Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.02.2018 14:45 - Европа и САЩ са в хомосексуална диктатура и епидемия на толерантност
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 587 Коментари: 0 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Лобито на содомитите се превърна могъща сила сила. И когато кукловодите им достигнат до властта с Истанбулската конвенция и други подобни те устройват терор към всеки свободомислещ човек и най-вече към християните,защото исляма,конфуцианството и други източни религии се оказаха по-стабилни.
 Християните и изобщо всички, които отричат "новия хомосексуален ред", се приравняват към терористите,убийците от ИД и най-вредните фанатици.
 Фондацията на Джордж Сорос и другите подобни организации са изключително загрижени за "пренаселеността" на планетата и затова здравите традиционни семейства трябва да се окажат извън закона.Тъй като Сорос бe прогонен от Китай,Русия,Израел и други страни най-лесни жертви се оказахме християните в Европа и САЩ.
 Чест прави на Светият Синод на БПЦ, Българския президент и другите задрави сили,че се обявиха срещу Истанбулската конвенция натрапвана от ГЕРБ.

image

 В "Геополитика" изнесоха потресаващи примери за гибелта на морала и християнските ценности:

На американска учителка  забраниха в продължение на три години да работи в училище, защото нарече хомосексуалността и содомията грях на своята лична страница на Facebook. Джани Кнокс  работи с студенти с увреждания 28 години.Когато в училището й официално е обявен за "Месец на хомосексуалността", тя протестира, като сочи, че това обижда традиционните "мъже" и "жени":
"Защо хора с неестествено и неморално поведение дефилираха пред останалата част от света- содомията е грях, който засяга душата като рак",така Нокс разкритикува пропагандата на педерастията наложен отгоре на личната страница в социалната мрежа.
Тя характеризира самия феномен, без да се позовава на конкретен човек. Учителската колегия незабавно я дискримира - първо  спрели да й плащат заплата, а скоро била уволнена.
Британският съд в Бристол  разглежда подобен случай. Учителка в академията в Бристол, госпожа Пауъл, казала на лесбийка в клас: "Бог те обича и теб". Веднага  учителката с безупречен 17-годишен опит е подгонена от "Комисията за борба с тероризма". Тя била обвинена в "измиване на мозъци и проповед в класа". Отново един вярващ е открито сравнен с терорист само за неговите възгледи, въпреки че в тази история жената не каза нищо за сексуалните малцинства!
Педагогическия съвет са обсъдени недопустимостта и опасността от нейните "християнски възгледи",а служител по човешки ресурси и каза, че за такова "грубо нарушение" тя веднага ще бъде освободена от Академията "без право да обжалва това решение".

Заразата е всеобхващаща.Франция вече изключи своя народ от състава на човечеството.
Парламентът им прие  закон, според който,  гражданин не може да бъде избиран, ако преди това е бил преследван заради поддържане на нормално семейно и традиционно общество-всеки човек, който не страда от сексуално-психически отклонения, правно е приравнен с убийците, крадците, изнасилвачите.

 Тече усилена дискриминация на учители от САЩ,Великобритания и други страни заради християнските им възгледи.В испанската провинция Андалусия (традиционно католическа) социалистическото мнозинство (от ПЕС на Станишев) на местния парламент приема закон, според който идеологията на ЛГБТ става задължителна за училищата, медиите и лекарите. Природният факт за съществуването "само" на два биологични пола е обявен за "забранена информация за децата", а тези, които го поддържат, ще трябва да плащат астрономически глоби.
Традиционото семейство е една от малкото сплотени сили, които могат да устоят на идеологически налаганата от НПО педерастия и затова срещу тях се развърза истинска война и преформатиране на съзнанието започваща в детството. В Андалусия Социалистическа мнозинство от андалуския парламент прие закон, който отсега нататък ЛГБТ идеология да стане задължително да се използва в училищата, медиите и лекарите. Съществуването на "само" два биологични пола е обявено "за забранена информация за деца",и защитниците на морала са заплашени с астрономически глоби.

https://yphalachev.blogspot.bg/2018/02/blog-post_13.html



Гласувай:
7



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20125690
Постинги: 18642
Коментари: 10023
Гласове: 71260
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031