Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.03.2017 07:42 - Ген. Борисов на билборди! Подсещат ли ни за 28 неразкрити поръчкови убийства от времето му?
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 539 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 16.03.2017 07:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Бойко Борисов с генералската униформа като главен секретар на МВР. Зад него се вее националното знаме на РБългария, отстрани е логото на ГЕРБ с „европейските звезди“ и квадратче с цифрата 11, какъвто е номерът в бюлетината на партията за предстоящите парламентарни избори.

imageТова е композицията на билборди, за които съобщи в социалната мрежа Мария Капон. Според нея те са осеяли автомагистрала „Тракия“.

image

 

Както RNS писа, предизборният щаб на ГЕРБ се разграничи от поставянето на съоръженията по протежение на една от гордостите на Бойко Борисов. Снимката обаче, е същата, каквато има на фанелките, които съпартийците му раздават тези дни на фенове като част от предизборната кампания.

Възможно е целта на предизборната агитация, на която е бившият премиер с две предсрочно прекратени правителства, да е свързано с народната любов към Борисов по времето, в което беше главен секретар.

image

Или поне да наподобява модния сюжет на генерала-победител, какъвто се яви ген. Румен Радев на президентските избори. Това определено не е проява на добър вкус, както и всяка друга имитация.

Разграничаването на ГЕРБ от билбордите обаче, предполага, че някой неслучайно е използвал въпросната снимка на ген. Борисов. Паметливи припомнят, че ако той не е фен на ГЕРБ, то терсената асоциация е онези четири години, в които бяха регистрирани 28 поръчкови убийства – все на имена от ъндърграунда и силовите формирования там. Нито едно от тях не беше разкрито. Фактът бе отбелязан в нарочен доклад, публикуван в авторитетното амириканско издание „Конгрешънъл куотърли“ (Congressional Quarterly или кратко CQ). Авторът – Авторът Джеф Стейн – редактор по въпросите на националната сигурност, се позовава на „дебел 9 см. поверителен доклад на швейцарска частна банка, възложен на екип с цел да оцени риска в България“ и приключен преди 18 месеца. Публикацията със заключението „Бойко Борисов – новият партньор на Буш във войната с терора е свързан с българската мафия“.

„По време на управлението на Борисов като най-високопоставен шеф на органите на реда само обикновени, незначителни мафиоти бяха изправени пред правосъдието, докато неговите бивши бизнес партньори процъфтяваха, а техните предполагаеми конкуренти бяха системно избивани„, твърди докладът като цитира публикации в българските медии.

И още: „..бивш високопоставен служител на ФБР критикува прегръдките на администрацията на Буш с България и, съответно, с Борисов като съюзник срещу тероризма. Служителят допълва че, „администрацията на САЩ направи ужасен избор с кого да си легне в леглото в България. Какъв ужас – изглежда в борбата с терора приемаме помощ от всеки, независимо колко е омърсен“.

RNS




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20130108
Постинги: 18642
Коментари: 10023
Гласове: 71260
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031