Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.12.2016 15:25 - Почна се! В Кале французи организират таен фронт за въоръжен отпор на мигрантите!
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 1190 Коментари: 1 Гласове:
9

Последна промяна: 15.12.2016 15:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

 Французи в Кале изграждат таен фронт за въоръжена съпротива срещу мигрантите. Това ново явление вече се разпространява из цялата страна, защото пришълците се държат като окупатори, предава от Франция специалният кореспондент на „Комсомольская правда” Даря Асламова (на снимката).

В обширния си репортаж тя позира със снайперската руска карабина с оптика на своята френска приятелка Жана – учителка, майка на две деца. Жана уточнява, че засега стреля по-зле от съпруга си и от 13-годишната си дъщеря, която станала истински снайперист.

Наоколо около къщата и градината се издигат високи стени. Журналистката слага приклада на рамото и поглежда пред оптическия прицел, но не можа да дръпне спусъка, макар в цевта да няма патрон, защото е … журналист. Нейното оръжие е словото.

Французойката е преминала тази бариера и твърди, че ще стреля, за да защити дома си. „Последните две години ние се подготвяме за неизбежна гражданска война във Франция. Ислямисти-завоеватели против французи. Не мисли, че сме се предали!” – твърди Жана.

Друга французойка на име Мари разказва: „Мигрантите гледат на жените като на парче месо. Аз съм омъжена жена, не мога спокойно да мина по улицата. След мен подсвиркват и се лепят афганистанци, правейки неприлични жестове. Майките се боят да пуснат дъщерите си на улицата. В техния лагер станаха няколко изнасилвания, но полицията не намери никого. Мюсюлманите смятат всички нас за проститутки.”

„Бежанският лагер „Джунгли” е станал град в града, с джамии, хамами (бани), публични домове и 75 ресторанта – продължава разказа си Мари. – Всички бежанци имали пари и скъпи телефони, с които ги снабдявали благотворителните организации. Техните тоалетни ги чистят французи. Бежанците дори не си перат бельото, те просто го изхвърля и на другия ден получават ново от реномирани фирми. Всички имат подарени нови велосипеди.”

Кале не е богат град, там безработицата е 16%, продължава разказа си Мари. Клошарите спят направо на улицата, а през зимата духа пронизващ вятър и вали леден дъжд. Помолили благотворителните организации да подпомогнат бедните граждани, но получили отговор, че проблемите на белите не ги интересуват. Сега бежанците били разселени, но над 1000 от тях поискали политическо убежище в Кале и навярно скоро ще го получат. „Всичко за тях ще бъде безплатно: жилище, храна, обучение в училищата, а след това и гражданство и право на глас” – възмущава се Мари.

Мари имала добър приятел на име Лоран. Типичен френски чиновник, женен с две деца. За него думите „свобода, равенство, братство” са свещени, въпреки факта, че 80% от населението на града станало мюсюлманско.

Веднъж, докато се прибирал от работа, в метрото петима арабски тийнейджъри се опитали да изнасилят момиче пред всички пътници. Лоран единствен се опитал да се намеси. Обезобразили лицето му с ножове. Направили му две пластични операции.

Лоран си купил автомат ”Калашников”, напуснал работа и се развел. Целият му досегашен свят в духа на „хари кришна” рухнал в ада.

Може би първото масово купуване на оръжие е станало в Ница това лято след терористичните актове. Появили се клубове за подготовка за самоотбрана.

Такъв клуб открил Драган Маркович с прякор „Клод”, бивш военен, сърбин с френски паспорт. При него идват много християнски младежи и той ги обучава в самоотбрана по руска система. Драган членувал в организацията „Дисиденти на Франция” и отговаря за отбраната й.

„Франция се надига. Ако следващата пролет на власт не дойде „Фронт насионал” на Мари льо Пен, боя се, че гражданската война между християни и мюсюлмани е неизбежна” – доверява сърбинът „Клод”.

„Ние подготвяме оръжие, медикаменти. Ние не храним илюзии – казва „Клод”. – Ние сега сме като в Сърбия, от която албанците стъпка по стъпка отнемат територии. И не само в Косово.”

Французи правят сравнение с 1940 г.: Франция, окупирана от германците (сега от мюсюлманите), колаборационистко правителство във Виши на власт, тайна френска съпротива начело с дьо Гол.

Даря Асламова разказва, че нейните бунтуващи се френски приятели мечтаят за водач като Шарл дьо Гол. Но такава личност във Франция няма.

Руската журналистка разказва историята на генерал Кристиан Пикмал – бивш командващ на „Чуждестранния легион”, носител на награди като „Орден на Почетния легион”, Малтийски орден, орден за заслуги пред Отечеството.

През февруари 2016 г. генералът се осмели да излезе на неразрешена акция против неконтролираната масова миграция, където произнесъл слово. Паметни са пророческите му думи: „Ако Франция падне в ръцете на исляма, цяла Европа ще падне. Франция е последният бастион, гарант за свободни и суверени нации.”

Полицията разгонила множеството със сълзотворен газ. Върху 75-годишния генерал се нахвърлил цял взвод полицаи, докато той пеел „Марсилезата”, без да оказва съпротива на полицията. Проснали го на земята и го завлекли в полицейския участък, където прекарал два дни.

През май френски съд оправда пенсионирания преди 16 г. генерал Пикмал. Продажни военоначалници обаче му отмъстиха: изключиха го от редовете на армията, все едно не е бил в нея, изхвърлиха го от резерва, лишиха го от правото да си носи униформата и ордените в празник. Декретът носи подписите на френския президент, премиера и министъра на отбраната. Старият воин бил сломен от предателството на държавните мъже, припомня в репортажа си Даря Асламова.

Нейните приятели в Кале твърдят, че живеят при диктатурата на либерализма. Вестниците издирват в социалните мрежи хора, които са против мигрантите, публикуват им имената и фотографиите, обявяват ги за нацисти. Те лесно могат да останат без работа.

Френските медии получават добри пари от правителството, но само либералните медии. Това там се нарича подкрепа за свободните медии. Те никога не публикуват изявления на „Фронт насионал”, правят се, че Мари льо Пен не съществува.

„По време на местните избори всички медии виеха: „Ако гласувате за Мари льо Пен, вие гласувате за катастрофата!” – разказва регионален активист на националистическата партия.

Обикновените французи усещат, че ги мамят. Сега работилите цял живот пенсионери получават пенсия 1000-1200 евро, а някакъв си мигрант с идването си в страната започва да получава месечна помощ от 900 евро. Французите не го намират за справедливо.

По закон светска Франция не може финансово да подкрепя религиозни учреждения. Властите обаче измислили нова хитрост. Сега дори новите джамии се наричат „мюсюлмански културни ценности и техният брой расте непрекъснато. „Ако Мари льо Пен следващата пролет загуби изборите, Франция ще умре. Нас ни чака хаос и гражданска война” – е категоричен „Клод”.

Превод и редакция: Ганчо КАМЕНАРСКИ, БЛИЦ 

 

 

 

http://www.blitz.bg/analizi-i-komentari/raztrsvashch-reportazh-ot-kale-frantsuzi-organizirat-taen-front-za-vorzhen-otpor-na-migrantite_news471747.html




Гласувай:
9



Спечели и ти от своя блог!
1. golqm75 - опитайте и ще се уверите
15.12.2016 15:38
http://www.miracleclix/?ref=golqm75
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20208508
Постинги: 18672
Коментари: 10029
Гласове: 71321
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930