Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.04.2018 15:33 - Броени часове до Третата световна война! САЩ нападат Русия!
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 810 Коментари: 2 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Американският президент Доналд Тръмп се закани да нанесе удари по Сирия заради предполагаема атака с хлорна бомба на 7 април над град Дума. Русия обаче е категорична, че не е използвано никакво химическо оръжие, а твърдението за обратното е чиста американска инсинуация. Сергей Лавров предупреди САЩ, че ако нападнат Сирия, това ще доведе до необратими и тежки последствия – военен сблъсък между двете държави.

Официалните власти в Сирия и Русия са категорични, че не е имало нападение с хлорна бомба над град Дума. Руски военни експерти и представители на сирийския „Червен полумесец“ посетили града и не открили следи от употреба на химическо оръжие. Според Москва, мнимата атака се използва като фалшив предлог от САЩ да нанесат военни удари по Дамаск.

Още преди месец ген. Валерий Герасимов, шеф на генщаба на руските военни сили, заяви, че САЩ подготвят провокация с химическо оръжие, за която да обвинят сирийската армия на президента Асад. Каква е ситуацията в Сирия: В редиците на проправителствените сили на Дамаск се сражават и руски военни. Ако САЩ нападнат войските на Асад, е много вероятно да пострадат и руснаци. А това ще доведе до незабавен отговор от страна на Русия срещу САЩ, заяви генерал Герасимов.

Новината за атаката с хлорна бомба над град Дума, беше разпространена от представители на няколко НПО- та, които са свързани със САЩ– „Белите каски“, Сирийска обсерватория на човешките права (със седалище в Лондон), Сирийско- американско медицинско общество.

В същото време, от „Червения полумесец“ съобщиха, че са били на място и не са открили следи от употреба на химическо оръжие. Същото твърдят Москва и Дамаск. „Къде са жертвите? Защо никой не ги е виждал?“, попита риторично руският външен министър Сергей Лавров.

image

Отново липсват доказателства, но днес в ООН САЩ обвиниха Русия, че „ръцете им са изцапани с кръвта на сирийски деца“.

Въпреки че ООН все още не е взело решение за ситуацията в Сирия, по всичко личи, че САЩ се готвят да нанесат удар – към момента два американски разрушителя се придвиждат към сирийското пристанище Тартус, където има руска военна база. Москва официално предупреди Вашингтон, че претекстът им е лъжлив и ако атакуват Сирия – ще последват тежки и необратими последици.

Планът на САЩ и Израел за Сирия предвижда сваляне на президента Асад и разделяне на страната на части, разкри Сергей Лавров преди месеци. Руският дипломат номер 1 беше категоричен, че Москва няма да допусне това да се случи. Междувременно, вчера Израел атакува базата на сирийските проправителствени сили в град Хомс.

„Това, към което довеждат военните авантюри на Запада, ние познаваме добре от случилото се в Югославия, Ирак и Либия. Никой не ви е упълномощил да сте световни жандарми и едновременно следователи, прокурори и палачи“, заяви днес представителят на Русия в ООН Василий Небензя.

Дали светът не е на прага на Трета световна война?! Отговор на този въпрос и развръзката очаквайте до часове. Skandalno.net

Автор: Надя Колева, Skandalno.net




Гласувай:
7



Спечели и ти от своя блог!
1. leonleonovpom2 - Поздрави!
12.04.2018 16:09
Употребата на хлор се доказва много песно, не са необходими много специални изследвания
Хлорът,при движението си предизвиква облак като мъгла, който пада плътно на земята, поради тежестта си И се движи според посоката на вятъра Това е видимото
Предизвиква остра кашлица, при по-високи концентрации и смърт
Оцелелите поразени развиват остри пневмонии и кашлица, която от суха става съпроводена с храчки

Има ли заснет такъв облак по време на предполагаемото хвърлявне на бомбата?

Хубав ден!
цитирай
2. bojil - Съгласен- часовете са броено от ...
13.04.2018 01:19
Съгласен- часовете са броено от Бог,но бройката не е уточнена за хората и никой от тях не знае дали се касае за три хиляди трилиона часа или само за осем трилиона.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20277751
Постинги: 18677
Коментари: 10030
Гласове: 71338
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930