Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.01.2020 11:56 - Източници: Убиецът на Солеймани, убит със свален шпионски самолет над Афганистан (предупреждение / неприятни снимки / оригинален репортаж)
Автор: zahariada Категория: Новини   
Прочетен: 1319 Коментари: 2 Гласове:
4

Последна промяна: 29.01.2020 11:58

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Източници: Убиецът на Солеймани, убит със свален шпионски самолет над Афганистан (предупреждение / неприятни снимки / оригинален репортаж)

Крю каза, че включва ЦРУ, НСА и високопоставени военни

от  VT редактори  - 29 януари 2020 г.

https://www.youtube.com/watch?v=LOYTfnO4uOU
  https://www.veteranstoday.com/2020/01/29/vt-had-it-first-pentagons-top-spy-plane-downed-by-taliban-crypto-gear-docs-captured-warning-unpleasant-photos/            

Събореният самолет беше мобилната команда на ЦРУ за Майкъл Д "Андреа, ръководител на операциите срещу Ирак, Иран и Афганистан, най-напредналата шпионска платформа и мобилен команден център с цялото оборудване и документи, които сега са в ръцете на врага.

В. Т. Дамаск: (руските разузнавателни източници потвърждават) Съобщава се, че (Майк дьо Андреа), отговорен за досието за убийството на мъченика генерал-майор Касем Солеймани, е загинал при инцидента на американския самолет, свален в Афганистан. Той е най-известната фигура на разузнаването на ЦРУ в региона. Върховният служител на ЦРУ беше убит при катастрофата с американски бомбардировачи в Афганистан.

image

От 2017 г. D "Andrea ръководи фалшивите знамена на ЦРУ и атентатите в Близкия изток, за които се твърди, че е виновен не само за убийството на генерал Солеймани, но и за убийството на 300 иракски демонстранти.

От речта на иракския премиер Махди пред парламента, завършила с единодушен вот за принуждаване на САЩ да изтеглят всички сили от тази нация:

„… Ето защо посетих Китай и подписах важно споразумение с тях, за да предприема строителството вместо това. След завръщането ми Тръмп ми се обади да ме помоли да отхвърля това споразумение. Когато отказах, той заплаши, че ще отприщи огромни демонстрации срещу мен, които ще прекратят премиерството ми.

Огромни демонстрации срещу мен надлежно се материализираха и Тръмп отново призова да заплашва, че ако не се съобразя с неговите искания, тогава той ще има морски снайперисти на високи сгради, насочени към протестиращи и служители на охраната, за да ме оказва натиск.

Отказах отново и подадох оставката си. До ден днешен американците настояват да прекратим сделката си с китайците.

След това, когато нашият министър на отбраната публично заяви, че трета страна е насочена както към протестиращи, така и към служители по сигурността (точно както Тръмп заплаши, че ще го направи), получих ново обаждане от Тръмп, заплашващ да убие и мен, и министъра на отбраната. ако продължихме да говорим за тази „трета страна“. “

Иранският генерал Солеймани, убит от Доналд Тръмп.

Има спекулации за руско прикрито участие. Русия търси начин да изпрати съобщение до Помпео и Еспер в отговор на това, че американската армия играе „пиле“ с руските депутати в Северна Сирия, блокирайки пътища, където американците нямат бизнес.

image

„Няма индикации за вражески огън“: американските сили в Афганистан потвърждават загубата на самолет за възстановяване

RT / Москва: Американските военни признаха загубата на самолет Bombardier / Northrop Grumman E-11A в централен Афганистан. Те добавиха, че не са открили никакви „индикации“, че самолетът е бил свален.

image

image USFOR-A Spokesman Col Sonny Leggett   @USFOR_A  · 27.01.2020 г.  

A U.S. Bombardier E-11A crashed today in Ghazni province, Afghanistan. While the cause of crash is under investigation, there are no indications the crash was caused by enemy fire. We will provide additional information as it becomes available.

image Asim Sameem@AsimSameem  

Another video of #US aircraft which was shot down by #Taliban in #Ghazni #Afghanistan . pic.twitter.com/UKJW938Prf

  image   65 20:21 ч. - 27.01.2020 г. Информация за реклами в Twitter и поверителност   51 души говорят за това      

Самолетът катастрофира в района на град Газни в понеделник. Разследването на инцидента е в ход и военните ще предоставят допълнителна информация, когато е налице, съобщи говорител на американските сили в Афганистан полковник Сони Легет. Това изявление на талибаните:

image image FJ image@Natsecjeff  · 27.01.2020 г.   В отговор на @Natsecjeff

IMAGE:

These are claimed to be the remains (covered by a blanket) of someone who was on the plane. My sources now also tell me that Taliban fighters moved in very quickly after the crash and took some stuff from the plane. #Ghazni #Afghanistan

Не можем да ти покажем всичко!

Автоматично скриваме снимките с евентуално деликатно съдържание.

Показване на медията image image image FJ image@Natsecjeff  

UPDATE:

Taliban"s detailed English statement for #Ghazni plane crash is out. As I"ve been saying, Taliban never explicitly claimed that they shot down the aircraft. #Afghanistan

image   44 19:59 ч. - 27.01.2020 г. Информация за реклами в Twitter и поверителност   42 души говорят за това      

Длъжностното лице също отхвърли твърденията на талибаните, че в страната се е разбил друг самолет, описвайки ги като „фалшиви“. По-рано през деня талибаните заявиха, че военен хеликоптер е паднал в източната част на страната, малко след самолета. Войнствената група не предостави никакви подробности за предполагаемия инцидент, нито уточни на кого принадлежи хеликоптерът.

Известно объркване е дали талибанските бойци са поели отговорност за катастрофата на самолета. Първоначалното им изявление в Пушту само заяви, че самолетът е слязъл.

Bombardier / Northrop Grumman E-11A е самолет за наблюдение и комуникация. Кадри от местопроизшествието, показващи останките, циркулират в социалните медии, а снимки, на които се вижда, че показват самолет със същия сериен номер, са открити.

Видеозаписите показаха, че обвивката на самолета пламва на земята. До голяма степен беше унищожен при пожара, като само опашната му част оцеля при катастрофата

image RT   @RT_com    

#Afghan forces head to the site of US plane crash

MORE: https://on.rt.com/a9uf 

  image   76 20:34 ч. - 27.01.2020 г. Информация за реклами в Twitter и поверителност   54 души говорят за това      

Журналистите са стигнали до мястото на самолетна катастрофа в Афганистан, като са щракнали снимки на останките и дори някои документи. Той идва като началник на щаба на ВВС на САЩ, но потвърди загубата на военния самолет.

Актуализация: „Няма индикации за вражески огън“: американските сили в Афганистан потвърждават загубата на самолет за възстановяване

„Изглежда, че сме загубили самолет. Не знаем статуса на екипажа “, каза генерал Дейвид Голдфейн, началникът на военновъздушните сили, заяви пред репортери в понеделник във Вашингтон. Това е най-близкото до потвърждение от американските военни досега, а Пентагонът по-рано отказа коментар.

Самолетът, за който се смята, че е бомбардир / Northrop Grumman E-11A на USAF, самолет за наблюдение и комуникация слезе в централен Афганистан в понеделник. Известно объркване е дали талибанските бойци са поели отговорност за катастрофата, но първоначалното им изявление в Пушту само заявява, че самолетът е слязъл.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ в RT.COM: Талибаните твърдят, че самолет, превозващ високопоставени американски офицери, катастрофира в Афганистан

Кадри от местопроизшествието показват, че самолетът е изгорял при удара, като само опашната му част остава до голяма степен непокътната

image Pajhwok Afghan News   @pajhwok    

@pajhwok reporter Saifullah Maftoon visited the area in #Ghazni province, where an Aircraft crashed today, #Taliban said few US force officers were killed in this incident. #Afghanistan

imageimageimageimage   103 17:47 ч. - 27.01.2020 г. Информация за реклами в Twitter и поверителност   113 души говорят за това      

Някои документи обаче успяха да преживеят пламъка и бяха представени от местни медии, лежащи разпръснати на мястото на катастрофата.

image Pajhwok Afghan News   @pajhwok    

@pajhwok reporter Saifullah Maftoon visited the area in #Ghazni province, where an Aircraft crashed today,
Our reporter found some document there. #Taliban said few US force officers were killed in this incident. #Afghanistan

imageimageimageimage   68 18:20 ч. - 27.01.2020 г. Информация за реклами в Twitter и поверителност   68 души говорят за това      

Други графични снимки от сцената показват поне един лошо овъглен труп, който е бил възстановен от останките.

Унищоженият самолет носи маркировка, съответстваща на тази на американски военен самолет, използван от 430-та експедиционна електронна бойна ескадрила на ВВС на САЩ, която е разположена в авиобаза Кандахар. E-11A се използват като комуникационни самолети, които осигуряват надеждно покритие на комините за войски отдолу - което е особено сложна работа в планински терен.

image Conflict News@Conflicts    

AFGHANISTAN: Airliner crash originally reported by Afghan media now appears to be a USAF aircraft. Footage tweeted by @TGhazniwal clearly shows the USAF logo on the fuselage.

  image   951 15:09 ч. - 27.01.2020 г. Информация за реклами в Twitter и поверителност   790 души говорят за това      

Източник: RT.com






Гласувай:
4



Спечели и ти от своя блог!
1. djani - Явно, това е истинското отмъщение за ген. Сюлеймани,
29.01.2020 13:20
в сравнение с обстрелването на американската военна база. Истинската реципрочност.
цитирай
2. zahariada - Да
29.01.2020 13:32
Вярно е.
Благодаря!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39934646
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31039
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930