Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.06.2016 20:13 - Ученици изнасилиха с кол в ануса мъж във Врачанско (ВИДЕО 18+)
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 493 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 10.06.2016 20:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Смазване от бой и брутално изнасилване с колец в ануса. Това преживява само за няколко часа жителят на врачанското село Косталево Николай Николов. Извращенията със самотно живеещия социално слаб 54‐годишен мъж се разиграват в центъра на населеното място. Три момчета и едно момиче, ученици, продължават да се радват на живота.
Вече месец жестоките извращения с Николай Николов остават скрити от полицията и прокуратурата. За зверското изнасилване с кол в ануса разбират само някои от хората в селото, съобщава "Зовнюз".

Връщайки към селото животните от поредната паша, Николай се спира в пивницата в центъра на Косталево. Минути след това на масата му сядат Теодор, Христо, Емилиян и Гергана.

„Хайде да го напием и да му дадем да изпуши една цигара”, се провиква непълнолетното момиче. Минути след поканата, на масата се слагат шишета с бира и ракия. След обилния запой следва и пушенето на трева.

Накрая следват и извращенията. Четиримата младежи извличат жертвата си навън и започват брутално да налагат Николай. Накрая го насилват с дървен прът. Всичко това се разиграва около 2 часа след полунощ. Мъжът крещи и моли за помощ, но никой от съселяните му не се намесва.
Ужасяващ е и фактът, че докато траели извращенията с Николай, мъчителите му през цялото време са правили видеоклипове с телефоните си на случващото се. Днес обаче записите вече са изтрити, за да няма доказателства, категоричен е пострадалият.

След като свършила с извращенията, четиримата се прибрали по домовете си. Николай останал да лежи в безсъзнание в центъра на Косталево до сутринта, когато е намерен от съселянин. Виждайки окървавеното тяло на Николай, мъжът веднага се обадил на кмета Любомир Кръстев. Така се стига и до идването на полиция и медицински екип.



(Видеото е от bulnews.bg)

Пострадалият обаче не казва на дежурните лекари за изнасилването, поставят му само инжекция. Няколко дни след това болките на Николай стават нетърпими. Кметът на Косталево отново се обажда на 112 и поруганият мъж се озовава в хирургията на врачанската болница.

Травмите на мъжа са ужасяващи, спукано дебело черво на няколко места, наранен пикочен мехур. След няколкочасова сложна операция и изчистване на нанесените поражения, 54‐годишният мъж е спасен, но е с поражения за цял живот. Драмата на Николай обаче не свършва дотук. При изписването му от лечебното заведение никой от медиците не се интересува дали жертвата има с какво да се прибере до родното си село.

Заради силните болки от гаврата с тялото му, 54‐годишният човек, лазейки и подпирайки се по стените, успява да се добере до най‐близката спирка. Поради невъзможността му да се движи, той изпуска и последния автобус до Косталево. Липсата на каквито и да било средства и мъчещият го силен глад принуждават почти цяло денонощие Николай да се храни с черници и да спи по пейките. Близо 24 часа след изписването му от лечебното заведение той случайно е видян от свой съселянин, който го закарал до родния му дом.

„Групата, извършила гаврата с мен, трябва да бъде наказана. Вече съм подал жалба до отговорните институции и очаквам възмездие”, продължава разказа си Николай Николов.

Преписката е предадена в Общинската комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни, откъдето вече започват работа по случая. Проверка по разигралата се трагедия в Косталево започват и от дирекция „Социално подпомагане“, които ще му отпуснат еднократна финансова помощ.
В момента се подготвят и документите на мъжа, за да получава инвалидна пенсия.

Това не е единственото изнасилване в Косталево. Преди близо осем години младо момиче е било изнасилено от момчета от селото. Заради нанесената тежка физическа и психическа травма, родителите се принудили да продадат имота си в Косталево и да се изселят в чужбина. До днес извършителите на тежкото престъпление все още са на свобода.

http://www.blitz.bg/news/article/419047?utm_medium=Facebook&utm_campaign=blitz&utm_source=blitz



Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20129705
Постинги: 18642
Коментари: 10023
Гласове: 71260
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031