Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.04.2017 21:53 - БЪЛГАРИЯ МОЖЕ ДА БЪДЕ ОКУПИРАНА ДО ДНИ, ОТ ЧАСТНИ ВОЕННИ КОМПАНИИ СВЪРЗАНИ С ТУРЦИЯ!
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 1383 Коментари: 2 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Според информация получена от наши симпатизанти в ЕК по искане на продажните ни предишни управници зависими от парите си в турските банки и с помощта на турската агентура в Европа – вчера в Брюксел е било прокарано тайно решение за окончателната окупация на България. Решено е охраната на българските граници и на центровете за бежанци да бъдат поети от две частни военни компании, които уж да поемат и охраната на цялата граница.

Всъщност те ще бъдат използвани като частна армия на Бойко и Цветанов, за да окупират тайно страната и да пазят техните задници ако народа се вдигне на бунт. Скоро тези частни наемници ще бъдат прехвърлени в страната заедно с джиповете, АТВта, оръжието си и всичко, което им е необходимо, за да смажат народа ако се разбунтува. Защото уж местната полиция не можела да се справи, а ние сме връщали обратно мигрантите в Турция, което не било хуманно.

В Брюксел били изпратени лъжливи писма от някакви си, уж нашенски НПО-та седнали на чужда и турска хранилка, че българите щели да палят лагера в Харманли, та трябвало, освен границите двете компании да пазят и него. Това разбира се е нагла сатанинска лъжа! Защото ако българите ще палят нещо то ще е продажните задници на родните си престъпни управници, които извършиха държавна измяна позволявайки на чужденци да ни окупират без съпротива страната и ни поробят народа ни. А не разни лагери и палатки.

Според нашите симпатизанти в Брюксел целта двете частни военни компании /според тях – Grescent Services и Blackwater на Диего Молина и Ерик Принс/ да бъдат базирани тук е да може тайно да окупират страната. За да не позволят на народа – да се съпротивлява на новите вълни от мигранти и на предстоящата турска военна агресия, целяща да отцепи южна България. И да попречат на народа ако се разбунтува и поиска да си върне обратно властта и свободата – изпращайки продажните си управници в затвора.

Така че вече всичко е ясно – вместо да хвърлим този един милиард евро, за да екипираме българските военни и полицаи и да им осигурим достойни заплати /дори само с една десета от тази сума/ ние ще храним с вноските си в Брюксел – не българските военни и полицаи, а чужди частни военни армии идващи да ни окупират Родината.

До няколко дни цялата истина ще стане известна. Но принципно частните военни компании в една уж суверенна страна – винаги са окупационни. Ясно е, че те няма да спират, а само ще координират нелегалният трафик /и ще си прибират пари и от там/ за да може бойците на Ислямска държава да си минават спокойно, заедно с оръжието, наркотрафика и тероризма, които те „доставят като услуга“ в Европа. Лъжите, че българските полицаи и ние сме връщали със сила мигрантите в Турция са само фалшив предлог на соросоидните НПОта – /който те са използвал/и за да си осигурят договори и милиарди от щедрата баница.
Българските полицаи или ще бъдат изхвърлени като непотребни парцали пак на бунището, или ще бъдат назначени за техни слуги и прислужници, но без такова щедро заплащане.

Уважаеми Сънародници. Когато не народа, а чужди армии и наемници отговарят за сигурността на държавата тя вече е чужда колония, а вие сте роби. Да не говорим, че когато частните армии поемат контрола над южната БЪЛГАРСКА ГРАНИЦА никой друг вече няма да знае какво и кого пускат да влиза. Дори това да са турската армия и диверсанти, които всеки момент ще нахлуят.

Ще позволим ли Родината на дедите и на децата ни да бъдат окупирани от частните армии и наемници или ще си върнем цялата власт, свобода и ресурси и ще си възродим ускорено истинската българска армия и Народна полиция. Решете сами.

Окупаторите скоро ще пристигнат – ако още сега не се вдигнем шум и не протестираме масово – ЗА ДА ГИ ПРИНУДИМ ОБЕДИНЕНИ ЗАЕДНО – да се откажат!

Източник: bnoshipka.org




Гласувай:
6



Спечели и ти от своя блог!
1. bojinkata - Народ, който не храни собствената ...
09.04.2017 22:01
Народ, който не храни собствената си армия- храни чужда! Пък тя няма да го пази!
Справка - китайците ги пазеха наемници от монголите и бяха помляни!
цитирай
2. getmans1 - Така трябва Камараде, така трябва и ...
09.04.2017 23:11
Така трябва Камараде, така трябва и нека да се знае!!!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20120953
Постинги: 18642
Коментари: 10023
Гласове: 71260
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031