Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.06.2017 15:40 - Преживяхме турското нашествие, но едва ли ще удържим либералните ценности
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 356 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Една седмица след гей прайда, още ме държи гнева. Мисля си за Рут Колева, която е сглобена като хибрид между въжделенията на родителите й /или пък нейните собствени/по западните „ценности“ – разбирай „кинти, плячка власт“, и онова българско фамилно име – Колева, което предполагам идва от някой прародител Кольо, или от глагола „коля“…. Изрично казвам – не трябва да нападам никого заради хибридното състояние на изначалните нагласи към живота.

Заблудите са повсеместни днес. Повечето хора не живеят в реалността, а „възприемат“ филми, писани по сценарии от други умове, най-често – извън техния свят. Затова и ходят напред-назад като главанаци, които не знаят мъж ли са, жена ли са, птица ли са, човек ли са въобще.

Заблудата на Рут Колева, че „ако“ има син някога си и той станел гей, тя нямала да има нищо против, не е нещо единично и чак толкова спонтанно, колкото ни се иска да бъде. Мисля си, че прекалено много хора, млади хора, пречупват светлината от бъдещето през това „ако“. Именно това е границата. Едно е „ако“ имаш син, друго е „да имаш“ син. Да се грижиш за дете, а не да си представяш как се грижиш за него. Да не спиш по цели нощи като е болно, а не да гледаш от страни как някой друг го прави. Да го възпитаваш това дете не е съвсем проста работа, а да го изучиш както трябва днес, самият ти трябва да си „успешен“ и да изкарваш достатъчно, че да му платиш образованието. Изобщо човек да расте 20 години в ръцете ти е титанично денонощно усилие 365 дни в годината. Няма как да гледаш безразлично от страни как детето ти онождат разни перверзни манафи и съсипват смисъла на живота ти. Да си представяш, че „ако“ се случи с теб и твоят нероден още син, няма нищо страшно, е нещо повече от заблуда, Рут! Това е състояние на мисловно късогледство, образователна недостатъчност, личностна неадекватност и крайна духовна нищета. На празно място плевелите лесно хващат корен. Това го знаят най-добре онези, които работят земята.

Такова личностно падение като педерастлъка не се свързва само с обида към природата и рода, към тоя изстрадал български народ, който е преживял турското нашествие, но едва ли ще удържи на либералните западни ценности, които го налепиха с розова перушина и изнасят на кило младите българи на Запад – модерните наши еничари. Изпедерастяването на поколението е фактическо унищожаване на 20 годишните родителски усилия и грижи. Това е заличаване на всичко, което един човек „инвестира“ в собственото си безсмъртие. Защото човешкото ДНК се бори със смъртта именно чрез възпроизвеждането си в нови човешки индивиди. Няма друг тип безсмъртие. Дори и да има, каквото го описва Кастанеда или Тибетската книга на мъртвите, то е достъпно за малцина. Никой здравомислещ човек не разчита на приказки, а единствено на собствените си действия по въпроса. Защото светът, Рут, е резултат и от човешкото действие, а не само от представата ни за него.

Отделно от това затриването на живота, здравето и бъдещето дори само на едно човешко същество е унищожение и на усилията на всички нас, които плащаме данъци и с нашите пари държавата поддържа болници, училища, социални плащания, за всяко едно отглеждано българче. От обществен интерес е Рут, а не от личен – децата да растат здрави, щастливи в здрави семейства и да станат НОРМАЛНИ и образовани българи. И понеже няма как да повярваме, че рут Колева отговаря на горното описание, се питаме – колко ли пари и най-вече от къде ги взе Рут Колева, за да обижда грозно Първата ни дама – г-жа Десислава Радева, заради негативното и отношение към този разрушителен процес? Значи, ако Рут Колева не е взела пари, а изказаните твърдения от нея са искрени, или е заблудена или е тъпа. Тъпа като селски галош! Камари с пари седят зад ЛГБТ, че да ги защитава човек безплатно, понеже ги „разбира“.

Няма нация, която да се е възпроизвела в педерастки гъз. НЯМА. Но опитите на богатите малоумници, които нямат нужда от здраво поколение, а от роби за робски труд, продължават с разрушителната си работа. Може би някои сред нас ще са живи да видят как децата излизат от епруветките право в ръцете на хомо-двойки, които ги обработват така, че да не се сетят повече за това какъв е действителният им пол, социална роля и житейско предназначение. Само от такива хора, с объркана тотално глава, нещастни и непълноценни, може да станат идеалните роби, които близкото тоталитарно корпоративно бъдеще ще изисква. Тези хомо педерастикус, хомо лесбус, хомо джендър няма да имат семейства и личен живот, затова и лесно ще ги лашкат по съвременните пазарища за роби – клоновете на световните корпорации по цял свят. Едно нормално семейство не може лесно да се мести в географски смисъл. за децата не е добре да растат в често сменяща се среда. Такива мобилни креации нямат изградена способност да се привързват към нищо и никого, лесно стават жертва на криминогенната среда, често стават дори престъпници и убийци.

Дълбоко съм убедена, че подкрепата на хомо-движението в САЩ и Европа не е само политика, но и „дълга“ бизнес цел. Това поражда не просто отвращение, включително и от невинните му жертви, но и желание за отпор. За масова съпротива. И тази съпротива ще се разраства в световен мащаб, докато един ден не обърка тотално плановете на 1% богати копелета и техните сателитни прослойки от политици, мениджъри и секретарките им.

Децата се раждат и отглеждат в семейства, това е нормалното. От библейски времена насам. Среден път няма. Личният избор винаги катастрофира в обществения интерес, защото е невъзможно за човешкото същество да оцелява сам-самичко на тази красива, но враждебна планета. Изборът винаги е на обществото. Богаташите не са обществото. И не съм чула и видяла техните синове да предвождат гей прайдовете. Няма и да ги видите. Богатите имат нужда от здраво поколение, за да има кой да ги наследи и продължи делото им. Богатите знаят, че само в здравото семейство може да се отгледа едно нормално поколение, което да е в състояние да се ВЪЗПРОИЗВЕЖДА и самостоятелно да отгледа бъдещите поколения българи.

Пита се в задачата, бедните българи докога ще си затварят очите за очевидното. Докога ще допускат гаврите с децата и ще се лишават от едничкото си право по природа – да пребъдат в собственото си поколение.

Нора Стоичкова, Фейсбук




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20134099
Постинги: 18642
Коментари: 10023
Гласове: 71260
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031