Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.06.2016 19:02 - Руските рокери „Нощните вълци“ предизвикаха небивала истерия всред грантаджийските медии и НПО-та
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 472 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 От няколко дни членовете на „Протестна мрежа“ и медиите на олигарсите Иво Прокопиев и Огнян Донев призовават българските институции да забранят влизането на „Нощните вълци“ в страната.
Нещо повече – лидерът на „протестърите“ Асен Генов (познат също и като „Лилавата перука“) открито говори за насилие против руските мотористи, като е в ход издирването на конкретния им маршрут и хотелите, в които ще бъдат настанени, както и организирането на достатъчен на брой хора, които да се „саморазправят“ с рокерите.

„Тези боклуци трябва да бъдат спрени и аз ще съм сред хората, които ще хвърлят камъни по тях. Защото с яйца няма да стане. Призовавам министър Daniel Mitov да откаже достъпа на тези путински боклуци в България“. „Аз ще бъда там и ще се опитам да ги спра. Всеки е добре дошъл да се присъедини“.
„Едно кило пирони и няколко дъски ще ги спре, та стой та гледай“.

 „Да им спретнем един кютек на тия ковровци“.
„Тези псета дали са чували за Българските Капитани и ошамарените техни генерали!? :)“
„Е Шипка е много подходящо място! С тези хлъзгави завои- екстра. Само трябва да се знае кога.“.  „Какво олио бе?! Моторно масло, нали са мотористи ?“
Това са само част от споделянията на Генов и поддръжниците му във фейсбук, а коментарите под поръчковите статии в „Дневник“ и „Клуб Z“ не падат по-долу. Дори е налице страница в социалната мрежа, под надслов „Да спрем путинските подлоги! Вън „Нощните вълци“ от България!“.

  image
Очевидно е в ход поредното активно мероприятие на новите „морални стожери“ на обществото, щедро финансирани от „Отворено общество“ на Дж. Сорос и „Америка за България“. Този път обаче границата е прекрачена, а последиците може да са непредвидими. Явно е, че превърналата се в маргинална организация „Протестна мрежа“ търси начин да оправдае щедрите грантове, които получава от Сорос и отново да излезе от забвението, в което изпадна.      
Едно е, в компанията на Николай Колев – Босия, да мяташ зеленчуци и яйца по сградата на парламента или да участваш в шествието на гей парада по софийските улици – в което „протестърите“ очевидно са най - добри, съвсем друго е обаче да организираш хвърляне на камъни по мотористи и да искаш пребиването им по българските пътища. Всеки, който се е качвал на мотор знае, какви трагични последици могат да имат подобни действия. И ако бяхме нормална държава, то подобни призиви сигурно щяха да имат и криминален характер.

Умишленото търсене на провокация с участниците в мотопохода, който всъщност не се провежда за пръв път и няма за адрес само България, може освен да доведе до сериозни инциденти, да окаже влияние и върху двустранните отношения с Русия. Какъв е проблемът руските мотористи да се поклонят на „Шипка“ – никой нормален българин не би оспорил хилядите руски жертви, паднали за Освобождението на България в руско – турската война. И тук говорим принципно, няма никакво значение дали харесваш или не „путинските“ (както ги нарича Генов) рокери.   

Но Асен Генов може да бъде спокоен. Ако оскверняването на паметника на ул. „Позитано“ № 20 е прието от съдия Мирослава Тодорова от Съюза на съдиите (също щедро спонсорирана с чужди грантове организация) като „изразяване на политически възгледи с художествени средства“, то няма пречка хвърлянето на камъни по руски мотористи и пребиването им, да бъде оправдано от друг подобен, „приятелски настроен“ съдия, като високоморален израз на „гражданска позиция“.
А дали хвърлянето на камъни по руски мотористи е израз на „гражданска позиция“, всеки може сам да прецени. 
 
http://www.blitz.bg/news/article/421967



Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
1. oia - Очакванията за надаване на вой се ...
21.06.2016 20:17
Очакванията за надаване на вой се оправдаха. Коментирам предишния постинг за влизането на рокерите. По- голямо кощунство няма кой да измисли, освен подобна сволач, като западналите посрамници /пардон--западни посланници/ и то по скоро този, който бе направил заявката преди да стъпи на българска земя. Змията, когато умира хапе най- много, но тогава и се смазва и главата. Тия извратеняци, защо не отидат на границата да видят там какви хубавци влизат пък са и тъкмо за такива с перуки и обратна захапка. Там ще получат точно каквото търсят. Знаете ли --платената злост е най- голямата мерзавщина. Тия 17-те посланици дето подкрепяха помията на 18-ти, защо не подкрепят и този парад
защо не вразумят подлогите си. Защо не покажат колко са демократични, мислещи и т. н. Тоя с перуката да прочете Жидов гроб на Ив Вазов. Дано разбере за какво се говори там, а и да разкаже на чорбаджиите си после.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20123531
Постинги: 18642
Коментари: 10023
Гласове: 71260
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031