Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.06.2016 15:07 - Страшен скандал! Раева крещяла на Цвети: Tъпа крава, за нищо не ставаш!
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 807 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Опитът за самоубийство, който гимнастичката от ансамбъла ни Цветелина Стоянова направи, е бил продиктуван от категоричния отказ на Илиана Раева и Ина Ананиева да я включат в отбора за Европейското в Израел. Тази версия става все по-достоверна, а и самата Ананиева я призна частично, след като Раева беше хваната в редица лъжи в последните си изказвания по темата. Преди седмица, в деня на трагедията, Цвети изпратила баба си да й купи ягоди, което БЛИЦ СПОРТ първи разкри, и така останала сама в апартамента в "Надежда". Минути след това полетяла от балкона на шестия етаж. От тогава грацията бере душа в „Пирогов”, като снощи имаше нова операция - успешна интервенция на гръбнака.

Ансамбълът ни по художествена гимнастика пък замина за Израел и спечели бронзови медали, като мястото на агонизиращата в болницата Цвети беше заето от гимнастичката Любомира Казанова.

„Илиана я нарекла Цвети слабохарактерна крава, обиждала я е като каруцар и категорично е обявила, че няма никакъв вариант Цветелина да се върне в отбора по художествена гимнастика. Успя да й вмени вина, че дърпа целия отбор назад и че е по-добре да я няма”, разкрива пред "Уикенд" близък до Цвети.

Избухването на Раева станало в неделя вечер, часове след като ансамбъла ни по художествена гимнастика участвал в предаването „120 минути” по Би Ти Ви. Цвети също била сред поканените грации, но внезапно напуснала гримьорната и не се появила в ефир. Същата вечер Цветелина опитала да говори с Илиана Раева и да й се извини за напускането й. Шефката на родната федерация по гимнастика обаче била категорична, че Цвети е проиграла всичките си шансове за връщане в отбора.

На следващата сутрин Цветелина научила, че мястото й вече е заето от резервата Любомира Казанова. От тази новина рухнала и бързо взела решението да сложи край на живота си, след като видяло отблизо края на кариерата си.

„Цвети наистина e лабилна психически, но това се отнася за всички момичета от ансамбъла. Те от години са тормозени от Илиана Раева, която ги тренира и третира както навремето Нешка Робева се отнасяше с грациите. Да, но сега времената са други. Ако преди 1989-а от Нешка се чакаха резултати и тя отговаряше пред Партията за провалите на ансамбъла, сега никой не изисква от гимнастичките ни медали на живот и смърт. Изисква ги само болната амбиция на Раева, която държи да е начело на художествената гимнастика, за да върти далавери във федерацията и да обира пари от спонсори”, възмутени са от деспотичния нрав на съпругата на Наско Сираков спортни деятели.

Освен председател на федерацията по художествена гимнастика, Раева има и частен клуб, финансиран от златодобивното дружество "Дънди Прешъс Метълс". Запознати са категорични, че момичетата в нейната школа са трагични, но все са първи на състезания. Също така именно с тях Илиана попълва националния отбор, за да си гарантира повече спонсори.

Докато скандалът с Раева се развива все повече, а спортният министър стои безучастен, Цвети Стоянова претърпя успешна 4-часова операция на гръбнака в "Пирогов". Състоянието на гимнастичката е стабилно, при нея са близките й и жената на Наско Сираков.

http://www.blitz.bg/sport/article/326560?utm_medium=Facebook&utm_campaign=blitz&utm_source=blitz




Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20291182
Постинги: 18678
Коментари: 10030
Гласове: 71343
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930