Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.11.2016 18:35 - Виктор Орбан Бие Камбаната: ПРЕДСТОИ НИ ИЗТРЕБЛЕНИЕ! САЩ са НЕНОРМАЛНИ! Превръщат ЕС и Света в ИНДИАНСКИ РЕЗЕРВАТ!
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 479 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 „Изключително ненормално и абсолютно недемократично е, при свободно избрани парламент и правителство, някой отвън да ни казва какво трябва и какво не трябва да правим, както и какви решения да вземем. 

При такива условия, като в индиански резерват, ние живяхме цели 8 години- по време на двата мандата на отиващия си американски президент Барак Обама“. 

Това заяви премиерът на Унгария Виктор Орбан, на пресконференция със своя колега от Сърбия, Александър Вучич. 

Виктор Орбан, който е известен с твърдата си и безкомпромисна защита на интересите на своята страна, сподели надеждите си, че новата политика на Владимир Путин и Доналд Тръмп, ще прекрати безпрецедентния диктат на Вашингтон над държавите в Европа и света. 

Такива остри заявления и смели действия на политици от Унгария, Чехия, Словакия, Австрия, Сърбия и Италия, показват недвусмислено, че жалките оправдания на нашия премиер Борисов, в стил „всички вдигаха ръчичка за подкрепа, и аз вдигах“, са неадекватни. 

За двата си министър-председателски мандата, Бойко Борисов нито веднъж не събра смелост да защити националните интереси на България. Нито веднъж не посмя да изпълни исканията на българския народ. Въпреки, че това е негово Главно задължение като премиер. 

Вместо това Той назначаваше „калинки“ на отговорни държавни постове като Вътрешно министерство и това на отбраната. От сутрин до вечер ни заливаше със скудоумни брътвежи от типа: „Българите са „лош човешки мат*риял“. И най-съвестно изпълняваше нарежданията на Запада, които доведоха до унищожаване на икономиката и редуциране на хората в България. 

Какъв ръководител на държава може да е човек, който казва: „Нека началниците в Брюксел се разберат, пък ние ще изпълняваме“!? 

И, естествено, народът го изхвърли от министерския съвет, а съвсем скоро ще го изрита и от политиката. 

И сега най- важното за тези, които ще дойдат след него, е да разберат, че в политиката си, трябва да следват думите на смели и решителни лидери като Орбан, а не на посредствени и корумпирани шарлатани като шефа на ЕК Жан Клод Юнкер. 

Да разберат, че е ненормално и неестествено някой друг (независимо дали Вашингтон или Брюксел), да ни държат на дистанционно управление, още повече, ако това „управление“ има единствената цел да унищожи българския етнос и държавата България. 

На всички е ясно, че през изминалите 27 години Запада изобщо нямаше за цел да демократизира и вдига икономиките
на присъединените към ЕС Източноевропейски страни. Напротив! Запада гледаше на нас като на колонии. И единствената му цел бе да ни забива все повече в някакво прокрустово ложе от псевдо европейски „ценности“- посредством които да ни обработи и лиши от национална идентичност, че да сме му по-удобни за манипулация и безсъвестно ограбване. 

ЗАПАДА ПОКАЗА НА СВЕТА, ЧЕ НЕ Е ЗАБРАВИЛ НИЩО ОТ МЕТОДИТЕ, С КОИТО УНИЩОЖАВАШЕ ИНДИАНЦИТЕ В ДИВИЯ ЗАПАД! Както и всички останали народи от земите на „Великите географски открития“ – (така западняците наричат безсъвестното унищожение и ограбване на цели новооткирити континенти през 14-ти и 15-ти век- б.р.) 

Източно-европейските държави, всъщност станаха НОВИТЕ ИНДИАНЦИ, които трябваше да бъдат унищожени до корен и принесени в жертва пред олтара на неистовата жажда за пари и власт на глобалните олигарси и банкери от Вашингтон и Брюксел. 

Нещо повече. Наднационалните олигархични кръгове поискаха да превърнат целия свят в ИНДИАНСКИ РЕЗЕРВАТ и постепенно да изпратят всички ни във „Вечните ловни полета“. 

А ако се питате каква е причината за тези им действия, то ето отговора: Защото 7 милиарда роби са им прекалено много! 

Само че народите се противопоставиха на този план за поробване и редуциране на населението на планетата. 

И начело на битката срещу старите напъни на новата западна олигархия, застана отново страната на Богатирите, Великата Русия. 

Именно мощната славянска страна, ползвайки само лоста на истината и надеждата за по-добро бъдеще, преобърна и започна да громи цялата тиранско-деспотска и олигархично-колониална Западна система. 

И „Индианците“ победиха Дивия запад. 

Човечеството не може да бъде унищожено, защото мечтите му за свобода и човешка солидарност са безсмъртни! 

Ето защо при всички адови и зверски напъни на тъмните сили в човешката история, страната, символизираща устрема на народите към свободата – Великата и древна Русия – така и не бе унищожена! Впрочем това е невъзможно да се случи! Skandalno.net 

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net




Гласувай:
4



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20189945
Постинги: 18667
Коментари: 10028
Гласове: 71318
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930