Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.01.2018 14:25 - НА ДОБЪР ЧАС, "СКЪПИ НАСЛЕДНИЦИ"!
Автор: ivanvarbanovtv Категория: Новини   
Прочетен: 1434 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 16.01.2018 14:26

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Иван Върбанов  

Успех на новия сериал на „Скъпи наследници” – най-новата и мащабна продукция на бТВ! Красиви кадри, интересни сюжетни линии, много родни звезди, редом с млади талантливи актьори. Селото, където се развива основно действието, е изградено специално за снимките, като декорът е автентичен и построен в реални мащаби заради филма. Заснемането продължава повече от 1 година. Има и специално видео за песента към шапката на сериала в който Орлин Павлов се представя като изпълнител, извън основната му роля на актьор в сериала. Момче, което е спортист бива затрупан от лавината. Това е началото, което започва ударно и поддържа линии от персонажи, които се преплитат.  

Филмът се излъчва от 18:00 часа. Въпреки, че очакваната логика е той да бъде излъчван от 20:00 часа, след „Новините” на бТВ, когато е позициониран турския сериал "Сега и завинаги". бТВ вече заяви, че с този подход разширява праймтайма си. Но, до колко това е логично и до колко зрителите на практика ще успеят да видят най-новата продукция с начален час 18:00 часа, след като реално хората свършват работа към 17:30 – 18:00 часа и се прибират в къщи в това време? А и турският сериал „Сега и завинаги” едва ли е с по-висок приоритет, откъм стратегическа и оригинално продукция на медията. Но, решението за позиционирането това е въпрос на вътрешен мениджмънт, вярна преценка и на програмиране. Вярно е, че продукцията вече може да се гледа и на другите платформи - бТВ+ и Войо, но и ефирът е важен, доколкото зрителите с нетърпение очакват сериала, който по всичко личи, че ще пожъне успех и ще бъде хит.    

Флориан Скала, Главен изпълнителен директор на бТВ Медия Груп, коментира, че "Скъпи наследници" ще наложи нови тенденции на телевизионния пазар. По думите му актьорският състав е прекрасен, а сюжетът  - силен и завладяващ.   

„Скъпи наследници“ разказва историята на голямо, разединено семейството, принудено отново да заживее под един покрив в село Бели Вит, за да получи огромното си наследство на стойност 1,2 милиона евро. Деца и внуци трябва да живеят под покрива на семейния патриарх за една година без да напускат селото за повече от 12 часа. Тези сблъсъци ще променят героите, техните желания и принципи. Традиции и модерни тенденции срещат иновативни бизнес идеи, а ценностите на патриархалното семейство се сблъскват с това на модерното.  

Да пожелаем много успех и стискаме палци на: Орлин Павлов, Лорина Камбурова, Даяна Ханджиева, Георги Кадурин, Койна Русева, Досьо Досев, Цветана Манева, Веселин Калановски, Филип Аврамов, Искра Донова, Димитър Баненкин, Китодар Тодоров, Ивана Папазова, Виктория Колева, Валентин Танев, София Бобчева Антоний Аргиров, Петко Венелинов, Рая Пеева, Юлиян Петров, Дарин Ангелов, Румен Попов, Манол Герушин. Йоанна-Изабелла Върбанова се появява в 83-ия епизод.  

„Скъпи наследници“ е най-високобюджетната и най-висококачествената ТВ продукция в този жанр. Тя е създадена от топ международни кино експерти, част от екипа на Михаил Менкаджиев и изпълнителния продуцент MVM. Зрителите на bTV ще проследят 170 епизода от комедийната драма през 2018 година.   

На добър час, СКЪПИ НАСЛЕДНИЦИ



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ivanvarbanovtv
Категория: Новини
Прочетен: 2529016
Постинги: 965
Коментари: 364
Гласове: 673
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031