Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.10.2016 15:09 - Генетици отсякоха: Хомосексуализма няма генетични корени!
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 677 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 В западното научно общество се развихри скандал. За пръв път през последните години западни изследователи посочих, че не съществува генът на хомосексуализма. Това е реален удар по политиката, която легализира еднополовите бракове и други безчинства на пропагандаторите на хомосексуализма.

Активистката за правата на лесбийките и една от водещите служителки на Американската психологическа асоциация Лайза Даймънд посочи, че хомосексуалистите „не се раждат такива” и че сексуалната ориентация е „променлива”, а не е постоянна. По тази причина популяризаторите на половите перверзии и извращения трябва да се въздържат от пропагандата, че няма нужда еднополовата „любов” да се лекува, че това е природна даденост. Оттук идва действащата в някои страни забрана за връщането на пациента на неговата полова идентичност. Казано по-просто, лъжемедиците се противят, т.нар. гей отново да стане нормален мъж.

Основателят на American Orthodox Institute – Джоханс Джейкъбс, посочва: „Ако някой почувства хомосексуално желание, това още не означава, че той е хомосексуалист…” Това признание е шокиращо, тъй като през последните десетилетия някои западни „светила” на науката настойчиво твърдят, че склонността към полов контакт с особи от своя пол – това не е болест, не е перверзия, а отклонение от нормата.

Западни коментатори вече отбелязват, че тази последна дума в науката може да бъде силен удар срещу политиката на легализация на еднополовите бракове, операциите по смяната на пола и пр.

Руски специалисти също имат такова мнение. Според тях смяната на ориентацията, т.е. появяването на влечени към собствения пол, се формира според някакви особености на околната среда, тя се възпитава, а не е заложена в гените. Хормоналният фон при содомитите и лесбийките е съвършено нормален и цялата идея за хомосексуализма е заложена в главите им, а не в хормоните. Определен процент от тези хора, когато попаднат в стандартно общество, може да се върне към нормалния начин на живот.

Генетикът Валерий Илински посочва, че от гледна точка на генетиката няма нито едно убедително доказателство, че хомосексуалността или хетеросексуалността е свързана с наличието на някакви варианти в нашия геном, т.е. този признак не е свързан с гените.

С какво е опасен хомосексуализмът

1. Хомосексуализмът е психическо разстройство, опасно за обществото като всяко психическо разстройство; то е свързано с изкривена самоидентификация, дезориентация на личността в света; тя губи адекватни представи за заобикалящата я реалност; утвърждава откровеното безумие като „норма на живот” и това се отразява крайно негативно върху общото психическо здраве на нацията.

2. Тъй като става дума не просто за психическо разстройство, а за психосексуално разстройство, в хомосексуализма е заложен механизмът на наслаждение на болестта; доказано е от независими изследвания, че пропагандирането на хомосексуализма води до засилването на това явление, потапя обществото в оргии.

3. Хомосексуализмът е пряко свързан с аномията – „моралната лудост” на хората, когато човекът престава да различава приличното от неприличното, допустимото от недопустимото, доброто от злото. Ако човек на най-нисшите нива на психиката не може да различи позволеното от непозволеното, на по-сложните нива на психиката ще му е още по-трудно да го направи.

4. Социалната опасност от хомосексуализма се състои в това, че содомитите създават свои тайни общества, които създават заговори срещу човечеството. Тайните общества на содомитите се преплитат с масонските и други деструктивни движения и демонични култове. Хомосексуалистът се противопоставя на традициите, общественото мнение, естеството и морала. Извращенията в половата сфера задължително се съпровождат с извращения в други сфери.

5. Хомосексуализмът е суицидален; той е неразривно свързан със самоубийствата, наркоманията, разпространението на венерически болести, включително и СПИН, асоциалния начин на живот. Хомосексуализмът е развъдник на екзалтиран егоцентризъм, дегенеративно отношение към хората, света, религиите, труда. Той предполага свойствените за крайния егоистичен хедонизъм резки промени – от силна еуфория до дълбока депресия. Хомосексуализмът мисли безумно, алогично и въвлича в абсурдизма всички, които го заобикалят.

6. Огромната опасност на хомосексуализма е неговата инстинктивна ненавист към т.нар. биологично родителство, а също към децата, детството, раждането на деца.

7. Хомосексуализмът разлага обществото, семейството, държавата, всичките обществени институти, тъй като съдържа в себе си матричен модел на поведени, чужд на човека като биологичен вид. Извращенията в половата сфера неизбежно водят до извращения във всичките други сфери. / Издателство „Распер“




Гласувай:
5



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20290713
Постинги: 18678
Коментари: 10030
Гласове: 71343
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930