jewise Times,  14 ноември, 2007 г.

 

ТРЯБВА  ДА ПОСТАВИМ  ЕВРЕИТЕ  ЦИОНИСТИ  НА  МЯСТОТО ИМ!

 

ИЗРАСНАХ  КАТО  ЕВРЕИН.    Евреите искат да монополизират световното “съчувствие”.   Но евреите не заслужават световното съчувствие, а украинските селяни и селските свещеници го заслужават, защото са невинни жертви на насилствен “Гладомор”.

 

ЕВРЕИТЕ НИКОГА НЕ СА БИЛИ  невинни жертви на някакъв “холокост”.  Доказал съм го в много статии, като тази, подплатени с исторически факти!

 

За повече информация, вижте: “Еврейските убийства в Руската революция” А също:   “Евреите, убийци на Руската царска фамилия” 

 

И:  “Евреите, организирали Арменския геноцид” 
(в оригиналната страница са дадени всички линкове в които се изнасят фактите и се доказват твърденията на евреина – православен проповедник, брат Капнер!)

 

...............................

Превод от английски  (вижте оригиналната страница!)
 http://www.realjewnews.com/?p=160

...............................................................

 

КОЛКО ЛИ ДОСТОИНСТВО, ОТГОВОРНОСТ И СМЕЛОСТ СА НУЖНИ да устояваш на могъщия мътен порой, и още повече, да вървиш срещу него?  Но двойно и тройно повече достоинство и доблест е нужна на един евреин, да се опълчи срещу неизмеримата мощ на сатанинската свърх мафия, на неговите едноплеменници! 

 

За щастие, тези евреи никак не са малко, и ще е добре, на техните свидетелства да се обръща най-най-сериозно внимание!   

 

 



Тагове:   Холокост,


Гласувай:
0



1. анонимен - За еврейте.
19.02.2009 19:31
Не могат да се слагат всички хора от една нация под една и съща шапка, а още повече с клеймо. И сред еврейте има и добри илоши хора, както във всяка друга нация. Не забравяйте колко много велики хора на света са били еврей! И Айнщайн и Чарли Чаплин, ако не сте чували за друго. Впрочем нито Сталин, нито Хитлер, нито Мусолини, нито Ленин, нито Димитров, нито днешните ни управници са еврей!
цитирай
2. grigorsimov - Аз мисля, че това се подразбира
20.02.2009 11:13
Още повече, авторът на тази статия е евреин!
Когато се пише или говори за конкретни престъпления, е естествено, че са виновни само конкретните подбудители и извършители.
А за националността на цитираните диктатори, изглежда само Димитров не е евреин. Но комунистите и масоните, независимо от националността им, са изпълнители на еврейски сатанински планове за поробване на света! Справка: копирани публикации в моя блог!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28314559
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031