Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.06.2016 19:33 - Стягаме се за Война с Русия! Плевнелиев готви общ НАТО-вски Фронт в Черно море!
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 775 Коментари: 2 Гласове:
4

Последна промяна: 16.06.2016 19:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Да бъде създаден общ  натовски флот в Черно море, предложи румънският президент Клаус Йоханис.

В него ще участват Румъния, България, Турция и Украйна.

Идеята бе подкрепена с две ръце от президента Росен Плевнелиев. И не само. Той и колегата му приветстваха решението на САЩ да се разположат  военноморски части на НАТО в Черно море и така да гарантират  сигурността на съюзниците ни в Европа и да окажат отпор на евентуално нападение от страна на Русия.

Румънското предложение  предвижда  военноморската ни база Атия край Бургас да бъде превърната  в основна голяма американска база на Черно море и така да се гарантира сигурността по вода.

Skandalno.net смята, че така единственото гарантирано унищожение ще е на туризма в къмпинг „Градина“ и Созопол! Но това е въпрос, който явно не касае държавните интереси.

Плевнелиев се удари в гърдите и заяви, че Черноморският регион е вече стратегически и то на глобалните интереси за сигурността на света.

Ама наистина ли?

Толкова ли е сляп, или толкова добре платен от соросоидите президентът, та реши, че България може да опази света? И ако ни няма нас, военноморската ни база и 400-те войници, които се готвим да изпратим в Румъния, на света му е спукана работата!??

Ние няма да атакуваме никого, обещаха двамата президенти.
Само искаме да покажем, че сме тук.

То пък остава и да атакуваме. С какво? С ръждивото корито, наречено за благозвучие фрегата „Дръзки“ ли? Тогава Русия наистина ще даде жертви.

От смях…

В същото време се намеси и Ердоган, който каза, че или правим общ флот, или пуска бежанците към Европа. Като че ли сега не си минават през България като по магистрала.

Единствен Бойко Борисов, загрижен за електората си и избирателите за президентските избори промърмори:  „Не ми трябва беля на главата. Не искам да си отваряме още един фронт“. Но изказването му издрънча на кух популизъм.

Ако от НАТО му наредят, ние и ще нападнем Русия, стига да имаме с какво.

Дрънкането на оръжие под носа на Русия е доста опасно за България.

Това го съзнават всички политици, но не смеят да го кажат.

Само от ДПС се осмелиха да заявят, че Русия никога не би ни нападнала.

Народът вярва в същото.

Но ако продължаваме да си пълним морето с американски кораби, ако продължаваме да си даваме военните бази и даже задните части под наем, не можем да прогнозираме какво ще се случи!

Русия наистина никога не напада първа.

Но яко я предизвикат. И ако побърканите американски военни направят някаква провокация от наша територия под носа на Мечката, тя ще отговори с цялата си мощ.

В момента стоим върху буре с барут, а фитилът е в ръцете на пишман президента Плевнелиев.

Жалко за България!

С такъв президент и с толкова заслепен от омраза към Русия и доларово платен предателски елит, не ни чака нищо добро!

Елит, който загърбва интересите и сигурността на цял един народ и проповядва пластмасова русофобия срещу соросоидни грантови долари… Наистина ли този „елит“ е най-доброто, което страната ни е в състояние да излъчи в този момент?!

Жалко за всички ни! Skandalno.net




Гласувай:
4



Спечели и ти от своя блог!
1. oia - Русия не напада никога и никой, но ...
16.06.2016 22:25
Русия не напада никога и никой, но завършва започнатото от другите. Не съм ничий адвокат, но има факти, които г-н президента /българския/ в никакъв случай не бива да подценява. Интересно е когато се погледне в огледалото, как вижда сурата си--
като мъдрец или крадец, като умен или като малоумен,като държавник или като измамник, като светия или като помия. А и политиката, която води, какво му взе
и какво му даде???? Май има много ,,данъци,, да плаща. Бирника го е записал в графата на длъжниците. Тоя защо си мисли, че може да се гаври с българския народ, а и не само той. Нека не посяга на народа, а от там и на БЪЛГАРИЯ,защото
срещата с ИСТИНАТА е много, много скоро
цитирай
2. vladtepes - Война с Русия
17.06.2016 19:38
Една коалиция между България, Турция и Украйна е сериозна заплаха за Русия - турците ще осигурят кораби, България и Украйна адмирали за командване на евентуална военна операция. Само не е ясна ролята на Румъния.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20288434
Постинги: 18677
Коментари: 10030
Гласове: 71343
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930