Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.04.2016 15:02 - Европа се превръща във „военизиран концентрационен лагер“
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 1096 Коментари: 1 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 След атентатите в  Париж в  Европа настъпват времената на  Оруел

Европа изглежда  напомня военизиран концентрационен лагер, след като в последните няколко дни военно положение е обявено във Франция и Брюксел.

Позовавайки се на заплахата от „терористични атаки“, властите увеличиха мерките за сигурност, полицейски  час е обявен в по-голямата част на Европа.

Както отбелязва  репортер на  „Veteranstoday.com“, „Брюксел се превърна в призрачен град. Улиците са празни и всичко е затворено. Страх ме е да изляза да си купя хляб.“

Veteranstoday.com пише:

„В същото време  френският парламент гласува за удължаване на извънредната ситуация за още три месеца.

Докато стотици хора  бяха задържани без обвинение, може с увереност да се предположи, че реалните диригенти на касапницата петък 13-ти ноември в Париж – лидерите на операцията Гладио B – не просто още са на свобода, но в действителност са отговорни за превръщането на страната им във военен лагер.

(„Операция Гладио“ – от лат. Gladius «меч“) –  името на тайна операция на НАТО за създаване  в Италия след Втората световна война на мрежа от т.нар. „stay behind“ организации, целящи да се изправят срещу предполагаемa инвазия на страните от Варшавския договор в Западна Европа.

Въпреки че името  Гладио се отнася за организации, създадени в Италия, терминът Гладио се използва често като неофициално име за всички създадени  в нейните рамки организации. Бившият директор на ЦРУ Уилям Колби нарича операцията „най-важната програма.“

Съществуването на операция Гладио официално е призната  от правителствата, участващи в това  западни страни. Тайните части на НАТО са били създадени  след  Втората световна война с усилията на ЦРУ и британската МИ-6, заедно с националните разузнавателни служби.

В действителност, ръководени от  таен комитет в централата на НАТО в Брюксел, тези тайни армии стават част от „стратегията на дестабилизация“  и „тероризъм под чуждо знаме“, за да се предотврати идването на власт на левицата.

На тяхна сметка са – атентатът на  гарата в Болоня в Италия през лятото на 1980 г., при който бяха убити 85 човека  и ранени 210, отвличането и убийството през 1978 г. на италианския премиер Алдо Моро. Защото, когато се присъединяват към НАТО, държавите трябва да подписват тайни протоколи, които задължават правителствата  да „гарантират вътрешната ориентация на Западния  блок с всякакви средства, дори ако избирателите демонстрират  други предпочитания“).

Френският премиер Мануел Валс заяви, че неговото правителство е изпратило  10 000 войници и още 100 000  жандармеристи за обезпечаване на извънредното положение на национално ниво.

Операция „Укриване на място“ в Брюксел напомня мерките на строга изолация в Бостън, Масачузетс, след бомбените атентати на  Бостънския маратон, които са инсценировка или операция под „лъжлив флаг“.

Такива обявявания на военно положение са проектирани да задействат  страх и истерия и да пречат на хората да узнаят истината: това, че всичко е   организирано собствените им  управници, а не от „чужди терористи“, които са инсценирали  ужасно клане, от което те могат да извлекат възможно най-много ползи.

Обявяването на  военно положение в европейската столица  Брюксел, както и на извънредното положение във Франция, са разработени, за да се гарантира, че европейците не няма да са  в състояние да научат   истината за историята.

Voltaire Net:

„Това  почти се превръща във фарс, макар и трагичен:  като се започне от събитията от 9/11,   е проведена само една терористична атака, след която авторите, както се предполага, за да останат анонимни, не са оставили документи за самоличност.

За социолога  Жан-Клод Пайе, това, което може да изглежда повтаряща се  глупост, трябва да се тълкува като риторичен прийом,  използван от тези, които са в състояние да постигнат „внезапен ефект“.  Това е така, защото официалната версия е абсурдна, и ние, вероятно, не трябва да се съмняваме в нея. „

http://bultimes.com/evropa-se-prevrashta-vav-voeniziran-kontsentratsionen-lager/



Гласувай:
4



Спечели и ти от своя блог!
1. zaw12929 - Европа прави глупави ходове, а ние я ...
29.04.2016 20:06
Европа прави глупави ходове, а ние я аплодираме!
Първа глупост- Каква е Меркел, че командва Европа?!
Коя е Турция, че да ни предпази от ислямизиране, ако това точно е нейна стратегия!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20204641
Постинги: 18671
Коментари: 10029
Гласове: 71321
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930