Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.10.2016 15:05 - ИЗВЪНРЕДНО! След протестите срещу мигрантите последва незаконна полицейска акция върху граждани! (ВИДЕО)
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 960 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Участници във вчерашния протест твърдят, че късно снощи е осъществена полицейска акция срещу младежи присъствали на протеста, проведен срещу мигрантите в България. По данни на потребител в социалната мрежа, късно снощи е имало нападение върху мигрант на Сточна гара. Конкретни данни за извършители на престъплението- няма. За сметка на това, обаче реакцията на МВР била повече от шокираща, споделя още потребителят. Ето какво написа той, публикуваме без намеса: 

 

Alexander Resilovski

Защо полицията извършва беззакония? Какво им направи тази идиотка Бъчварова, че тия хора тотално откачиха? 
След вчерашния опит за арест на Иван Бонев, който мирно и кротко снимаше влизащите араби с лимузини в незаконната джамия в Люлин имаме нова брутална проява на антизаконност и дебилизъм от страна на полицията. 
Случаят е такъв... Снощи някакъв арабин е бил нападнат и бит на "Сточна гара". От кого и защо е нападнат не зная и няма да коментирам. Но реакцията на полицията от там е меко казано брутална, идиотска и безумна. 
Нощеска в 12 часа и в 2 часа, полицаите нахлуват в домовете на две момчета, които са присъствали на нашето шествие. Тези момчета е гарантирано, че не са нападали никого снощи. Момчетата са около 16 годишни (т.е. непълнолетни). Едното момче е с тежък сърдечен проблем. Тези деца са брутално арестувани, като дори родителите им не са били уведомени за това. Едното момче се е грижело за малкото си братче, което след арестуването му е оставено без надзор. 
Тази сутрин приятелите на арестуваните деца отиват в 5 РПУ да дават показания по случая. Те също са арестувани. 
На арестуваните деца не е осигурен достъп до адвокат, до служител на Детска педагогическа стая, а на момчето със сърдечен проблем и достъп до лекар. Правата на тези деца са брутално погазени. В момента децата се намират в 5 РПУ, като се очаква скоро да бъдат транспортирани към следствието на "Г. М. Димитров".
Хора, моля ви, разкажете тази история на ваши познати журналисти, които да отразят случая, понеже гласността е единственото нещо, което може да накара обезумялата напоследък полиция да спре да извършва беззакония.

 Припомняме, че вчера протече поредния протест срещу нелегалните мигранти, организаиран от "Национална съпротива" в центъра на София. Участие в събитието взеха и емблематични лица от февруарски протести, както и "ловецът на бежанци" - Перата. 


Шествието събра стотици на площад Света Неделя, а след това се придвижи към "Лъвов мост". Район, който напоследък се смята за изключително опасен, поради зачестилите инциденти между мигранти. Между възгласите "Българи- юнаци" и плакатите с надписи "Събудете се, българи", се чуха и призиви за оставка на правителството. До края на протеста, протестиращите минаха през още няколко ключови точки в София под засилено полицейско присъствие.  

.Видео от протеста, можете да видите ТУК. 




Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
1. dimat - За голямо съжаление,но И МНОГО ПОУЧИТЕЛНО,
09.10.2016 10:37
този,а имного други случаи показва,че НИЩО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПОСТИГНЕ С ТАКИВА ЛОКАЛНИ ДЕМОНСТРАЦИИ!!!

Държавата ще бие и унищожава собственото си коренно население,съвсем леко и необезпокоявано.

Единствено МАСОВОТО ИЗЛИЗАНЕ ,БЪКВАЛНО НА МИЛИОНИ БЪЛГАРИ,може да даде нужния ефект!!!

Само,че,де ги тия "милиони българи",като реално те са сведени до няколко стотици,А ВСИЧКО ДРУГО Е ЕДИН НЕМИСЛЕЩ ПЛАНКТОН,когото властта ,чрез продажната медийна каста, управлява,както си иска.

И планктонът,реагира "правилно".
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20327545
Постинги: 18679
Коментари: 10030
Гласове: 71347
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930