Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.08.2016 14:24 - Опасността Турция да откъсне парчета земя от България реално е по-голяма!
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 560 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 03.08.2016 14:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Припомняме ви един сценарий, за който писахме преди година, и който изглежда все по-реалистичен и заплашва цялата ни Родина!


1. Преди дни оповестихме, че наглуват хиляди ислямисти и емигранти, а скоро ще нахлуват десетки пъти повече! (цък)

2. Доган, Ердоган, Хафъзов и Семир Ялчън ясно заговориха за прекрояване на българските граници под една или друга форма. (цък и цък)

3. За планът "Зелени балкани" ("Баязид-2", след това преименуван на "Зелен диамант") говорим от години - по него национални предатели и агенти на чужда власт действат неуморимо и последователно. (цък)

4. В Турция, до българо-турската граница, в момента има струпани нелегални имигранти, накуп и готови! (цък и цък)

5. След като днес турският външен министър, а вчера и Ердоган, обявиха, че ако Европа не махне визите за турските граждани, ще пускат няколкото милиона ислямизирани емигранти да нахлуят в Европа, то вече всички знаем какво ни чака. (цък)

6. Русия доказа, че Ердоган има ясни финансови взаимоотношения с Ислямска държава. Турски военни защитаваха Ислямска държава в сирийските граничните райони до Турция. (цък)

7. Когато влязат в България ордите нелегални имигранти и теориристите на ИДИЛ, и започнат да колят и бесят българите в Южна България (които са им най-близо на пътя) - кой ще ги защити? Имаме ли армия?! Е.С. ли? НАТО ли - малката армия на САЩ в базите ни няма да стигне за задържането на ордите добре обучени и организирани терористи, които за два дни могат да покрият и залеят с кръв изключително големи терени.(цък)

8. Правителството гласува вече закон, който разрешава "масово нахлуване" в България. (цък - четете най-вече допълнените точки от 16.10.2015)

9. Правителството гласува вече закон, който разрешава на турската армия да влезе на българска земя и след това никой няма право да я изгони. (цък - четете правния ни анализ върху закона)

10. Ако бъде убит и един български мюсюлманин, ще дочака ли Турция жалките остатъци от българската армия да защитят района... или ще влезе директно, до един час, и ще въведе военно положение в собствената ни теротория? Дали ще има подставени лица, които да кажат "Българската армия не може да ни пази, ние искаме Майка Турция!" За два дни точно, подкрепени от военното положение, могат да организират Референдум и да откъснат Южна България, и да я предадат на Турция... /за пример: Кипър, Косово, Крим.../ (цък и цък)

11. В същото това време Министър Ненчев ни приказва за "руска заплаха", БХК защитават Ахмед Муса Ахмед (и редица други!), "протестъри" реват, че Русия била заплаха за България, а Реформатори директно заявяват, че Освободителката ни нищо добро не била направила за нас... Освен това в България се и извършва геноцид над българския народ. (цъкцъкцъкцъкцък и цък) 

Нужно е да се обединим и да защитим Родината си - никаво деление нито на пол, нито на вяра, нито на политически пристрастия! Обединение е нужно, днес! Утре ще е вече късно!

След като вчера - 01.08.2016 - турският външен министър, а преди него и Ердоган обявиха, че ако Европа не махне визите за турските граждани, ще пускат няколкото милиона ислямизирани емигранти да нахлуят, то вече всички знаем какво ни очаква. Поради това нека всеки достоен български гражданин, който носи мъжко сърце в гърдите, а не робско такова, и не иска да гледа без съпротива как изнасилват семейството и децата му, и се настаняват в бащината му къща, Е ДЛЪЖЕН ВЕДНАГА ДА СЕ САМО МОБИЛИЗИРА И ДА СЕ ВЛЕЕ В РЕДИЦИТЕ НА ОПЪЛЧЕНИЕТО. За да може веднага да започне да се обучава и да се приготви за тотална война с ордите от фанатизирани емигранти и главорези на Ислямска държава. Тъй като вече не ни достигат нито средства, нито униформи, обувки, бинокли, спални чували, средства транспорт на патрулите до границата, за заплащане на инструктори и в стрелковите клубове - ще трябва да се справим сами.

Призоваваме всеки български гражданин и фирма, които могат да помогнат със средства, униформи, екипировка и най-вече с лично участие, да се включат. Дори, когато това, което даряват като екипировка и средства е дребно и малко (5-10 лева). Не е важна големината на сумите или броя на униформите, а душата и личното участие в подготовката за тоталната защита на българският народ, държава, суверенитет и граници.

Продажните ни управници - агенти на чужди държави и служби - не ги интересува нищо друго, освен поредния заем, който да си разделят и откраднат, или кой пак и как да фалшифицира безплодните избори та да измами и яхне народа за лична изгода. И как по бързо да избягат в чужбина (при чуждестранните си банкови сметки и деца, които отдавна не живеят и учат в нашата родина).Когато ордите от фанатизирани ислямисти и освирепели емигранти започнат да нахлуват и да газят земята ни те просто ще оставят да ви изколят. Поради това ще се наложи да се справим и да се сражаваме отново сами! Да браним всяка педя родна земя, всеки дом и семейство. Време е да спрем да се делим на леви, десни, патриоти, соросоиди, русофили русофоби, мюсюлмани, православни, евангелисти, католици, на богати и бедни, полицаи, военни или граждани, а ДА СЕ ОБЕДИНИМ като българи и като един, обединен народ! Защото всички сме ДЕЦА НА ТАЗИ СВЕЩЕННА ЗЕМЯ!

Битката, пред която ще се изправим, ще бъде най-отговорната и страшна в живота ни и в съвременната българска история. Защото ще се сражаваме на живот или смърт и за честта си. Знаем, че повечето от народа ни отдавна не е виждал оръжие и казарма, и че почти всички отдавна - не сте воювали. Но ще трябва да се приготвим за жестока и страшна война /с ордите дрогирани и фанатизирани емигранти и главорезите на ИДИЛ/. Война, в която ще се изправим човек срещу човек, душа срещу душа и нож срещу нож. Това не е войната, за която всички ВИЕ /които сте минали през българските военни училища, армия и казарми/, някога сте се подготвяли. Защото престъпните ни управници от всякакъв цвят и алчните за власт и милиони субсидии - продажни партийни елити изнесоха оръжието на България ! А както писа световната преса преди дни, то вече е в ръцете на главорезите от Ислямска държава! Сега ще ви се наложи да воювате не като армия с тил , фронт, въздушна подкрепа, артилерия и щабове, а като едно истинско Народно опълчение и предимно с подръчни средства. Ръка срещу ръка, нож срещу нож и вяра срещу срещу фанатизирани терористи, убийци и главорези!

Спрете да се заблуждавате, че бедата ще ни отмине, или че някой друг ще дойде да мре заради нас, та докато ние се протягаме на плажа - да ни спасява. Спрете да се молите на бога или да се надявате, че страхливите ни управници ще тръгнат да мрат заради вас, или че ще изпратят децата си да воюват.

Както винаги, през дългата ни история, предадени и продадени от собствените си партийни елити, НИЕ пак сме сами и ще трябва да си браним Родината! Скоро ще се изправим пред най-кървавото, жестоко и страшно изпитание през живота си. Ще се наложи да воювате предадени от родните ни политически мърши и продажни партийни водачи срещу противник който изнасилва, убива, реже глави и умира със радост! И е обучил дори и невръстни деца- да ни избиват без жалост! За да се справим със тази заплаха не са ни нужни молитви, а само ИСТИНСКИ МЪЖЕ И ЖЕНИ!

Гответе се и братя и сестри българи. И се обединявайте, присъединявайте и си помагайте още днес и сега. Утре когато ордите на Ислямска държава и милионите емигранти залеят земята и градовете ни, вече ще бъде много късно за всичко! Защото тогава противника вече ще е в домовете ни и спокойно ще забие ножа си в гърба ни. "Поради това да се обединим, обучим, екипираме и приготвим за жестоката и страшна война пред която ще се изправим.  

Тоз, който е готов да защити своят народ, семейството и децата си - може и трябва да се включва веднага!

Желаещите да получат начални военни умения, могат да участват в полевият лагер-сбор, който ще се проведе на 6 и 7 август в село Свежен /Калоферско/ за нашите съратници от Пловдивска област! Според думите на Ердоган - вече имаме не по вече от месец и нещо за да ви сплотим, екипирме и обучим. Всеки, който желае да участва или да дари нещо полезно за Общото дело Народно, може също да пристигне и да се включи, или да го направи там - в Свежен.

Елате и ще разберете, че в тази държава все още има мъже и жени с чест и достойнство. Че няма нито безизходни ситуации, нито безсмъртни и непобедими противници. Че сме готови и ще воюваме до край е за всяка педя родна земя. Защото вече няма нито пътища, нито възможности за изчакване; нито място, където някой би могъл да избяга. Няма нито къде да емигрираме, нито къде да отстъпим - зад нас е България, децата и домовете ни; родната и пропита с кръвта, сълзите и потта на дедите ни - наша земя!!

Ще се сражаваме тук и сега! До победен край или до последният българин!

По-добре достойна смърт на полето на боя, отколкото вечен позор като страхливци..... дезертьори или роби.

Да живее свободна, неделима, суверенна и Велика България!

Родината или смърть!

 
Гласувай:
3
0Спечели и ти от своя блог!
1. zaw12929 - Най добре да заменим думата Русия с ...
03.08.2016 17:56
Най добре да заменим думата Русия с България, защото сме българофили:

На 4 август 2015 година президентът на Русия Владимир Путин говори пред Държавната дума за напрежението на малцинствата в Русия.

„В Русия трябва да живееш като руснаците. Всяко малцинство, ако иска да живее в Русия, да работи и да се храни в Русия, трябва да говори на руски и да уважава руските закони. Ако предпочита шериатското право и да живее по мюсюлмански – тогава го съветвам да отиде някъде, където шериатът е възприет като държавно право.
Русия не се нуждае от мюсюлманските малцинства. Малцинствата се нуждаят от Русия и ние не им даваме никакви специални привилегии. Нито ще се опитваме да променим нашите закони, за да ги нагодим към техните желания, без значение колко гръмко ще се крещи „дискриминация“. Ние няма да толерираме неуважение към руската култура.
Ние трябва да се учим от самоубийството на Америка, Англия, Холандия и Франция, ако искаме да оцелеем като нация. Мюсюлманите завладяват тези страни, но няма да завладеят Русия! Руските традиции са несъвместими с липсата на култура или примитивните методи на шериатското право и мюсюлманите.
Когато този уважаем законодателен орган обмисля създаването на нови закони, той трябва да има предвид, че мюсюлманските малцинства не са руснаци“.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 14505684
Постинги: 16916
Коментари: 9173
Гласове: 68079
Архив
Календар
«  Юли, 2020  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031