Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.08.2016 12:18 - Фандъкова е кандидатът на ГЕРБ, граждани предлагат плакат с куче и билетче
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 641 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image

Кметът на столицата Йорданка Фандъкова ще бъде кандидатът на ГЕРБ за президент, научи "Гъдел Нюз" от свои абсолютно осведомени източници от политическите среди.

След като вече месеци наред медии и политици гадаят върху избора за лицето на ГЕРБ, в крайна сметка Бойко Борисов е заложил на единствения възможен шанс за някакво чудо на изборите. Причина за надеждата е обстоятелството, че тя спечели на 1 тур в София. Само че герберите пропускат, че именно в София се отбеляза изключително ниска избирателна активност, т.е. майката на кучетата и скъпите билетчета беше избрана благодарение на пълното отвращение на народа от нея. На президентски вот не е сигурно обаче, че градът ще пасува, особено ако има други интересни кандидати.
Въпреки това, ГЕРБ нямат нищо по-добро. Единствено бургаският кмет е по-популярен от Фандъкова, но той е регионална звезда - само в своя град. На столичната кметица и правят PR  и национално.
Този път обаче ГЕРБ едва ли ще спасят положението. Народът е озверял срещу тях, има не просто негативизъм, а искрена омраза. На тези избори ще има мощен анти-ГЕРБ вот, който ще направи президент онзи, стигнал до втори тур срещу кандидата на мутренската групировка. Най-вероятно засега е това да е Румен Радев, но шансовете на Красимир Каракачанов също не са за пренебрегване, с оглед на патриотичната вълна в цяла Европа.
Но така или иначе, Фънди няма да стане президент, а ще загуби с много. На предните избори подобен модел едва едва победи - само с 5% разлика, и резултатът беше най-жалкия президент в българската история. Но сега това е невъзможно да се повтори - ГЕРБ са в много по-лоша кондиция, а възможностите за фалшификации не са се променили. И тогава и сега, Цецо винаги издоява максимума. Но този път няма да стигне.
Будни граждани вече на шега измислиха и предизборен плакат на Фънди - тя между бездомно куче и билетче за градския транспорт. Символите на герберизма в столицата...

ГН




Гласувай:
4



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20276646
Постинги: 18677
Коментари: 10030
Гласове: 71338
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930