Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.03.2017 23:41 - Внимание! БСП води с 15 %! ГЕРБ се готви да заобиколи народния вот! Вижте как:
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 1351 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 21.03.2017 23:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Не само по време на избори, но тогава най-очебийно, истината в 

Българиястава лъжа, а лъжата се превръща в истина. Уродливите крадци от ГЕРБ например се гримират като спящи красавици. И то не за друго, а понеже през целия управленски мандат не са правили нищо друго, освен да лапат мухите в пленарна зала, а задкулисно да лапат милионите на ЦРУ, Сорос и мултинационалната олигархия, която им плаща с едничката цел- да държи България в колониална зависимост.

image

За по-достоверно ГЕРБ пускат и юнакът на бял кон. Даже не един, а двама „юнаци“ – Борисов и Цветанов. Но един прост факт ги издава, че и двамата са фалшиви герои. Вместо мечове, с които да победят многоглавия змей на Евросъюза, те носят…торби пълни с фалшиви обещания.

Но нека да излезем от света на илюзиите и да се върнем, колкото и да не ни се иска, в суровата реалност. Според последните проучвания на многобройните социологически агенции, чиито „прогнози“ удивително съвпадат на 99,9%, силите на двете основни партии БСП и ГЕРБ и преднина на която и да е от двете формации влиза в рамките на статистическата грешка. И все пак, за да е ясно кой им плаща, ГЕРБ са „удостоени“ с 31%, а БСП с 30,5% като разликата е около 4-5 стотни от процента. Така е, защото според новоизлюпените български „бизнесмени“- който плаща, той поръчва музиката. Само че понякога се случва да си поръчат нещо, което никога не са искали.

Ако първото и второто място са със съвсем изравнени резултати, то същото се случва и с третото и четвъртото. Обединените патриоти и ДПС са с почти равни около резултати- около 10 %. И в различните социологически проучвания ту Патриотите са на трето място, ту ДПС ги изпреварва и заема тяхната част от почетната стълбица на рейтингите.

Не е така само с  петото и шестото място. Там Марешки води с около 6%, а Реформаторите, които народът нарича Деформатори се колебаят дали да минат четири процентната бариера или да си останат под чертата. За да се намърдат отново в заветния Парламент снобеещите жълтопаважници дори се коалираха с пънкара Светльо Витков и неговата едва мъждукаща псевдо-партийка, носеща гръмкото име „Глас народен“.

Няма нужда да казваме, че тези социологически „проучвания“ са изцяло фалшиви. А реалния резултат, който ще лъсне на 26 март е поне 3 към 1 в полза на БСП пред ГЕРБ. Тоест, ако БСП има 30% подкрепа, то за ГЕРБ едва ли биха гласували реално и 10%. Ще се случи същото, както с прогнозите за двубоя между Румен Радев и Цецка Цачева. Окончателните резултати бяха три пъти по-големи за Радев, отколкото първоначално обявяваните от платените соросоидни социологически агенции.

Но да си представим за момент, че обявените днес фалшиви социологически прогнози съвпаднат с резултатите на изборите. Ще могат ли при това положение партиите да съставят правителство? И колко читаво ще бъде то? Отговорът е: Може, но ако се заобиколи волята на народа!

Но нека най-напред споменем, че в процентите, които социолозите обявяват, са заложени няколко капана.Първият е за БСП. При така обувените проценти и при категоричното заявление на БСП-лидера, че социалистите няма да се коалират с ГЕРБ в едно бъдещо правителство, на „Позитано 20“ не му остава кой знае какъв голям избор. Ако искат да съставят правителство, социалистите ще трябва да се коалират с някоя от другите партии. Ако обаче се коалират с ДПС, това ще отприщи подготвените отсега опорни точки на соросоидните улични протестъри, че БСП отново продава България на турците. Че коалицията им с премиер Орешарски не направи нищо добро за страната. Че Ахмед Доган отново ще раздава порциите в държавата и т.н. Тоест, очаква се една такава коалиция да разруши отново и този път непоправимо образа на социално ангажирана партия, каквато е БСП.

Вторият капан е за Обединените патриоти. Ако искат да участват във властта, те трябва също да влязат в коалиция. Но ако се коалират само с БСП, няма да им стигне броя на депутатите, за да съставят правителство. Ако влязат в коалиция с БСП и ДПС, тогава, заради дослука с Доган, и те ще се сринат в очите на своите избиратели. И може никога повече да не се съвземат. Същото ще е и ако влязат в коалиция с ГЕРБ.

Ако БСП, Обединените патриоти и ДПС направят заедно правителство, те имат един -единствен шанс управлението им да се окаже успешно. Ще се случи ако се обърнат веднага към Русия. С нейна помощ да възстановят енергетиката и да направят тока, бензина и газта много по-евтини. И на базата на евтината енергия, да възстановят с ускорени темпове селското стопанство и промишлеността. Както и да излязат на огромния руски пазар. Само че за това се искат силни и бързи решения, каквито Догановото ДПС ние от Skandalno.net не вярваме  да подкрепи.

image

Третият капан, заложен от западната олигархия на тези избори е подготовката на слугата им Борисов да заобиколи народния вот. Защото хората, които ще гласуват за Марешки, всъщност ще гласуват против ГЕРБ. Само че коалицията, която се готви да прави Борисов е между ГЕРБ, Марешки и Реформаторите. Което на практика е нагло заобикаляне на желанието на българските граждани. Подмяната на народния вот – това е единственият път на Борисов да остане във властта. Защото ако Патриотите се коалират с Борисов, те  ще изчезнат завинаги от политическия пейзаж. По простата причина, че народът ги избира като най-радикална сила, именно за да изхвърлят ГЕРБ от властта, а не да се коалират с него.

Има и още нещо: По някое време към Борисовата коалиция може да се присъедини и Валери Симеонов с няколко добре платени депутати -отцепници. Така ще се закрепи още малко властта на ГЕРБ. Защото съвсем не случайно формацията на Валерката бе вкарана  в миналия парламент. Неговата задача бе да подпира партията-държава. Отделно ГЕРБ му дадоха едни хубави парчета от бизнеси… И за да се отплати, той ще подпира Борисов и в следващия парламент.

Лошото е, че Борисов и неговите господари не са отчели в своите мръсни игри един много важен фактор. Това е БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД и неговата воля да се пребори веднъж завинаги с политиците, които унищожават родината. Затова резултатите от изборите съвсем не са предрешени, както се опитват да ни втълпят платените социолози. Тези избори ще поднесат огромни изненади за слугите на Запада. Така, както беше при вота за президента Румен Радев. Защото А) Социологическите агенции са платени и Б) Търпението на българите отдавна се е изчерпало! Skandalno.net

Автор: Иво Македонски




Гласувай:
6



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20131386
Постинги: 18642
Коментари: 10023
Гласове: 71260
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031