Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.08.2016 15:39 - Мъжът на Анита Мейзер убит на масажна маса, а около нея – много кръв!
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 228 Коментари: 0 Гласове:
2



 Страшна картина заварили разследващите в дома на Анита Мейзер, която е обвинена, че е убила съпруга си Николай Димов по непредпазливост чрез умишлено нанесена средна телесна повреда. Цялата стая, където е намерено тялото, е била в кръв, научи БЛИЦ.
Николай Димов е бил умъртвен на масажна маса, която се намира в стая с фитнес уреди, а подът около нея е бил целият в кръв. Това е една от обективните находки, които са били открити по време на огледите на местопрестъплението – луксозния дом на варненката Анита Мейзер до резиденция „Евксиноград“. 

Кръвта, която все още стои на местопрестъплението, е капела от Николай, установили експерти. До масажната маса се видяло, че има локва кръв, с диаметър поне 50 сантиметра и толкова наслоена, че сигурно имала един пръст дебелина. А разтеклите се наоколо кървави петна се простирали на поне два метра от масажната маса. 

Както вече БЛИЦ съобщи, от прокуратурата категорично отрекоха Николай Димов да е бил заклан. От държавното обвинение нито потвърдиха пред журналистите, нито отрекоха да е имало прободна рана – за каквато твърдят източници на БЛИЦ. Хора, запознати добре с хода на разследването, също са на мнение, че такава рана няма. По техните думи, Анита Мейзер обяснила кръвта с това, че Николай бил паднал и си разбил лицето. 

Наличието на кръвта прави случая особено заплетен и разследващите все още търсят улики, за да могат да изяснят категорично ситуацията. Към момента според събраните доказателства Анита е убила по непредпазливост мъжа си като го е душила – без да е целяла фатален изход. Според неофициалната, но за БЛИЦ категорична информация, като причина за смъртта на културиста съдебните медици сочат асфиксия – задушаване. Засега не са налице данни кръвозагубата да има причинно-следствена връзка със смъртта. 

Само след минути Окръжният съд във Варна ще се произнесе по искането на прокуратурата Анита Мейзер да остане в ареста. Според наши източници по всяка вероятност това ще се случи, предвид тежкото криминално деяние, в което обвинена, а също така и факта, че вече има и второ обвинение – опит да подкупи служител на полицията, за да не попадна под наказателна отговорност. 

Орлин ФИЛИПОВСКИ, БЛИЦ



Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20228338
Постинги: 18673
Коментари: 10029
Гласове: 71323
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930