Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.02.2017 14:06 - Марин льо Пен Печели Изборите за Президент! ФРАНЦИЯ НАПУСКА ЕС и НАТО!
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 893 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 25.02.2017 14:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Изборите за нов президент на Франция са насрочени за 23 април 2017 г. Според най-новото социологическо проучване на изключително авторитетния Център за изследване на общественото мнение BVA и компанията Salesforces, 27,5% от гражданите ще гласуват за Марин льо Пен. 21% се ориентират към Еманюел Макрон, който беше икономист № 1 в предишното правителство на Франция. А екс премиерът Франсоа Фийон, който водеше в класирането само до преди месец, сега ще получи най-много 19%, заради разразилия се скандал със съпругата му, която той назначил за своя асистентка в парламента срещу солидно възнаграждение.

Струва си да напомним, че лидерът на Националния фронт на Франция Марин льо Пен отдавна заявява своята готовност и готовността на оглавяваната от нея националистическа партия, веднага щом стане президент, да организира референдум за излизане на Франция от структурите на ЕС и НАТО.

Нещо повече: Самата Марин льо Пен нееднократно е споделяла своето категорично убеждение, че страната й трябва незабавно да напусне ЕС и НАТО.

Всъщност, според Льо Пен,  Евросъюзът трябва да прекрати своето съществуване. И не за друго, а защото е ТОТАЛИТАРНА ОРГАНИЗАЦИЯ, която се опитва да налага волята си на страните-членки, независимо от факта дали това съответства на техните национални интереси или не.

По мнението на Марин льо Пен,  Евросъюзът сериозно и всячески пречи на суверенната външна и вътрешна политика на страните-членки и ги поставя в зависимост от прищевките на една единствена държава – Германия.

Между другото, същия възглед споделя и президента на Съединените щати Доналд Тръмп, който нееднократно е заявявал, че „гледа Европейския съюз, а вижда само интересите на Германия“.

На всичкото отгоре Марин льо Пен е категорична, че ЕС изолира и обезличава държавите, защото те не могат да излязат самостоятелно на международната арена. И се получава огромният, антидемократичен и тоталитарен по своята същност куриоз, че вместо легитимните органи на независимите държави, преговори по всякакви, дори най-важните въпроси, засягащи бъдещето на страните и техните народи, се водят от някакви чиновници, които никой не е избирал и не им е делегирал никакви пълномощия.

image

За да се сложи край на тази изолация и на постепенното унищожаване на политиките и икономиките на страните-членки, всички страни трябва да напуснат Евросъюза, смята Льо Пен. Самият ЕС трябва да се разпадне и да прекрати съществуването си, защото той отдавна не е организация на свободни и суверенни държави, а проводник на интересите на големите транснационални корпорации, които се стремят да подчинят държавите, за да ги ограбват безнаказано и завинаги.

„Аз и френският народ, заявява Льо Пен,  не искаме да се примирим с факта, че горда Франция се превръща в колония, че губи своята самостоятелност, че е изолирана от международния политически и икономически живот“.

С още по-голяма сила Марин льо Пен твърди, че Франция трябва да напусне всички структури на НАТО. Както и че Алианса не трябва повече да съществува, защото идеологическото противопоставяне между  държавите отдавна е изчезнало. И съответно основанията за по-нататъшен живот на НАТО отдавна са изчерпани.

Нещо повече: Алиансът се е превърнал в агресивен военен блок, доминиран от САЩ, който без всякаква нужда се приближава плътно до границите на Руската федерация и неистово търси конфронтация с мощната ядрена държава, като по този начин се превръща в заплаха за самото съществуване на земната цивилизация.

А борбата с тероризма, според нея,  може да се води ефективно и без поддържането на скъпо струващи военни съюзи. Като пример за такова ефективно взаимодействие на свободни и независими държави, Марин льо Пен посочва битката на Русия, Сирия, Иран и Турция срещу терористите от Ислямска държава.

Руският президент Владимир Путин също нееднократно е заявявал своята подкрепа за лидера на Френския национален фронт и за френския народ. Твърдата и окончателна позиция на Владимир Владимирович и на Русия е, че всяка държава трябва сама и без намесата на външни фактори, в съответствие с принципите на демокрацията, да взема решения за своето бъдеще. Защото останалото е тирания, робство и фашизъм.

Неутешителният и срамен за нас извод е, че вече почти всички държави в Европа, както и в Америка разбраха „тайните“ помисли на мега корпорациите, които на практика управляват САЩ,  да използват Евросъюза и НАТО като неолиберални инструменти за унищожаване на човечеството.

И отново само ние, както по времето на Хитлер, се правим, че не разбираме демоничната същност на ЕС и НАТО и викаме „осанна“ на провалените им напъни да заробят народите.

Нима няма да се намери един истински БЪЛГАРСКИ политик, който да отреже туморите ЕС и НАТО от плътта на България. И да ни насочи към съюз с Русия, за да продължи насилствено спряното за цели 25 години, развитие  на нашата страна към просперитета и бъдещето. Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net




Гласувай:
6



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20135683
Постинги: 18642
Коментари: 10023
Гласове: 71260
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031