Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.03.2017 22:42 - Официално: БОЙКО БОРИСОВ ВЛИЗА В ЗАТВОРА! 27 млрд. Дългове е натрупало управлението на ГЕРБ! Никой не знае къде са парите!
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 911 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 23.03.2017 22:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
   

Два дни преди изборите Борисовсе почувства отново премиер и показно отиде да инспектира мястото на несбъднатия тунела под Шипка с лековатото обещание да го построи.

Ние тази песен за тунела сме я слушали много пъти. Затова и сега никой не му повярва. А не е сигурно, че и той сам си вярваше, когато разпалено обясняваше как щял да пробие планината.

image

Да, нашият Винету, който не можа да завърши нито един от двата си мандата, в момента е яхнал метлата и лети от село на село и от град на град. А там, на място, отваря торбата с лъжливите обещания, на които сме се наслушали до втръсване.

Той е Скалата! Ще удари челно няколко главички и ще пробие Стара планина. Даже ще я премести.

Той е Супермен! Едновременно е във Враца и в Каспичан, ще пребори битовата престъпност с един замах. Само като погледне крадците и те ще изпаднат в ступор и бабите най-после ще посмеят да излязат да си насадят лука в градинките.

Той е Батман! Спасява слабите…, като ги прави още по-слаби и бедни! Кланя се на силните в поза партер, но иначе сърцето му е юнашко.

И успешно и дълго кри най-голямата тайна- че всъщност е Лъжливото овчарче, което призоваваше студентите да пасат овце, докато сам почти успешно съумя да пасе цяло едно народно стадо, мамейки го с едни и същи лъжи и обещания. Наш Бочко даже е за Оскар! Дотолкова се вживя в ролята си, че все още не може да разбере защо хората не гласуваха за скъпоценната му Цецка, а сега не искат да гласуват и за него.

И обиден, и огорчен, и недоумяващ, но пък нахъсан „да ги бие“ на тези избори Бащицата се хвърли на бой последен: Като извади всичките си скрити компроматни и ченгеджийски козове. И пусна на предна линия придворните си шутове, а хранениците му изпълзяха на светло и започнаха да ръсят безумия.

imageИнтервюта дадоха дори сенчестите олигарси от КРИБ. Уплашени за бизнесите си, големите крими-бизнесмени изпълзяха на светло и започнаха да уверяват народа, че ако БСП дойде на власт, бизнесът ще фалира, защото щели да поискат по-високи данъци и по-големи заплати за работниците. „

Е как така? Нали само преди седмица същите тези работодатели се кълняха, че те искали да вдигнат заплатите на служителите си, но ГЕРБ ги натискали да не го правят? И сега на какво да вярваме? Че ГЕРБ съзнателно е държал народа в мизерия? Та тогава платформата на БСП напълно удовлетворява господарите, които искали да плащат повече на робите си. Как внезапно идеите им се разминаха с тези на БСП? Или от КРИБ искат хем да няма данъци, хем хората да им работят безплатно, а те, бизнесмените, да делят печалбата само с партийните каси, и по-точно само с тази на ГЕРБ.

Дни преди изборите и социолозите полудяха, сритани брутално по кокалчетата от основния си спонсор ГЕРБ. Само за 24 часа излязоха чисто нови прогнози, в които ГЕРБ внезапно изскочи от второ на първо място. Е, с преднина от 1 % засега, но Борисов много се бил изнервил да се гледа в графиките под БСП.

Ами да му направят една специална психо-изборна прогноза със 100 % ГЕРБ, а останалите партии с нула, че да се поуспокои!

Гербаджийския наемник Мишо Константинов дава дежурните си интервюта вече денонощно.

Лилито Павлова чак извади дъщеря си на показ.

Журналистите в трите герберастки национални телевизии вече едва не се влачат по корем, докато интервюират някой от ГЕРБ.

А на народа му писна!

Ама яко!

imageЕдни и същи герберски муцуни, едни и същи лъжи, една и съща плоча от грамофон с изтъркана игличка.

Българите искат да знаят следното:

Докога ще сме най-бедните, най-болните и въобще най-големите нещастници в ЕС?

Докога ще се търкаляме във втората писта и то на опашката?

Докога ще сме роби на собствените си политици и на тези от Брюксел?

И най-важното – кой ще връща 27-те милиарда държавен дълг, които Борисов взе и прибра в някакви черни каси, под предлог, че спасявал икономиката и социалната стабилност. И към ден днешен никой не може да каже къде са тези пари. Заради които Борисов със сигурност ще влезе в затвора.

Но кой назначи Борисов с едничката цел да разсипе и окраде България?!

КОЙ? КОЙ? КОЙ?

Отговор на тези въпроси от Борисов и уродливото му мафиотско изчадие ГЕРБ няма да получим. Отговора и решенията днес идват от опозицията БСП. Ето за кого трябва да се гласува.

Всичко останало е фарс! Изборите са на 26-ти март. Да изритаме веднъж и завинаги от властта мафиотската шайка ГЕРБ! Skandalno.net

Автор: Станислава СЛАВОВА




Гласувай:
6



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20259003
Постинги: 18673
Коментари: 10029
Гласове: 71325
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930