Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.09.2016 23:37 - Скандал! Американски наемници от BLACKWATER охраняват гейпарада в Сърбия (ВИДЕО)
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 536 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 В сръбските медии се разрази истински скандал последван от дискусии и спорове, заради видеосюжет публикуван от сръбската редакция на News Front.

» Нашите кореспонденти успяха да заснемат охранителите на така нареченият » гейпарад», всичко щеше да е наред, по принцип – трябва да се охраняват, постоянно ги бият, пък и няма кой да им се радва особено ( на участниците в гейпарада), но пък охранителите се оказаха представители на «най-известната» Американска частна военна компания Black Water, ( Блек Уатър)»- коментира в профила си във Facebook ръководителят на ИА News Front Константин Кнырик.

В сръбските медии негодуванието по темата ескалира, защото в Сърбия нямат все още » европейско», «толерантно» отношение към извратеняците и моралните изроди, коментира още Константин  Кнырик.

Въпросното видео на колегите ни от сръбската редакция, което предизвика буря от реакции в сръбските медии и разбуни духовете.

 

 

» По време на вчерашния гейпарад в Белград, според експерти, операторът е успял да хване в кадър известните представители на въоръжените сили на САЩ и наемни убийци от Blackwaters”, —  се казва в съобщението на AP инфо.

» Разбираемо е, че американците са свикнали, да експортират западните си ценности само силово. Така, че ако не са педали, ще са долари, ако не са долари, ще са авиоудари, като в Либия например»,- добави ръководителят на  News Front.

*Фирмата Blackwater USA е основана през 1997 година от бившия военноморски спецназ на САЩ ( » Морски котки») 27-годишния тогава Ерик Принс, и треньорът по приложна стрелба Ел Кларк, като охранителна компания, която ще се занимава с подкрепа, организация и подготовка на военни и правоохранителни операции.

През 2002 година, е създадена компанията  Blackwater Security Consulting (BSC), чийто служители участват във войната в Афганистан.

Веднага след свалянето на режима на Саддам Хюсейн през 2003 » Блек уотър» се появява и в Ирак, като една от 60-те охранителни компании, която започва да се занимава с обучението на новите иракски въоръжени сили и полицията, оказвайки подкрепа на окупационните сили.

 

 

 

По всичко личи, че САЩ не жалят сили и средства, за да налагат западните си модели и» ценности», но се сърдят изключително много, когато ги хванат » в крачка». Знаейки за буйния балкански нрав на сърбите, са успели да се сетят, че провеждането на гейпарад в Сърбия, която е православна страна и все още изповядва библейските ценности, че семейството може да се състои от мъж и жена, които да създадат потомство, и по никакъв начин не са готови да приемат «нездравата» еднополова любов за нещо нормално, очаквайки, че сърбите ще посрещнат подобаващо подобно мероприятие ( гейпарад в Сърбия… то си и звучи като взаимоизключващи се понятия) изпращат американските си военни наемници, за да охраняват мерзкото мероприятие. И страшно се лютят, че са разкрити и показани от нашите журналисти. / NewsFront – Bulgaria




Гласувай:
4



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20284839
Постинги: 18677
Коментари: 10030
Гласове: 71341
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930