Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.10.2016 19:23 - Патрулка удари кола, спряла на зебра да даде път на пешеходец, в Шумен (Снимки)
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 310 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Няма пострадали, в голфа е пътувало и 3-месечно бебе, инцидентът стана на централния булевард на града срещу цветния пазар Полицейска патрулка удари кола, спряла на зебра, за да даде път на пешеходец. Инцидентът стана днес около 16 часа на централния булевард „Славянски” на Шумен срещу цветния пазар. За щастие няма пострадали. Колата, шуменски „Фолксваген голф”, е шофирана от 26 годишна жена, а на задната седалка е било 3-месечното й бебе, а тя е била с обезопасителен колан. То е било в специалното столче и не е пострадало. Минути след инцидента бебето беше приютено в съседен магазин и чакаше в количката си. Ударената гола „Фолксваген голф” е само с огънати ламарини отзад, а на патрулката е пострадала предната броня. Веднага на мястото дойдоха две други патрулки и около 17 часа пристигна и кола на пътна помощ, за да отнесе полицейския опел. Тъмносиният голф чакаше на булеварда, изтеглен в дясно, да да не пречи на движението. Според съпруга на водачката, който пристигна след инцидента, жена му от 5 години е шофьор и не е имала никакви инциденти. Пешеходната пътека срещу цветния пазар е една от най-опасните. Там видимостта е малка, заради спрените отстрани коли и шуменските водачи знаят, че се кара с голямо внимание и ниска скорост. А днес платното беше мокро, защото ръмеше. „Жена ми спряла пред зебрата, за да даде път на пешеходец, когато идващата зад нея патрулка я ударила". Това обясни пред репортер на вестника младият мъж. Според него спирачният път на полицейската кола е бил около 20 метра. Вероятно е била засилена, коментира той. След удара водачът обяснил, че бързал по сигнал за произшествие. Патрулката не се е движела с включена сирена и не е била на специален режим. Официална информация за случая няма. Само за последния месец това е трети инцидент с полицейска кола в Шумен. На 30 септември патрулка удари леко две деца, който пресичаха на светофар на зелено. На 18 октомври полицейски опел се заби в стълб и почти 60 метра летя неуправляем на същия този булевард „Славянски”. После спря на метър след пешеходната пътека. Катастрофата мина в графа „тенекиени” , а според полицията белият опел бързал по сигнал, а неизвестен таксиджия го засякъл на пътя.

image

image

СНИМКИ 1.Пешеходната пътека пред цветния пазар на Шумен е една от най-опасните и местните шофьори карат винаги с повишено внимание.

image

image

2.Около 17 часа дойде кола на пътна помощ, за да откара ударената патраука, а голфът с лепенката „Бебе в колата”, остана да чака, но беше изтеглен в дясно, за да не пречи на движението.   


Копирано от https://www.24chasa.bg/region/article/5835858




Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20288770
Постинги: 18677
Коментари: 10030
Гласове: 71343
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930