Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.08.2020 15:23 - РЕСТАРТ, НО БЕЗ ПРЕСТЪПНИЦИ
Автор: kzone Категория: Новини   
Прочетен: 1010 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 14.08.2020 15:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 РЕСТАРТ, НО БЕЗ ПРЕСТЪПНИЦИ

Онуй се оля тотално. Явно неразбирайки исканията на народа, реши да се прави на демократ и държавник. Той, най-корумпираният и некадърен министър-председател в историята на България, иска да прави рестарт на системата и да ни прави нова Конституция. Той! Този с чекмеджетата, пълни с евро и златни кюлчета. Този, спящ с пистолет до главата. Този, с къщата и любовницата и детето в Барселона, където е разследван за пране на пари. Този, наричащ народа си тулупи и негодници.

Явно страхът му е голям. И е готов на всичко, за да запази властта, дори с цената на големи обещания. Защото всички знаем, че то, обещаното, не е като даденото. Той го знае още по-добре. А и не знам колко от вас разбират, че няма как да гарантира какво ще решат депутатите, защото той може да им нареди да не гласуват това, което е предложил. И ще излезе Мутрьо и ще каже: "Ето, аз предложих, ама те не се съгласиха!". Ай стига, тоя индийски филм вече сме го гледали.

Старите мутри не могат да създадат нов ред. Старите престъпници не могат да построят чиста и свята република. Мръсните политици не могат да създадат чиста държава.

Онуй, рестарт ще има. Нова Конституция ще има. България ще има бъдеще. И всичко това ще започне с оставката ти и разследването ти за престъпления, извършени срещу народа на България и държавата!

Защото ние, народът, искаме чиста и свята република. Искаме поне затвор за националните предатели и крадците. Искаме да върнете заграбеното. И да припомня думите на Левски: "Който е откраднал от народното, присъдата е една - смърт, смърт и пак смърт!", "Предателите на Отечеството заслужават само смърт!". Е, понеже сме цивилизована европейска държава в 21 век, доживотен затвор!

Защото със стари к..рви като теб, нова държава няма да правим!

Елена Гунчева

image



Гласувай:
6



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kzone
Категория: Новини
Прочетен: 419617
Постинги: 156
Коментари: 155
Гласове: 444