Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.09.2019 08:30 - Реставрацията на фашизма стана държавна политика
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 684 Коментари: 3 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Безогледната вакханалия срещу 9 септември, която се развихри вчера от заранта по всички медии, начело с обществената БНТ, показва очеизвадно, че реставрацията на фашизма стана държавна политика в България. 

Още на изгрев слънце бодри репортерки ни съобщиха, че акцията с поставянето на пречупени петолъчки из София срещу зверствата на комунизма се е преместила от 1 на 9 септември, хвала на общината! Сетне се започна: Цв.ЦВ. ощастливи фейсбукарите с констатацията, че Девети е сред най-черните дни в най-новата ни история; един по един нахъсани антикомунисти и русофоби анатемосваха от екраните поред - Червената армия, мръсните комунисти, Народен съд, убийства, лагери, трупове... Нито един човек с друго мнение не бе допуснат да развали добре организираната кампания срещу победата над фашизма в България. Имаме все още живи партизани, ятаци и антифашисти, но къде ти - нали са били терористи! Докато в цяла Европа покрай годишнините от войната навсякъде отдават почит на антифашистите и ги честват като най-свидни чеда на нациите, у нас не просто не ги поздравяват, те на държавно ниво са персона нон грата. Как няма да е така, като преди 13 години български парламент оневини колабораторите на фашизма у нас, оневини убийците на деца и на хиляди комунисти, леви земеделци, анархисти, поети, писатели, журналисти, депутати, а Народният съд над тях бе обявен за престъпление. Новата идеология влезе и в училище - не е имало фашизъм у нас, не е имало закон за защита на нацията срещу евреите, не сме депортирали 11 300 души от Македония и Гърция към пещите на Треблинка, не сме служили на Хитлер и не сме изхранвали и обличали немските войски, не сме победени като сателит на Тристранния пакт и т.н. Затова пък след Девети - престъпен режим и нищо друго! Това, ако не е държавна политика за реставрация на фашизма, какво е? 

Пак вчера едни хора честваха годишнина на Ванче Михайлов, нарекоха го "най-големия ни революционер през 20-и век". Него - главореза, виновника за нарязването на Стамболийски, за избиването на хиляди интелектуалци, леви земеделци и комунисти; приближения на райсфюрера на СС Хайнрих Химлер. Това, ако не е реставрация на фашизма, какво е? Само че във Франция реставрацията след революцията е продължила 16 години, у нас пълзи вече три десетилетия...

Та, вчера разбрахме, че "превратът на Девети" е спрял духовното развитие на нацията, поразил ни е като Чернобил, бил като разтръскване на торба със змии, че Държавната агенция "Архиви" подготвя списък на "жертвите на комунизма", чийто брой е трудно да се посочи, но те били жертва на "най-голямото кръвопролитие в най-новата ни история"! И това го говори шеф на държавна агенция, която издържаме с парите си, за да пази свидетелствата на историята ни! А силовото насаждане на новата реставраторска идеология било тест за степента на демократичност на обществото, начин да защитим най-голямото ни завоевание - свободата и демокрацията! Господа, извадете от архивите речите на Хитлер и на Богдан Филов от 40-те години - звучат едно към едно като сегашните ви речи. 

Има ли поне един човек да одобрява Девети септември, попита един репортер добре известната писателска щерка, антикомунистка Теодора Димова. Да му отговоря аз: един със сигурност има, казва се Димитър Димов...     

И никаква съпротива на всичко това, никаква реакция. Непознат англичанин вчера ме заговори в едно кафене, попита ме за безпрецедентната декларация на нашето външно министерство срещу Червената армия, спасила Европа от нацизма, и с неподправено изумление рече: "Кажете ми, какво се случва всъщност в България?" Как да му отговоря? Просто си нямаме дори един Юлиус Фучик да се провикне: "Хора, бдете!" 

https://www.duma.bg/restavratsiyata-na-fashizma-stana-darzhavna-politika-n199294?fbclid=IwAR2m5y_YnQdfQp8oWRvOMx9bM282uBqV5B3N3Oa0rWx43VeZIHeW5Jv8VgA




Гласувай:
9



Спечели и ти от своя блог!
1. apostapostoloff - А сопа,
10.09.2019 09:57
сопа искаш ли?
цитирай
2. tres1 - Глупак не е народностна черта на българина
10.09.2019 11:08
За голямо съжаление тази неграмотна простотия, на кратко казано простащина вече 30 години показва на практика какво означава да си мекере. Как поне един от тези "наши" лидери не понаучми нещо повече от "разделяй и владей". Как ни един от тях не се напъна да потърси кое нас българите може да ни обедини, да ни накара да сме хора - не стадо глупаци. Когато тез посерковци наричани днес западните нации, опитвайки се стадото си да оградят сас се ослушвали съвсем внимателно какво ще кажат и направят не кои да е а българите. Докато днес управляващите ни глупаци страхливо се ослушват и озъртат да не би хатъра нечий да прекършат на някой член от западния ни бардак и не само от там разбира се. Та дати като таз и много други отъждествяват се с какво ли не в зависимост от пръчката или цената. За това виновни са ни тез или онез, а ний сме ангели небесни защото носим най-просташкия прогрес. Напред глупаци славни - предатели на своя род-народ, след вас не трябва нищо да остане, след вас ко ще да е потоп.
цитирай
3. varg1 - сопа искаш ли? Не, кво да я правя ...
10.09.2019 14:19
apostapostoloff написа:
сопа искаш ли?


Не,кво да я правя тая сопа,не мога да я продам.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20088099
Постинги: 18630
Коментари: 10015
Гласове: 71231
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031