Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.11.2016 09:31 - Мръсна ГЕРБаджийска Измама: 72 % от Българите са Гласували! Но ето как ЦИК ги изкара 55 %
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 1785 Коментари: 4 Гласове:
12

Последна промяна: 10.11.2016 09:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 В седмицата преди балотажа сме свидетели на това как цялата гербаджийска машина, начело с Борисов, Цачева и един куп министри от проваленото правителство на партията – държава, се нахвърлят с всички сили срещу своя народ и неговия избор за президент – Румен Радев.

Бил проруски президент и ако го изберем, трябвало да забравим за евроатлантическата ориентация на България. Ако изберем Радев, а не Цачева, щял да настъпи Апокалипсис. ЕС щял да ни спре фондовете, а държавата се потапяла в хаос! Щели да спрат плащанията към градовете, нямало да ни уважават в Брюксел… и още куп герберски „предсказания“ и врачувания на кафе.

И не се сещат, горките, че българите отдавна другояче тълкуват тези техни послания! Ако „проруски“ означава да защитаваш българския интерес, то тогава, да, всички сме проруски настроени! Защото НАРОДЪТ иска управляващите да защитават не своите и интересите на глобалната западна олигархия, а националните интереси на малка България.

А тези интереси, еднозначно изискват, да възстановим час по-скоро, дружеските връзки с Русия и с арабските страни, защото иначе няма кой да ни купува стоките.

Брюксел и Вашингтон не искат да купуват от нас. Те искат да ни пробутват своите „стоки“, в по-голямата си част, генно модифицирани и предизвикващи какви ли не заболявания.

Следователно, всички тези кресливи министърчета, вместо да помагат на своя „патрон“ Борисов, му пречат. Защото хората отдавна искат да нормализираме връзките си с Русия и тези връзки да зависят само от решенията на българския президент и българския парламент, а не от заповедите на чиновници от Брюксел и Вашингтон.

В такъв смисъл фразата „проруски президент“, в съзнанието на хората звучи като „пробългарски президент“. И то по простата причина, че интересите на Русия и България се преплитат и съвпадат почти на 100 процента.

Защото ако искаме да се възроди силна в икономическо и политическо отношение България, то няма на света друга страна, освен Русия, която да е кръвно заинтерисована от силна, православна и славянска България на Балканите.

В отчаяния опит да не изтърват кокала на властта герберските апологети на манипулациите, се опитаха да ни излъжат и за още нещо: за избирателната активност. Която в България съвсем не е 55 %, както ЦИК обяви, а цели 72 %. Ето защо:

По данни на Централната избирателна комисия, гласувалите на президентските избори са 3 986 732 души. С други думи – почти четири милиона. А общия брой на имащите право на глас е 6 870 235. Като извадим от тази обща бройка 800 000, които са „мъртви души“ по данни на ГРАО, защото или са починали, или са в чужбина, то тогава реалния брой избиратели в страната е 6 милиона души.

Простата сметка показва, че тези почти 4 милиона, които отидоха до избирателните секции, представляват две трети от всички избиратели. Тоест, избирателната активност съвсем не е 55%, а зашеметяващите 72% от хората, които реално живеят в България и имат право да гласуват в страната.

Тези официални данни показват нещо, което „социологическите“ агенции и платените соросоидни телевизии, няма никога да ви кажат.

Те разкриват, че народът, в своето огромно мнозинство, се вдигна да гласува против управлението на Бойко Борисов и неговата партийка за лична употреба – ГЕРБ.

Против наглите фалшификации на всякакви избори и референдуми, против наглия грабеж на държавното богатство, против наглото и грубо погазване на българския национален интерес, против дистанционното управление  на страната от  чужди посолства и държави.

И най-накрая – против безгръбначната политика на Борисов и компания, които завличат България в пропастта на мизерията и отчаянието!

И разбира се, хората гласуваха за генерал Радев и неговото послание, че твърдо ще се ръководи от националния интерес и ще промени посоката на държавата към възраждане на икономиката и връзките с Русия, към увеличаване на доходите, към достоен труд и достоен живот за всички граждани в нашата страна.

Такова всенародно единство на хора от различни социални прослойки и политически възгледи, не е имало в най-новата история на България.

Българският народ е миролюбив и търпелив, господа управници. Но когато чашата на търпението прелее, се случват страшни неща. Когато от дълбините на народността българска изръмжи Вековната злоба на роба – тогава земята потреперва! И всички измислени „величия“, правителства и партийки се срутват и биват погълнати от алчната бездна на небитието.

Борисов и компания научават това за втори път, без да си вземат урока. Първият беше през февруари 2013 година, когато избухнаха спонтанните всенародни протести против продажната гербаджийска клика. Но подцениха справедливия народен гняв. И решиха, че могат да крепят властта си вовеки веков само с помощта на американски политически инженеринг, ЦРУ-манипулации, платен пи-ар и тежки изборни и медийни машинации.

Когато обаче един стар народ, като българския, усети, че е поставен пред историческото изпитание да оцелее или да се стопи – такъв народ, макар и на предела, винаги намира сили да наложи желязната си воля – а срещу инстинкта за оцеляване на гордото племе българско бронебойни куршуми няма открити!

Защото ние, българите, сме НАРОД! Skandalno.net




Гласувай:
13



Спечели и ти от своя блог!
1. krassko - Само гледай как ще ни го начукат отзад
10.11.2016 11:33
И ще си изберат мамата за президент.
Как се правят избори от ГЕРБ гледай и цъкай:)
цитирай
2. varg1 - Невъзможно е
10.11.2016 12:14
това да стане.80 % от българите ще гласуват за Радев.
цитирай
3. nadzambunata - Кликнах ти "долен" палец не щото съм с герп (аз съм против всички представени кандидати),
10.11.2016 23:14
а защото това с купуването на стоките ни си го представяш ужасно елементарно просто. Изкарах доста години в Раша доскоро и там мноооого отдавна няма да видиш НИКАКЪВ Български продукт. Това не е заради боко, просто те пускат да продаваш само ако изпълняваш специалните условия. А на запаТ не щат нищо наше, щото нашето не може да впечатли пазара им по най-различни причини. Ти или си наивен или не искаш да си обективен!
цитирай
4. tomcat2 - Наистина атлантическите подлоги ...
10.11.2016 23:22
Наистина атлантическите подлоги са толкова тъпи ,,че дори не могат да осъзнаят ,че с русобобската си политика сами си го набабаниха,пълни олигофрени!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20214175
Постинги: 18673
Коментари: 10029
Гласове: 71323
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930