Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.08.2017 19:38 - Така ли възпитаваме децата си? Хлапе мята гьобеци сред маанета и цигарен дим, близките го аплодират
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 546 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image



 Така ли възпитаваме децата си и кой е виновен за поколението, което идва след нас? Тези въпроси възникват в съзнанието при вида на смущаващите кадри, изпратени до Burgas24.bg от лидера на Организацията за закрила на българските граждани Стефан Петров.
На тях се вижда как малко дете (на около 10 години), покатерено върху стол, мята гьобеци, а възрастни възторжено го аплодират, даже го снимат с мобилните си телефони. Случаят е от 29.08.2017г., а действието се развива в култовата механа "Воденицата" в Китен. Часът е малко преди полунощ. В заведението се пуши, маанетата ехтят на далеч.
"Виждате как мало и големо се радва, ръкопляска, увековечава и поощрява упадъка на българската нация. Липсата на родителско възпитание, стимулирането на такъв вид "танци", позволението да се слуша тоя отпадък, наречен чалга и попфолк, апатията на околните. Всичко това превръща и най-кадърните деца в една промита, лесно манипулируема и безполезна маса. Една от причините за загиването на България са именно чалгата, кючеците и попфолка. Тези пороци водят след себе си редица други пороци. Крайният резултат е полудебилно поколение. Тук отново победители са чуждите интереси, които се прокарват благодарение на нашите жалки, корумпирани и прости управници и които интереси са насочени изцяло против българския народ", коментира Петров.
"Явно детето умело върти кючека, защото е подложено на всеобща радост. В заведението се е пускала и българска естрадна музика, но е стояло кротко на стола си. Чувайки гнусотията, то започва да се вихри, аплодирано и от семейството си. Това дете е едно от десетките хиляди български деца, които вървят по пътя на упадъка. Липсата на култура води до изкореняването на българските традиции, което води до прогниването на българите, заличаване на славното минало и оформянето на безлично бъдеще. Пътят на упадъка е добре изграден и по него вървят млади и стари, особено бъдещето на нацията - младите.Те маршируват бодро не върху книги, спорт, развитие, а върху чалга, кючеци и попфолк. За това, че дете няма право да посещава нощно заведение, още повече, че в него се пуши, че управата на механата е допуснала това, че родителите на това и на другите деца са безотговорни, че никой от клиентите не е подал сигнал на 112 - за всичко това няма да коментирам. Няма да коментирам на какви отвратителни звуци са подложени околните хотелчета, хората, минаващи по улицата, персоналът от близките заведения и всички други потърпевши. Важно е да се знае, че механата не е работила за определен повод, тоест частно парти, а е била отворена за всеки желаещ да я посети. Включително деца", подчертава лидерът на ОЗБГ.

https://www.burgas24.bg/novini/regionalni/Taka-li-vuzpitavame-decata-si-Hlape-myata-gyobeci-sred-maaneta-i-cigaren-dim-blizkite-go-aplodirat-744149



Гласувай:
6



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20277128
Постинги: 18677
Коментари: 10030
Гласове: 71338
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930