Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.02.2018 13:57 - Защо Бойко вече не харесва другарчето си Делянчо? Страхотни доказателства!
Автор: zahariada Категория: Новини   
Прочетен: 958 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image Защо Бойко вече не харесва другарчето си Делянчо? Страхотни доказателства! Публикувано на 15.02.2018  в България https://bultimes.com/%D0%97%D0%B0%D1%89%D0%BE-%D0%91%D0%BE%D0%B9%D0%BA%D0%BE-%D0%B2%D0%B5%D1%87%D0%B5-%D0%BD%D0%B5-%D1%85%D0%B0%D1%80%D0%B5%D1%81%D0%B2%D0%B0-%D0%B4%D1%80%D1%83%D0%B3%D0%B0%D1%80%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%BE/

 Леле-мале, Борисов направо не е на себе си. Президентът му зададе няколко обикновени въпроса за Пеевски и той заговори за вероломно нападение, взе да заплашва, извънредни брифинги…. Нямал, ама наистина нямал нищо общо с Делян Пеевски. Странно, защо тогава това се дразни толкова много?

 

  Докато привластовите медии се чудеха как да отразят гнева на Борисов, сайтът ПИК обгърна премиера като кевларено одеало, за да го предпази от питанията на президента. А те засягаха отношенията на премиера с депутата от ДПС Делян Пеевски.

 

ПИК винаги се газира, когато се чуе дори намек за критика към Борисов, Пеевски или Цацаров. В четвъртък сайтът на Недялко направо се вкисна и гръмко изока:  Радев с интрига срещу Борисов за вездесъщия Пеевски. Президент или квартална клюкарка? Сега да даде доказателства, или да се извини! 

Е, щом Недялко иска докаателства, да прочете интервюто със самия него през 2016 г. дадено на Арина Антонова.

 

– Г-н Недялков, в последните дни излязоха многобройни публикации срещу вас в агенция “Блиц”. В същото време се знае, че вие сте съсобственик в тази медия. Какво точно се случва, колегията се чуди.

– Преди малко, във връзка с това интервю, си направих труда и изброих точно 14 материала срещу скромната ми персона в “Блиц” в рамките на 10 дни. Това е своеобразен рекорд – почти плювня и половина на ден.Какво се случва ли? Мажоритарният собственик на “Блиц” Делян Пеевски си изпуска нервите и нахъсва разсилния си Ивайло Крачунов да бълва лъжи и клевети. Крачунов в това отношение е особено изобретателен, изплезил е език до земята, и всячески иска да се хареса на господаря си.

 


– Ивайло Крачунов? Това наистина звучи невероятно – довчера този човек бе плътно до вас, главен редактор на ПИК, а сега ви плюе?

– Уви, перверзията в обществото не подминава и медиите. Даже медиите са еманация на разпадналата се и безнравствена българска публичност. Но нека караме поред. “Човека” или “Момчето”. Христо Иванов, Лозан Панов, Цветан Василев, Радан Кънев, ГришаПрез лятото на 2015 г. съсобственикът и основател на “Блиц” Георги Ст. Илиев продаде дела си. Нека поясня – дотогава той бе съсобственик заедно с Пеевски и един винпром. В един момент реши да продава и аз купих част от дела му. След сделката дружеството започна да се управлява от двама изпълнителни директори – Славка Бозукова (формален собственик, на хартия, която представляваше Пеевски) и Звездомира Мастагаркова, която представляваше мен. Мастагаркова бе назначена и за главен редактор на медията, тя определяше редакционната политика, тя водеше екипа. Междувременно обаче Делян Пеевски си въобрази, че “Блиц” може да стане нещо като “Труд” – пощенска кутия за мръсни поръчки срещу политическите му и бизнес врагове. Адвокатът му Александър Ангелов започна да залива мейла на редакцията с анонимни пасквили срещу всеки, неудобен за Пеевски, когото наричат Ганчев, Румяна Бъчварова, Николай Ненчев, Росен Плевнелиев, Лютви Местан… Ако пасквилът не излезеше, Ангелов вдигаше скандали на Мастагаркова и я заплашваше.

Ситуацията към април стана нетърпима, беше ясно, че не може да се продължава по този начин. Тогава Пеевски и Ангелов решиха, че ще похитят “Блиц”, ще сменят Мастагаркова, ще откраднат собствеността ми и ще си подсигурят безметежност в клеветите срещу враговете си.

 

– А какво общо има вашият бивш колега Крачунов с всичко това, как той се появи от ПИК в “Блиц”?

– Пеевски е решил не просто да ми отмъкне сайта, но и да ме уязви в чисто човешки план. Затова и разспространителските му фирми спряха да продават вестник “Ретро”. В същото време е вербувал зад гърба ми Крачунов, вероятно го е вербувал с месеци назад, подмолно – може би с пари, може би с обещания за кариерно издигане, може би с някакъв компромат. Честно казано, не ме интересува. Знаех, че Крачунов е хомосексуалист, но не знаех, че е гей и по душа. Доскоро вярвах, че по-страшни от физическите са душевните педали. Само че една нова порода българи съвместява органично дух и материя. Сбърканяците по природа и телесна нагласа долазиха до възлови обществени позиции и се държат типично по швестерски. Не е шега – педалите са като ято. Крачунов избяга от ПИК по нощите, като само час преди това ми се мазнеше в кабинета ми. От кабинета ми се мята в колата си с няколко мутри и нахлува в кабинета на Мастагаркова в “Блиц”, като решава да перчи мускули пред крехката колежка. В крайна сметка се самонастанява в кабинета й, а сега се представя навсякъде като “изпълнителен директор”, макар всъщност да е “изпълнителен предател”. Пеевски нека знае, че на Крачунов предателството му е в кръвта. Щом постъпи така с мен, ще постъпи и с него така, ако посоката на вятъра се обърне. Голям мъж, няма-що, известен и като “Мара Общата” сред футболистите на ЦСКА. За неговите подвизи и комплекси ще четете скоро в ПИК, ще гледате и по ПИК ТВ.

– Как Крачунов отива в “Блиц”, на какво основание?

– На основание на заповед на едната изпълнителна директорка Славка Бозукова, която уволнява Мастагаркова и назначава на нейно място Крачунов, изпълнявайки заповедите на Пеевски. Тук е важно да отбележим, че Бозукова подписва документ с невярно съдържание – твърди, че е стопроцентов собственик на акциите в “Блиц”, което е лъжа. Книгата на акционерите се пази от мен и там си личи ясно, че аз също съм вписан като съсобственик. Заповедта на Бозукова е незаконна и защото тя прескача Съвета на директорите, взима решението сама.

Покрай цялата тази одисея аз водя няколко дела срещу узурпаторите. Има и жалба в прокуратурата. Пеевски още живее с усещането, че е над закона или че по-скоро законът работи в негова полза. Мисля, че този път сметките му няма да излязат.

Сега ми се налага да заведа и други дела – срещу “Блиц” и Крачунов солидарно за безобразните клевети по мой адрес от последните дни. Приятелите ми, близките ми, семейството и децата ми четат за мен, че притежавам “мозък-парцал от шкембеджийница”, “заплашвам рекламодатели”, “не плащам данъци”, “не съм платил заплатите на служителите в ПИК ТВ”, “ширя се в луксозни имоти, придобити от рекетьорски пиар”, “бил съм еталон на рекетьорската журналистика”, и още, и още…

 

Крачунов праща шпиони да снимат дома ми, в който довчера е ял и пил до насита. Сами преценете колко струва този човек… И това го правят хора и медии с многомилионни неиздължени кредити към фалиралата КТБ. Да видим сега как Крачунов ще доказва измислиците си.

 

(Изобщо забелязвам, че Пеевски е събрал около себе си една мизеруваща морално и финансово кохорта от медийни чакали – бивши ченгета, педерасти, проститутки, наркомани, алкохолици, които се надпреварват да му се харесат чрез гадостите, фабрикувани по мой адрес. Това направо ме ласкае – толкова явно съм важен и опасен за корпулентния, преуспял мъж, похитил държавата ни.)

Отделно ПИК ще заведе и серия дела срещу Ивайло Крачунов за уронване на престижа и доброто име на агенцията ни заради твърденията в “Блиц”, че ПИК е измайсторила фалшив скрипт, за да манипулира данните за читателската аудитория в “Гемиус”. Невероятна, умопомрачителна глупост, която може да хрумне само на твърде отчаяни хора.

 

На лицето Крачунов ще му се наложи да се влачи постоянно по съдилища в близките години. Дано междувременно господарят му не закъса, защото кой ще плаща целия масраф?

 И все пак, защо е цялата тази кална атака срещу вас, какво ги е предизвикало?

– Истинската им истерия се отпуши, след като призовах публично главния прокурор Сотир Цацаров да помоли адвоката на Пеевски – Ангелов, да спре да му се подмазва с анонимни антрефилета в “Труд”. На тема “Цацаров” Пеевски е особено боязлив. Ако по някакъв начин бъде злепоставен пред главния прокурор, скача като ужилен.

Александър Ангелов, човекът на Пеевски в “Левски”, заедно с мозъчен тръст от наети писачи, стои зад всички “контрадезинформации” в “Труд”, подписани като Калоян Стоев или Стефан Николов. Пиянката Петьо Блъсков – Сопола е само лицето, впрочем задникът на славния някога всекидневник, превърнат от бандата на Пеевски в обикновен парцал с миниатюрен тираж. Александър Ангелов е “човекът с флашките” на Пеевски, човекът, който извършва “корпоративните рейдърства”, и това се знае от мнозина политици и медийни деятели, които обаче си затварят очите от страх и мълчат.

Наистина ли смятате, че Делян Пеевски още е толкова всевластен? Защо е жив страхът от него, нали според премиера вече си е отишъл от България?

 Вижте ми окото, корабче плува ли? Пеевски наистина е в трудно положение, след като Борисов му отне държавните поръчки от пътните фирми и след като контрабандният канал на “Булгартабак” през Турция секна. В същото време Пеевски е достатъчно нагъл, себичен и уплашен – съзнава, че единствената му защита е нападението. Чух, че на едно-две места заплашил: “Изгоря ли аз, изгаряте и вие!” Хвалел се, че е пълен със записи на високопоставени чиновници, свързани с аферата “КТБ”. Дали наистина притежава компромати, или само блъфира и се перчи?

Струва си прокуратурата да го попита и вярвам, че рано или късно това ще се случи. Както и ще се разбере за евентуалните му контакти с крупни арабски контрабандисти в търговията с цигари, за които българските и чуждите служби имат десетки сигнали, засега покрити в прашасали чекмеджета…

Това са само една част от доказателствата, които би трябвало да заинтересуват прокуратурата. Има още много, много, много. Нито един сигнал за далаверите на Пеевски, а и за тези на Борисов, но Цацаров и кръгът му не посягат към тях. От страх? Заради съучастие? Прикриване?

FROG NEWS




Гласувай:
4



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39745721
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031