Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.11.2016 18:48 - БЪЛГАРИЯ ВЛИЗА В ЕВРАЗИЙСКИЯ СЪЮЗ! Москва и Вашингтон се Споразумяха!
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 643 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 19.11.2016 18:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 С избора на Доналд Тръмп за президент, народът на САЩ категорично заяви, че повече не иска страната им да е световен жандарм, и че трилионите долари, които се харчат за войни и въоръжения, трябва да се пренасочат към сриващата се американска икономика.

С избора на Румен Радев за президент, пък българският народ ясно и на висок глас заяви, че България не приема диктата на няколкото чиновника от Европейския съюз, слуги на Брюкселската олигархия, ЦРУ и Пентагона, които унищожават икономиката, културата и българския етнос в нашата родина.

Стана категорично ясно, че волята на народа ни е България да се върне към своя вековен и кръвен родственик, който през 1878 г. с кръв и сеч възкреси Третата Българска Държава от пепелищата на историята – към велика славянска и православна Русия и създадения от нея Евразийски съюз.

Много западни политолози обвиняват Владимир Путин в стремеж да възстанови Съветския съюз.

Само че изключително далновидния политик и човеколюбец Путин гледа много по-напред в бъдещето. 

И целта му най-малко е възстановяване на старото противопоставяне между Изтока и Запада.

Целта на Путин е обединение на народите на Европа и Азия в един могъщ съюз от суверенни държави. Защото Европа и Азия всъщност са един континент, в който народите изкуствено бяха разделяни и противопоставяни едни на други от „богатия“ Запад, за да може той по-лесно зверски да изсмуква, граби и унищожава техните ресурси.

image

А географски погледнато Европа и Азия образуват най-голямата суша на Земята, наречена Евразия с нейните 65 % от земната суша и три четвърти от населението на планетата. Обединена Евразия е кошмарът на САЩ, защото така те престават да бъдат световен хегемон и експлоататор на човешки и природни ресурси.

Целта на Владимир Путин е и обединение с народите от двете америки в братска прегръдка на двата континента, която да постави началото на ново мирно и космическо бъдеще пред човечеството.

Защото вече никоя отделна държава, колкото и да е мощна, не може да се справи с опасностите, които дебнат хората и на Земята и в Космоса.

От научна гледна точка, идеята за обединена Евразия, е обоснована от големия философ и политолог, руския учен и професор в Московския държавен университет, официалния съветник на председателя на Руската Дума, гениалния световен философ и визионер,  Александър Дугин.

Неговата идея за Голяма Евразия, която да обедини човечеството е в основата на външнополитическата доктрина на Путин. От години във всяко свое изказване Дугин успешно громи с доказателства претенциите на САЩ и Западна Европа за военно и икономическо доминиране над света.

Именно Александър Дугин  заяви,  че смъртният грях на Запада е стремежът на всяка цена да „докаже“, че неговите ценности са универсални и че те трябва да бъдат налагани със сила на останалите народи по света.

И както винаги е ставало в историята на земната цивилизация, отново Русия поставя Началото на тази  трудно изпълнима, но вековечна мечта на хората, за обединена Евразия, обединен свят и единно човечество. Идеята на Дугин е за обединена планета, но не чрез порочните западни средства на глобализацията, които според него водят до неоробство.

Днес осъществяването на плана за обединена Евразия изглежда все по- възможно, защото Обама и надничащите зад гърба му щатски банкери и военни, се провалиха с гръм и трясък в изпълнението на своя неолиберален глобализационен план. И слизат  от политическата сцена след като народите по земята разбраха, че зад всички тези сложни термини запада крие зловещите си намерения за нова колонизация и робство.

Вековечната мечта за обединено човечество започва да придобива плът. Вече се вижда как след оттеглянето на Обама и надничащите зад гърба му глобални сили, заден ход дават и останалите политически слуги на неоолигархията – Меркел, Оланд и Жан Клод Юнкер. Съвсем скоро и те ще се ометат от голямата сцена, загубили тотално доверието на народите си и подкрепата на бившите си господари от ЦРУ и Пентагона.

Американските политически марионетки бяха изритани с шутове и от властта в България. Начело на „българската“  кохорта от провалени политици, разбира се е техния тартор Бойко Борисов, който при променилата се световна политическа обстановка вече не можеше да бозае от две вимета – българското и американското.

image

И въпреки „героичните“ пози, които сега заема този български политически Нерон, подпалил България от четирите й краища, вече никой не иска и да знае за него – нито народът, нито задокеанските „стратези“.

В крайна сметка, ако помогнем на Русия, ще се окаже, че нашите деца и внуци може да  живеят в един по-добър и по-щастлив свят. Свят на обединеното и мощно човечество, което е загърбило старите претенции и не познава предел на своите безкрайни възможности.

Днес, идеята за Евразия и прегръдката между народите изглежда като неосъществима утопия.

Но кажете ми, коя идея в началото на нейното осъществяване, не се е струвала на болшинството от хората невъзможна и неосъществима?! Skandalno.net




Гласувай:
4



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20207318
Постинги: 18672
Коментари: 10029
Гласове: 71321
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930