Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.07.2016 20:06 - Бивш разузнавач: Ердоган иска да стане султан на новата Османска империя
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 607 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Изказват се мнения, че този опит за преврат в Турция е закъснял. Той се очакваше преди година-две, защото Реджеп Ердоган за 15 години успя да промени светския характер на държавата и посегна на армията, все неща, които са залегнали в заветите на Ататюрк. Това каза в предаванет "Още от деня" по БНТ Чавдар Борачев, председател на Асоциацията на военните разузнавачи. Ердоган води непоследователна политика спрямо САЩ, ЕС и Русия. Според мен този метеж се състоя и заради самата личност на Ердоган. Личността Ердоган иска да стане султан в новата Османската империя. Според мен е имало подкрепа от американските служби. Искам да искажа моите адмирации към МИТ (турските разузнавателни служби - б.ред), защото те успяха да се внедрят много успешно сред превратаджиите. На всички беше ясно, че ще има опит за военен преврат. Веднага след неоспешния опит изникна един списък с подкрепящи преврата, който е бил подготвян отдавна. МИТ са успели да поддикнат тези хора да предприемат стъпката, за да може да ги стъпчат. В цялата тази история имаше и много дезинформация, което говори за организация от страна на управляващите. Чистката в Турция в момента е тотална, категоричен беше Борачев.

http://www.novini.bg/news/366755-бивш-разузнавач-ердоган-иска-да-стане-султан-на-новата-османска-империя.html





Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
1. dimat - Боже,Боже,и това ми било "разузнавач"!
21.07.2016 17:22
Е,сега приемам с облекчение предателството на Доган,когато е предал списъка с българските разузнавачи в Турция!

Какви глупости плещи само и даже не проумява това.

Ами то и на децата стана ясно,че това беше един "пуч" организиран от самия Ердоган,за да му развърже ръцете за всичко това,което последва и за още много.

Такъв нескопосан "преврат" няма да направи даже всяка махленска бандитска мафийка,а камо ли армия и то ,като турската,с толкова богат опит в толкова много и всички успешни преврати.

Преврат и особено,военен се прави мълниеносно и колкото се може по-тихо,а не като на сватба с пукане на шишанета повечето във въздуха и пускане на фойерверки.

По време на преврат населението се призовава от армията да си стои в къщите,а не да излиза по улиците.

Турците направиха всичко обратно на това,кото означава,че на населението и Света беше представено едно представление.

А след "неуспешния" преврат,какво стана?Започнаха масови арести на хора,по пределно ясно,ПРЕДВАРИТЕЛНО СЪСТАВЕНИ СПИСЪЦИ НА НЕУДОБНИ ЛИЦА!

Което пък доказва съвсем очевАдно,нагласеността на "преврата".

А "разузнавачът",най-добре е да си намери работа,като метач в някоя детска градина,че там каквито и глупости да плещи,да минават пред децата.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20209704
Постинги: 18672
Коментари: 10029
Гласове: 71321
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930