Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.01.2017 22:43 - Патриотите се Разцепиха! Изритват гербаджията Валери Симеонов заради войната му с Румен Радев!
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 5646 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 31.01.2017 22:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 „Не съм му цензор на Валери Симеонов, нашата коалиция не детска градина, че да си дърпаме ушите“.

Това заяви почти с неудобство Красимир Каракачанов, когато го попитаха как ще коментира думите на коалиционния си партньор, че депутатите и в частност Валери са елитът на нацията, а президентът Радев е обикновен шофьор на самолет.

image

„Аз не съм съгласен с Валери, макар че с Ген. Радев бяхме опоненти в президентската битка. Уважавам го и за професията му, и за начина, по който направи първите си стъпки, като създаде едно служебно правителство с представители от широк партиен спектър и от хора-професионалисти.

Аз също бих критикувал Радев, но ако започне да води такава политика – като на Плевнелиев, и тя се окаже прекалено вредна за националните интереси на България. Но това не се е случило. Затова засега си спестявам всякакви коментари.

„Не съм аз човекът, който да дава оценка на думите на партньорите ми, те сами си отговарят за тях и не мога да определя казаното от един или друг от колегите ми. Не мога да бъда и не искам да бъда цензор на никого“, заяви още Каракачанов.

Прав е лидерът на ВМРО, но думите са едно, а действията друго. След изцепката с наглото изказване на Симеонов за „шофьора на самолет“, той внезапно стана персона нон грата във всички телевизии. Никой не го кани да го пита как оценява политическата обстановка, как кара джипа си например и по-трудно ли се кара депутатски мерцедес от боен самолет.

Според източници на Skandalno.net в коалицията на патриотите тлее скандал, който тепърва ще се разраства. Каракачанов се е срещнал с Корнелия Нинова на четири очи, за която среща не е информирал нито Валери, нито Волен. За какво лидерите на ВМРО и БСП са разговаряли и какво са се договорили, ние само можем да предположим.

По същото време Симеонов се е навъртал край централата на ГЕРБ, където най-вероятно е обещал подкрепа за Борисов от името на цялата партиотична коалиция.

Докато единият е флиртувал с Нинова, другият е провеждал таен разговор с най-големия й опонент Борисов.

Само по себе си това означава разединение в коалицията, за което засега нито един от тримата лидери не си признава. Но действията на Симеонов показват, че вече е недолюбван от своите, защото е сътворил непростим гаф.

От друга страна, Каракачанов се яви на изборите за президент и видя, че има цели 10 процента подкрепа. Това явно го е главозамаяло и е решил, че сега му е моментът да се отърве от доста невъздържания си и нехаресван от другите политици колега и партньор в коалицията Валери Симеонов.

Днес рейтингът на Каракачанов достигна абсолютния си рекорд- според „Галъп“ той е четвъртият най-харесван политик в държавата.

image

Волен пък засега е по-нисък от тревата. Неговата стратегия е накрая да отиде при този, който е по-силен. Но отсега е ясно, че едва ли ще избере Валери, с когото са в дългогодишна война и си стиснаха ръцете с озъбени усмивки само за изборите.

А Валери Симеонов се е притаил и дебне. Търси полезен ход как пак да влезе в парламента. Но дори неговите хора не го искат и предпочитат лидера на ВМРО, който е много по-удобен и по-сдържан политик, без съмнителни вили и хотели, без мощни джипове и без ежедневни изцепки. Пък и Каракачанов знае правилото, че националистическите партии в цяла Европа не влизат в коалиции с управляващите. Това в ЕС е недопустимо. Затова лидерът на ВМРО е решил да си отреже опашката от предишната коалиция с ГЕРБ, като отсвири прогерберски настроения Симеонов и влезе в бъдещото управление на БСП сам. А Валери да си чука главата и най-вече устата, след като не знае кога да я отвори и кога да я затвори.

„Пак започва да става нещо грозно. Политиката е грозна“, каза ни в клин, ни в ръкав тези дни Красимир Каракачанов. Никой не разбра защо изрече тези думи, но мнозина се досетиха, че това е началото на края на една измислена и безполезна коалиция. А именно патриотичната коалиция на ВМРО, Атака и НФСБ! Skandalno.net




Гласувай:
7



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20211310
Постинги: 18672
Коментари: 10029
Гласове: 71321
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930