Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.11.2016 08:45 - КОЙ СЪЗДАДЕ ЧУДОВИЩЕТО ГЕРБ? (И ВИДЕО)
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 457 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 19.11.2016 08:46

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Получихме на редакционната поща писмо на българин към фондация «Ханс Зайдел», финансирала създаването на ПП ГЕРБ в България. Публикуваме писмото без редакторска намеса

 

«Време е някой да Ви го каже високо и ясно.

 

Фондацията Ви „Ханс Зайдел“ носи основната вина за престъплението наречено „ГЕРБ“.

 

Тя е виновна пред германските данъкоплатци, които чрез данъците си я субсидират, за да „укрепва демокрацията“ зад граница.

 

Фондацията Ви е виновна пред едрия баварски капитал, който е основен спомоществувател и едва ли знае къде са отишли парите му в България и за какво точно.

 

„Ханс Зайдел“ обаче е виновна най-вече пред българския народ, на който нахлузи яремът наречен „ГЕРБ“.

 

Първият опит беше на Иван Костов с неговото бандитско управление. И там имаше „подпомагащи“ германски фондации.

 

Но такова брутално, такова нагло, такова арогантно, такова гангстерско, такова разсипническо, просташко и убийствено за народа и държавата управление, каквото беше управлението при режимът на Бойко Борисов е прецедент в историята на обединена Европа.

 

Натрапено на българския народ с Вашето любезно съдействие.

 

Сега благодарение и на фондация „Ханс Зайдел“ сме изправени пред поредната – трета национална катастрофа.

 

Кога е имало в България двеста самоубийства за три месеца?

 

Кога у нас са се самозапалвали хора, от безсилие,  отчаяние, от глад и мизерия, от страх пред бъдещето, от невъзможността да погледнат децата си в очите и да им обяснят, защо и тази вечер нямат дори хляб на масата?

 

А стотиците хиляди напускащи млади хора, ненамерили разумни причини да останат в Родината си, пишем ли ги на сметката Ви? А милионите отчаяни и обезсърчени, които не виждат смисъл да живеят?

 

Кой от ще отговаря за незаконните подслушвания на хиляди българи от купените с европейски пари модерни „цецомобили“?

 

За превръщането на службите за сигурност в гангстерска шайка и преторианска гвардия на неграмотните, скудоумни, комплексирани, шизофренни  творения Цветанов и Борисов? Защитаващи само техните мутренски интереси? С любезно съдействие на германската фонда?

 

Нали подпомагате и

— Националната асоциация на общинските служители в България
— Дипломатически институт към Външно министерство на Република България
— Министерство на вътрешните работи на Република България и подчинените му служби
— Министерство на правосъдието и Прокуратурата на Република България

 

Така германската фондация подпомага, да се превърнат в изтривалки на създадения политически „Франкенщайн“ – сдружението и после и партията „ГЕРБ“?

 

Ще поеме ли фондацията вината за смачкването на свободата на словото, за запушените усти на журналисти и главни редактори с тоягата на репресията на ДАНС, МВР и НАП и „морковите“ на раздаваните на „послушните медии“ европари, измъкнати пак от джобовете на европейските данъкоплатци?

 

Кой е отговорен за подчиняването и обезличаването на цялата съдебна система? За превръщането й в терористичен отряд, атакуващ неудобните предприемачи и измъкващ от тях имоти, пари и предприятия? За разправата с противниците на Цветан Цветанов като съдийката Мирослава Тодорова и стотици други като нея. За откраднатите с мутренски рекет вестници „Труд“ и „24 часа“ от законните им собственици. Хубави – лоши, но законни.

 

За стотиците монтирани съдебни дела, за произволните арести и побоища на невинни хора заподозрени в неподчинение на мафията „ГЕРБ“?

 

Включително родители на деца направили страница против „ГЕРБ“ във „фейсбук“!

 

Ще поемете ли отговорност за тотално фалшифицираните местни и президентски избори през 2011 г.?

 

За хилядите уволнени държавни служители в централната и общинските администрации само за да направят място на „калинките“ от ГЕРБ?

 

А причиненото от това разбиване на държавната административна машина да го пишем ли на сметката на германската фондация?

 

Самата Германия на колко още „калинки“ даде фалшиви дипломи с които да заемат висши държавни постове? И много от тях не бяха ли пратени да „учат“ в Германия с Вашето любезно съдействие… И такива работи ги научиха в Германия…

 

На колко фирми и НПО- организации плащахте в България и чужбина да сътворят, програмата, идеологията, структурата, идеята за партията „ГЕРБ“?

 

Включително и на тази немска фирма, в която аз самият работех. Колко обучения, колко семинари, колко „кръгли маси“, колко медийни изяви, колко цели медии и колко изборни кампании им платихте?

 

Интересувахте ли се от „проекта“ си „ГЕРБ“ когато съсипа фискалния ни резерв, фалира 300 000 фирми, остави половин милион безработни на улицата, благодарение на Вашите съвети? Когато гербаджиите заграбваха фирмичките на дребните и средни, та даже и големите предприемачи, разсипваха поминъка на хората, които нямат политическа протекция, когато Вашите лумпени от организираната престъпна група „ГЕРБ“ ги тероризираха с глоби и санкции, административен и полицейски рекет за да им вземат подкуп или целия бизнес?

 

Тогава отстрани ли гледахте?

 

А за разкапването на държавните институции градени от нулата с толкова много мъки вече 30 години, за потъпкването на законите, за разсипването на самата идея за правова държава, законност, ред и институции, кой е виновен? На това ли учихте нискочелите физкултурници – членове на великото Ви творение?

 

Целяхте да унищожите България ли? И почти успяхте!

 

И не ми казвайте, че „проектът“ Ви бил прекрасен, но се провалил „поради българските условия“.

 

Не ми казвайте, че не сте знаели кой е Борисов и кой е Цветанов и от какви отрепки двамата създават гръбнака на „партията си“.

 

Не ми казвайте, че не знаете кой уби Мишо „Бирата“, с какви пари Вашето „момче“ Цветанов си купи шестте апартамента, как така всички „гербери“ внезапно забогатяха дори и преди да са взели властта?

 

Вие следите ли изобщо, как се изразходват Вашите собствени пари? Парите на Вашите данъкоплатци?!!

 

И кой ги водеше в цяла Европа тези смешници да им урежда срещи с управляващите за да ги узаконите в очите на партньорите, като „новата надежда на България“, и да им създадете авторитет, който те изобщо няма как да имат. И червяхте ли се от приказките за „шменти-капели“ на премиера и от откровенията му как „Цецо копае труповете с багер“? Как ли се превежда това на немски?

 

Допускам известна доза вероятност да не сте знаели какво правите. Да сте били учудени от резултата на благородните Ви усилия. Едно да сте мислили, а друго да се е получило. Може би сте били добронамерени към България и идеята Ви да е била хубава.

 

Но ако е така, не е ли вече време за трезва преоценка, време за разкаяние?

 

Ще продължите ли да подкрепяте мафията „ГЕРБ“?

 

На какво разчитате? На незаинтересоваността на европейските държави към нашите проблеми?

 

На късопаметността на българския народ? На това, че ще Ви се размине?

 

Ами ако в Германия отговорните фактори Ви поискат сметка за провала на Вашия „проект“ „ГЕРБ“?

 

Но да оставим отговорността. Говорим сега за морал и съвест!

 

Въпросът е имате ли ги?»

Редакцията на News Front откри за вас следната информация

 

Из задачите на фондацията, публикувани в нейния интернет-сайт:

„В служба на демокрацията, мира и развитието”. В това мото фондация „Ханс Зайдел” синтезира своята дейност и задача. Това мото се отнася както за нейния ангажимент в страната, по-специално разбира се в Бавария, така и в чужбина.

Разбирането за демокрация трябва да се придобива от всяко поколение. Точно на младите хора трябва да се разяснят политическите взаимовръзки. Само тогава ще можем да ги мотивираме да се ангажират сами и да поемат отговорност. За да го кажем накратко: Демокрацията се нуждае от политическо обучение.

Към тази дейност по убеждаване в нашата демокрация спадат също свободният, правов и социален ред, но и уверението в и залагането на основните ценности и норми на нашето общо дело в съзнанието на гражданите. Бързата и дълбока промяна, в която се намира човечеството, подсилва нуждата от ценностна ориентация, от свързване в надеждни структури и обозрим ред. Казано другояче: нарастващият натиск на новото върху държава и общество, икономика, наука и техника прави още по-необходимо обръщането назад към нашите исторически корени и нашите духовно-културни основи.

От своето създаване на 11 април 1967 г. фондация „Ханс Зайдел” се занимава с политическо обучение с цел – както е записано и в нашия устав – да се насърчава  „демократичното и гражданско обучение на немския народ в християнски дух”. С това политическото обучение на фондация „Ханс Зайдел” надгражда върху човешкия облик, към който принадлежат свободното развитие на личността и нейната собствена отговорност, както и социалната отговорност и солидарност. Тази задача е по-актуална от всякога точно в нашето време, в което изискването за повече собствена отговорност, за нова култура на самостоятелност и за активно гражданско общество все по-силно излиза на преден план.

 А ето и кои са партньорите на фондацията в България: Партньори

Основните партньори на фондация „Ханс Зайдел” в България са:

   Кой е Ханс Зайдел   imageХанс Зайдел е роден на 12.10.1901 г. в Швайнхайм бай Ашафенбург. След матурата той следва право, германистика и икономика в университетите Вюрцбург, Фрайбург и Йена. През 1929 г. Зайдел получава  докторска титла по право и се установява като адвокат в Ашафенбург. През 1932 г. той става член на Баварската народна партия (БНП) и една година по-късно се кандидатира на изборите за градски съвет в Ашафенбург.     След поемането на властта от Националсоциалистическата работническа партия в Германия (партията на АДОЛФ ХИТЛЕР) е задържан на поста.     От 1940 до 1945 г. Зайдел служи във Вермахта и се бие срещу СССР на Източния фронт по времето на Втората световна война, уволнява като лейтенант от запаса на една танкова дивизия.

 

  Американското военно правителство обявява политически Ханс Зайдел за областен управител на Ашафенбург, а за партията Християнсоциален съюз той се кандидатира успешно през 1946 г. за учредителното събрание и за баварския парламент. През септември 1947 г. министър-председателят Ханс Ехард назначава експерта Ханс Зайдел за баварски министър на икономиката….

http://bgr.news-front.info/2016/11/18/koj-szdade-chudovishheto-gerb-i-video/#.WC9h0InDsZM.facebook



Гласувай:
5



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20120265
Постинги: 18642
Коментари: 10023
Гласове: 71259
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031