Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.11.2016 18:51 - Гореща оферта: IT спец оправя компютри и смартфони срещу секс
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 334 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Компютърен специалист ремонтира IT техника срещу заплащане в натура. Мъжът представящ се като „Митака на 27 години от София” е пуснал своята обява в един от най-популярните сайтове за интимни запознанства и още нещо. Съдържанието на обявата е: „Оправям компютри, лаптопи, таблети, смартфони срещу секс. Пишете ми или ми пратете приятелство”. Само за един ден обявата е посетена 184 пъти.

Това не е първият случай на странни обяви, публикувани в сайтове за запознанства. Преди време в друг от сайтовете пък потребител с никнейм „Фермер75” беше пуснал обява, че продава на едро грозде за вино и сливи за ракия. А жена, представяща се като „Нинчето бейб” пък обявяваше на всички интересуващи се, че дава уроци по френски език. Дамата обаче така и не уточняваше в обявата си дали става въпрос за писмен или устен френски. В същия сайт за запознанства, където се мъдри обявата на Митака има и още една обява с любопитно съдържание. Жена с името Виктория предлага масаж с освобождаване – 40 лв. за половин час и 70 лв. за час, както и масаж на простатата – 50 лв. за половин и 80 лв. за час.

Потребителката уточнява също, че за клиентите си има още страпон и вибратор. И за да не си помисли някой, че става въпрос за поредната евтина жрица, младата жена е предоставила снимки от официално съществуващото си Студио за Еротични масажи с освобождаване, намиращо се до Двореца на културата и спорта във Велико Търново. Впрочем същите снимки и същия телефон за връзка са публикувани и в др. сайтове за запознанства, където дамата информира, че по заявка посещава ергенски партита, рождени дни и прочие поводи за събиране и як купон. Обяви на евтини и скъпи жрици на любовта са напълнили и сайтовете за обикновени запознанства.

Една от потребителките там предлага френска любов за 20 лв. без секс, като за целта обаче мъжът трябва да се разходи до Троян и да я изведе с колата си на разходка някъде на безлюдно място. друга от потребителките, представяща се за бедна но ученолюбива студентка, пък предлага готвене, чистене и „нощна компания без сериозни ангажименти” срещу квартира, издръжка и заплащане на семестриалните и такси. Всъщност в специализираните сайтове голяма част от компаньонките избират да се представят за млади и невинни студентки, учещи в престижни специалности: право, международни икономически отношения, журналистика или пиар и търсещи своя „чичко паричко”, когото да „качат на седмото небе” срещу малко шумолящи банкноти дадени кеш и от сърце.

Източник: Монитор




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20281601
Постинги: 18677
Коментари: 10030
Гласове: 71339
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930