Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.08.2017 20:08 - Радев: Управлението на Борисов не е демокрация, това е зависимост от чужди фактори и от едрия бизнес
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 532 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 „Не деля хората по партийна принадлежност или на такива под и над 40 години“, коментира генералът в Русе.

„Всява се безпокойство, че ако ГЕРБ не спечелят изборите, премиерът ще си хвърли оставката и ще настане хаос, мрак и край на България. България е тук повече от 1300 години и няма да изчезне с оставката на Бойко Борисов.

ГЕРБ казват, че трябва да спечелят изборите на всяка цена, иначе ще се загуби стабилността на тяхното управление. Стабилност има само на ниските доходи, на мизерните пенсии и на младите хора, които са без перспектива и напускат България.

Щели сме да се отклоним от утвърдения европейски курс на развитие. Това е пътят, по който младите българи заминават за Европа и все по-малко се връщат, а спират да идват инвестиции.

Твърди се, че ако ГЕРБ загубят, сме щели да зачеркнем и демокрацията, но тя означава народовластие, да се ръководиш от волята на народа.

Когато Борисов говори от Брюксел, че няма по-голям демократ от него, пита ли за нашето мнение дали сме съгласни със сделката визи срещу загуба на суверенитет със СЕТА, дали искаме да решаваме демографските проблеми с „внос“ на бежанци? Това ли е демокрация?

Резултатите от това управление все повече се виждат, а управляващите сами се оплитат и разкриват зависимостта си от чужди фактори и от бизнеса. Ако единственият възможен коректив, президентът, подкрепя тази политика и е зависим от това правителство, това е краят на демокрацията.

Вярва ли някой, че Цачева ще вземе едно самостоятелно решение, без да се подчини на волята на Борисов?

На България й трябва деен, самостоятелен, независим президент, с воля и характер

Днес на България й трябва деен, самостоятелен, независим президент. Да е с воля и характер, който да изпълни със съдържание президентската институция, да ни води не по нечии интереси, а да формулира  приоритетите на държавата и да върне нашето достойнство и вярата в бъдещето на страната.

Ако ни дадете доверието си, ние ще бъдем президентска институция с ясни приоритети и ще се борим за сигурност във всичките й измерения  — сигурност на границата, на улицата, в дома, в училище, на трудовата заетост, на ръста на доходите, на утрешния ден. Това е национална сигурност.

Няма да деля хората по партийна принадлежност, по етнически и религиозни признаци, по възраст – под и над 40 години. Ще бъда президент на всички български граждани, който зове за обединение по значими за страната цели.

Промяната започва от хората, от вашия глас.

Ако всички се обединим зад каузата България, ние сме сила и няма какво да ни уплаши и спре. В тази битка ще стоя най-отпред. Обединени всички заедно сме обречени на успех и на победа“./News Front




Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20127967
Постинги: 18642
Коментари: 10023
Гласове: 71260
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031