Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.11.2016 18:31 - Позор! Мигрантите превърнаха в Кенефи паметници на Български Герои в центъра на София!
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 789 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 26.11.2016 18:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Без да се съобразяват с нищо и никого немилите-недраги арабски мигранти усилено използват всички страни на паметника на прочутия български социалист Георги Кирков като нужник. Те не се интересуват изобщо от историята на човека, изваян от камък. Арабите го поругават пред възмутените погледи на десетки граждани, които от зори до здрач кръстосват Женския пазар за евтини плодове и зеленчуци. 

image
Мигрантите сеят екскременти в тревата около паметника и дори се забавляват със свинщината, която вършат. Полицаите също не им правят забележка. „Майстора сигурно се обръща в гроба. Такава гавра с паметници по времето на Тодор Живков се наказваше със затвор. Качваше те народната милиция в една уазка и те закарва в неизвестна посока. Роднините ти не могат да те намерят, ако ще да са от големец нагоре. Обяснения не се даваха. Сега става нещо страшно. Ако допреди 2 години циганите ползваха възможността да се скрият зад скулптурата на известния патриот от Плевен и да се облекчат, то сега не могат да се доредят от нашествениците“. Ромите ни поне работят на пазара и имат оправдание, защото Общината една тоалетна не е направила наблизо. А цял ден на сергията в студа – кой може да издържи?!

А онези пикаят, серат и се хилят. Показват неприлични жестове с ръце. А ако някой им направи забележка на български – плюят и храчат по него. Хигиенните им навици са нулеви. Дупетата им светят в тъмното, но явно се забавляват докато клечат, защото се хилят. Но този смях е измамен, защото след минути почват да се бият. Замерят се с раници, с ножове. Вечер е страховито. Не са защитени нито мъжете, нито жените, защото бежанците са любвеобилни.

Виждал съм да се целуват мъже с мъже. Да се опипват. Да си бъркат в панталоните не е нещо нормално за гледане“, разказва потресен продавач на риба от Женския пазар.

Мъжът твърди, че положението там ескалира с всеки изминал ден. Пакистанци и афганци прииждат на талази. Някои от тях се заселват по квартири, а други спят в шахтите или къртят вратите на складови помещения. И въпреки че има камери, които заснемат злодеянията им, наказани от тях няма. Почти не говорят чужди езици, освен родния си арабски. Когато искат да купят нещо- посочват с пръст. Винаги обаче имат средства да заплатят взетото. Както и модерни телефони, с които да поддържат връзка помежду си, барабар със свои близки, които са в лагери в Йордания или Турция – двете държави са приели най-много бежанци.

Паметникът на Георги Кирков е емблематичен за това място на София, а Женският пазар е известен и с другото си име: Пазара „Кирков“. Местните родолюбци редовно го кичеха с цветя по празниците- най-вече на 3 март, националния празник на отечеството ни.

image

Позор! Мигрантите превърнаха паметника на Георги Кирков в нужник!

„Но цветята вече принадлежат на миналото. Тази година никой не поднесе китки на Георги Кирков. От общината не измиха паметника нито веднъж. А трябваше, защото се носи една неприятна миризма, сливаща се с тази от канализацията – също занемарена. Дори не му сложиха патина, за да бъде устойчив на променливите атмосферни влияния.

За сметка на това арабите пикаят върху него и така респективно – върху българската история.

Може ли да опикаеш един от първите български народни представители?! Да застанеш зад гърба му и да имитираш сексуални движения?! Този грозен факт дразни единствено живеещите в района, защото всеки ден се разиграва наживо. Все едно сме на представление, ама от най-гнусните.

 

Понякога от раниците си вадят одеяла и си замотават краката – сакън, да не настинат случайно докато седят по пейките или по градинките. Наричаме ги свраки, защото са черни и еднотипни. Една височина, една възраст. Де да бяха сирийци, щяхме да се разберем някак си, ама те не са. Дори не казват откъде са“, разпалено коментира друг столичанин.

Мъжът обяснява, че подобна е и съдбата на паметника на Малкото момче, който се намира в онази част на пазара „Кирков“, която излиза на бул. „Сливница“. Скулптурата символизира изобилието от плодове и зеленчуци, които растат на територията на родината ни. Паметникът съществува от 4-5 години, когато бе правен ремонт на цялото тържище. Детенце на възраст около 6 години държи в ръцете си грозде. Малкият юнак е чисто гол. И вероятно голотата му отключва животинските рефлекси на арабите.
image

„Пипат тестисите на каменното момче, целуват ги, подиграват се нещо. Застават зад гърба му и го „клатят“ наужким! Повече от грозно е, защото се развива пред очите на стотици граждани, чакащи автобуси в посока „Сточна гара“, „Хаджи Димитър“, „Враждебна“…

От тях нормален и уморен от работа човек не може да се дореди да седне на пейка. С изпружени крака спъват която жена си набележат. Намигат на мъже или въртят любов с циганки по кюошетата на старите сгради. Майките закриват с ръце очите на децата си, за да не стават свидетели на подобни улични ласки, коити отвращават с арогантността си, а не възпитават младите“, обяснява ситуацията жена на средна възраст, възмутена от факта, че органите на реда със сигурност виждат какви ги вършат бежанците, но си траят, вероятно защото така са им заповядали.

Сред най-големите кощунства срещу Малкото момче с гроздето е заливането на тестисите му със синя блажна боя. Продавачка на баници останала дълбоко възмутена, когато видяла стореното. Отишла в близкото магазинче за левче и взела лакочистител, с който натъркала камъка, за да падне боята. Skandalno.net




Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
1. pando - Къде е Пискова
26.11.2016 19:28
За да ни говори за толерастия?
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20133399
Постинги: 18642
Коментари: 10023
Гласове: 71260
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031