Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.03.2017 12:30 - Унгария – Евреи организират роми и хомосексуални във финансирана от Сорос кампания за свалянето на Виктор Орбан
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 2615 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Както повечето държави-бивши членки на Варшавския договор, и Съветите през 1960-те бяха под трудно преодолимо еврейско влияние. Неговите злоупотреби бяха катализаторът на програмата от 1956 г., която завърши с това, че Съветите поискаха оставката на мнозина евреи – изтъкнати дейци на комунистическата партия. Така в някаква степен стана възможно националното самоопределение в някои от сателитите им като Унгария например. Берлинската стена беше бариерата срещу активистите от 1968-ма и другите ориентирани към пола и глобализма еврейски културни катаклизми, които бяха началото на края (?) на бялата раса във Франция, Западна Германия и другите юдео-глобалистки, зависими от Америка държави.

Днес НАТО, Европейският съюз и международните евреи като Джордж Сорос харчат милиарди долари, за да препроектират младежите на Унгария, предлагайки им свръх-индивидуализъм и работа като добре платена средна класа, работа, на която те не вършат нищо, по метода на моркова и пръчката, за да култивират нихилизма и безродния космополитизъм, който искат да видят в новия елит, който си отглеждат.

Със сигурност може да се каже, че нямат голям успех. Въпреки че Виктор Орбан е силно демонизиран от международната еврейска преса заради „спорната” му позиция по задържането на милиони насилници – негри и араби, извън Унгария, той просто е скромен израз на волята на унгарския народ.

По тази причина отвън беше разработен антидот, който трябваше да използва стария конфликт между унгарци и цигани (които не успяха да се интегрират в обществото, независимо от всички видове програми за тях).

Циганите и евреите са естествени съюзници, тъй като и двете групи настояват да запазят характерния си начин на поведение, който знаят, че е в ущърб на другите групи, като в същото време очакват подкрепа от страна на населението-приемник. Разликата е само в размера (вашето портмоне срещу вашата банка).

Ниската интелигентност на циганите, комбинирана с безграничните еврейски финанси – това е повече от обществена напаст, това е заплаха за националната сигурност и те с гордост си го признават.

“ Въпреки че живее в безспорната столица на нощния живот в Централна Европа, Анди Ангелип знае само няколко бара тук, в които се чувства наистина удобно да си уговори среща.

Ангелип, 19-годишна студентка и активистка за правата на лесбийките и педерасите, казва, че избягва заведенията на „дъгата”, които обслужват само хомосексуални. В страна, в която жестоки крайно десни активисти редовно заплашват гейовете и лесбийките, тя избягва романтични ситуации и в основните клубове.

„Не е много приятно да си малцинство в страна, чиито политици ежедневно проповядват дискриминация”, каза тя пред JTA миналия месец.

Преди две години Ангелип намира все пак едно място, на което се чувства удобно – авангардния център на еврейската общност, наречен „Аврора”.Откакто отново беше отворен през 2014 г. в бедните покрайнини на Будапеща, той се превърна в едно от най-модерните кафенета, а също и в главен център за социални активисти и опозиционери, борещи се срещу политиката на унгарското крайно дясно правителство.“

 

“ „Маром” (Marom), еврейската асоциация, която притежава и управлява „Аврора” като част от подобряващата и по отношение на неогранизираните млади унгарски евреи мисия, предоставя офиси и средства на приблизително дузина нееврейски активистки групи, посветили се на борбата с тези тенденции. Тук влизат Roma Press Center, Budapest Pride, Migszol – група за защита на бежанците, и агенцията за социална активност Zold Pok. “

 

“ Освен религиозни служби „Маром” организира също и образователни инициативи за Холокоста в ущилищата, програми за бездомните деца и културни събития като филмови прожекции и концерти за експериментална музика. Тя също така е домакин на политически дискусии като дебата от 20.01. за популизма с участието на Ласло Майтени (Lбszlу Majtйnyi), открит критик на Орбан. “

 

“ Докато Шонбергер (Shoenberger) говори с някой посетител, в съседната стая трима активисти от центъра Roma Press изковават стратегия за забележитетелния процес в Европейския съд по човешки права за ролята на унгарската полиция, която позволила на стотици побойници да нападнат дома на циганско семейство в селцето Девечер.

Решението на съда от 08.02. срещу полицията – едно от стотиците престъпления от омраза срещу циганите, които се случват ежегодно в Унгария, беше приветствано от Amnesty International  като „искрица надежда в морето от страх”.

„Не само че крайно дясната партия Йобик (Jobbik) е третата по големина в парламента, но и управляващата партия Фидес (Fidesz) има все по-негативно отношение към циганите”, казва групата. “

 

“ Еврейско-циганското партньорство в “Аврора” е необичайно в страна, в която двете малцинства рядко действат в единодушие, според Естер Хайду (Eszter Hajdu), унгарски режисьор, изследвал тези отношения. “

 

“ Но за „Маром”, която започва да действа през 1998 г. като неполитическа група, склонността към опозиционен активизъм е неизбежна, според Шонбергер. Това отчасти се дължи на факта, че „по-голямата част от неорганизираните евреи в Унгария изглежда са либерали”, казва той. В крайна сметка „нашата опозиционна активност се дължи на войната, която води правителството срещу сърцевината на еврейските ценности „tikun olam” – еврейското схващане за това как „да се поправи света” и да се помогне на нуждаещите се, казва Шонбергер.

„Не ние избрахме да бъдем политични”, добавя той. „Но след като правителството е взело на мушката бедните, различните, чуждите – ние нямаме избор.“

 

Ако отворите уебсайта на еврейския център „Аврора”, ще видите, че той е нещо много повече от скромна малка общност – информационна група. Мястото е домакин на множество международни НПО-та, които рекламират и набират кадри за всичко – от войнстващи хомосексуалисти до организатори на циганите в политически блок по същия начин, по който евреите използват черните в Америка.

Ще разберете, че евреите от „Аврора” имат приятели на високи позиции, които съвсем не са техни органични израстъци. Две едва забележими малки квадратчета в дъното на сайта дават идея за това, кой точно координира подривната дейност:

image

Изброени са „Отворено общество”, главната фронтова организация на Сорос, а също и „Апелативна федерация на обединените евреи” (UJA – United Jewish Appeal Federation) от Ню Йорк.

Единствената причина, поради която на унгарците им се налага да търпят един център, който изразява откритото си желание да свали демократично избраното правителство на Орбан, е, че се страхуват от международно преследване от страна на международните еврейски благодетели. Но всички тези страхове са неуместни в случай, че те успеят да изпълнят задачата си – създаване на повече разделение и повече етнически и социални сблъсъци и продължат с опитите за подкопаване основите на унгарското общество.

Каква ще бъде реакцията, ако Русия отвори център, пълен с финансирани от Кремъл НПО-та и активистки групи с откритото намерение да свалят правителството на Германия? Или на Франция? Или на Канада? Със сигурност няма да има толерантност.

Правителството на Орбан има пълното право да нахлуе в тези организации и да натика в затвора всичките им ръководители. Очернянето от страна на еврейските медии, санкциите от страна на ЕС и заплахите от страна на Меркел са безсмислени в ерата на Тръмп, който изрази приятелското си отношение към Орбан и унгарския народ.

Ако правителството не иска самото то да направи това, просто трябва да информира унгарците и да ги остави да се заемат с този институт, докато евреите не напуснат страната.

И на края логичната поука – навсякъде, където еврейските пръсти напипат социална цепнатина, я атакуват, докато тя не се превърне в кратер. Освен в Израел.

Автор: Ерик Страйкър (Eric Stormer), 
Daily Stormer, 28.02.2017 г.
Източник: dailystormer.com
Превод: Д. Атанасова/Българска легия за информационна защита

 

 




Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20135494
Постинги: 18642
Коментари: 10023
Гласове: 71260
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031