Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.07.2016 16:20 - Шведска полицайка арестува по бикини…
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 511 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Швеция стана още по-желана не само от мигрантите, но и от всеки нормален мъж, след като местна полицайка публикува в Инстаграм своя снимка как арестува по… бикини.

Микаела Келнер, служителка на полицията в Стокхолм, се прочу тази седмица благодарение на момент, когато по бански задържа крадец в местен парк. „Първият ми арест по бикини след 11 години в полицията“, написа тя до снимката.

Кадърът, който тя публикува в профила си в „Инстаграм“, вече е харесан от близо 16 000 потребители.

Пред всекидневника Aftonbladet Келнер разказва, че е била с приятелки от службата в крайбрежния парк „Раламбшов“, където при слънчево време на тревния плаж се събират доста хора.

Тя забелязала, че между тях се разхожда мъж, който се опитва да им продава вестници и списания, но ѝ се сторил подозрителен, защото това е популярен метод за кражба на лични вещи на подобни места.

Мъжът се приближил с вестниците, те отказали да купят. Той хвърлил едно списание върху хавлията на двете жени и след това го вдигнал заедно с мобилния телефон на приятелката. Тя забелязала липсата му и сигнализирала.

„Нямаше време, така че се втурнах след него – може би около 15 метра, а и друга от колежките ми го хвана. Той опита да се измъкне, така че се наложи да го притиснем по-здраво“, описва Келнер. Телефонът бил намерен и извиканият полицейски патрул го арестувал.

„Подобни неща се случват непрекъснато. Публикувах снимката основно, за да предупредя хората да си пазят ценните вещи от тези хора, действащи като магьосници.“

Келнер добавя, че изглежда малко странно и смешно да пресечеш престъпление, докато си по бикини. „Но не се поколебах – и гола да бях, пак щях да се намеся, нищо не може да ме спре.“

Очевидно „бикините“ са само първа крачка, поне ако съдим по последното обещание. Това допълнително засилва интереса към Швеция, където можеш да гледаш красиви полицайки засега леко облечени, но в бъдеще – и съвсем красиви… image

Засега няма информация арестуваният да се е оплакал – от полицейско насилие, или от неспазване на традиционните правила на ареста. Вероятно и за него е било по-добре да стане така. Стари ченгета обаче предупреждават, че ако арестите продължат по подобен начин, може самото извършване на престъпления да стане по-атрактивно и много народ да се опита така да бъде арестуван от млади полицайки. / ГН




Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20134681
Постинги: 18642
Коментари: 10023
Гласове: 71260
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031