Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.08.2016 15:55 - Скандални разкрития за Ачо Пеперудата, който заплаши шофьора на бус с убийство!
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 764 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Ачо Пеперудата, който заплаши с убийство шофьор на убийство се оказа опасен тип. 31-годишният Ангел е охранител на Любен Джубрилов, който е бургаски фигура от лихварския бизнес.

Той като нищо би изпълнил една такава измама, защото е опасен престъпник. В града го познават като водач на една от най-опасните банди – тази на Джурлилов и Томи Черния, предават от Уикенд. Джубрилов е син на Георги Джубрилов – известният бургаски актьор. През 2009 бе разбита бандата му и той официално бе обявен за лихварски бос, който краде имоти от подлъгалите се да вземат пари от него.

Той се укри в Гърция тогава, Интерпол започна да го издирва. Той обаче стана защитен свидетел срещу Венци Чамурджиев и реши проблемите си със съда. Ангел Радичев е този, който е събирал парите от длъжници в отсъствието на боса. Наричат го Пеперудата, защото обича да върти в ръцете си нож от вида пеперуда.

Ангел отчитал събраните пари от него и бандата му със сила на Томи Черния, който е съдружник на Джурбрилов.

През 2012 година Пеперудата заедно с Томи Атанасов синовете на Спас Стоилов – Николай и Стоян. Атакуват ги аради дълга на баща им към Черния на стойност 80 хиляди. Едно от момчетата не дава отпор и наръгва Пеперудата с нож в крака.

Задържат ги, задържат Пеперудата и сина на Томи Черния. Четиримата отричат да се познават. Пред съда казали, че мелето станало заради момиче. Лихварите се отървали без присъда, а после Стоилов успява да върне парите, които били с 30% лихва.

Пеперудата няколко пъти е съден за различни деяния, ни никога не попадал в затвора.

„От малък беше разбойник. Като завърши средно образование, започна работа при алкохолния бос Миню Стайков, но онзи го изгони бързо-бързо, защото го надушил, че не е добре с нервите и употребява наркотици. След това Ангел се установи в Бургас и стана мутра на Джубрилов и Томи Черния. Мерцедесът, който шофира, не е негова собственост, а на един милионер от Бургас, който е сред собствениците на хотел „Приморец”.

Странно как е поверил колата си на такъв бандит и джигит като Ачо Пеперудата. Явно и на хотелиерите не им е много чист косъма”, коментират инцидента жителите на Бургас.

http://spodeli.eu/skandalni-razkritiya-za-acho-peperudata-koyto-zaplashi-shofyora-na-bus-s-ubiystvo-articles-9158.html




Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20189499
Постинги: 18667
Коментари: 10028
Гласове: 71317
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930