Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.10.2016 15:21 - Пълен резил за Слави! Излъга народа, изтормози софиянци и избяга панически
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 1043 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 31.10.2016 15:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Тотален провал отбеляза тази вечер Слави Трифонов. Гордият "владетел" на чалгата и малкия екран вече 15 години, се провали с гръм и трясък. 

 

Трифонов направи цялата държава на стадо овце, а самият той приписваше това на политиците. Излезе и изпя една от любимите си песни "Нема такава държава" и поне за това не излъга.

 

 

 

Наистина - нема такава държава, в която да се позволява на един чалгар да блокира столицата, нема такава държава, където на крак му стояха от сутринта полицаи, само защото е решил да почеше егото си. Той дори и това не успя да направи. Сега, ако е честен към себе си, поне трябва да си направи ритуално харакири и да си посипе главата с пепел, защото отбеляза един от най-големите си провали. 

 

Оставяме настрана запалената сцена, отдаваме го на стремежа му ако не друго, поне да предложи пироефекти на мръзнещите хорица. Които съвсе не бяха стоте хиляди, които очакваше, а едва 20-ина хиляди, предимно младежи, слушащи чалга. 

 

Но да тръбиш месеци наред, че ще правиш грандиозен концерт, а накрая да излезеш и да изпееш едва четири песни, си е истинска подигравка с тези дошли да гледат. Ама и те са си виновни, не разбраха ли играта на Слави!?

 

Направи абсурден референдум само и само да подпише нов договор с Би Ти Ви, а сега се опита да направи концерт-митинг, за да покаже на управляващите колко хора са с него. Обаче много е сбъркал, защото се видя, че нито са толкова много, нито им пука за референдума, а просто търсят безплатно забавление.

 

Поне това да им беше дал на малкото клетници, отишли да му видят сеирите. Можеше за финал да ги зарадва с един кючек, поне да го помнят с добро и да се стоплят. Вместо това Дългия се качи с охраната си в скъпия си джип и дезертира от провала си ни лук ял, ни лук мирисал. 

 

Остана само горчивината в софиянци, че всеки чалгар може да затвори града им и да ги тормози. А терорът започна от ранни зори и ще продължи до утре. Два дни блокаж на най-големия град и най-натовареното кръстовище, два дни на ад и ужас, за един час кеф на някой си. 

 

Надяваме се само хората да помнят и да не забравят, какво се случи днес и как за пореден път един шоумен, опитващ се да стигне до върховете на властта, се покатери по техните глави и скочи с всичка сила.

 

Надяваме се да не забравят как бяха употребени за сетен път от поредния поискал властта в България! 

 

 

Ето как спасителят на народа напуска пръв потъващия си кораб!

 




Гласувай:
5



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20260842
Постинги: 18673
Коментари: 10029
Гласове: 71325
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930