Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.04.2016 18:38 - 700 БУДНИ БЪЛГАРИ АРЕСТУВАНИ ПРЕДИ ГОЛЕМИЯ ПРОТЕСТ!!! А КОЛКО НЕЛЕГАЛНИ ИМИГРАНТИ-ТЕРОРИСТИ ИМА АРЕСТУВАНИ???
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 808 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 21.04.2016 18:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Над 700 човека през изминалите 24 часа са задържани "по подозрение в участие в пътно транспортно произшествие" и какви ли не скалъпени обвинения! Само и само да не стигнат до София!, пишат възмутени граждани във Фейсбук.

На вас не ви стигнаха милионите на нашите баби, не ви стигна поминъка на нашите родители и предприятията и заводите ни, не, посегнахте и на децата и на земята ни, обръщат се яростно те към господата управляващи и категорично отсичат: Време е да плащате!

Ето и пълния коментар и отговора на въпроса защо всички медии казаха, че е малоброен…

*публикуваме без редакторска намеса


"Над 700 човека през изминалите 24 часа са задържани "по подозрение в участие в пътно транспортно произшествие" и какви ли не скалъпени обвинения! Само и само да не стигнат до софия! Същото скалъпиха и на сърнела воденичарова, само късмета, че не си е била вкъщи при родителите ѝ и даде възможност да изрази гражданската си позиция на жълтите павета и да каже стига толкова, за нея "грижовната" власт към пътната обстановка изпрати седем униформени, господа, на паветата сме, елате да ни питате за всичко!

Господа политически боклуци, предлагам ви две алтернативи:
1) бягате бързо от българия
2) показвате още по красноречиво що за мафия и диктатура върлува тук, благодарение на продажните ви жалки душици!
На вас не ви стигнаха милионите на нашите баби, не ви стигна поминъка на нашите родители и предприятията и заводите ни, не, посегнахте и на децата и на земята ни! Време е да плащате! Покажете се нещастници, започнете да ни елиминирате, започнете с мен! Това не е живот, да живееш хем в рая на земята, хем из между толкова предали се хора, а в душите си лъвове - ти да го знаеш, те да си го знаят и тишина и примирение! Стига!

Не ни е страх от вас!

Да, тези момчета така или иначе след като ги пуснат тръгват към софия, с тази разлика, че със съгражданите и съселяните си които ясно видяха този абсурд!
Да живее българия, а да! Вярно щях да ви честитя и годишнината от априлското въстание, но мисля, че ще е по-добре догодина да си честитим две априлски въстания, ако искате идвайте, тук е само за смелите, овцете да си седят в кошарата!
Тежко ви, народа впери поглед във вас "управляващи" IYI "

"Важно! Врагът е уплашен и започва да отстъпва!
Току що ни освободиха след многочасови разпити и фалшиви обвинения от десетина дознатели и оперативни работници. Като са започне от обвинения в извършването на Военен преврат /така пишело в някакъв соросоиден вестник/ до това че с общонародното почитане паметтат на великите ни апостоли пожертвали живота и свободата си за да събудят света и принудят руският цар да ни освободи сме щели да смутим религиозните чувства на бежанците и либералните такива на партия ДОСТ /която от вчера подкрепяла премиера/. Същата е участта и на още около седемстотин родолюбиви българи от цялата наша Родина. Но вече повечето от нас са свободни. Така че се товарим и тръгваме към София - за да поднесем почитта си и да се преклоним пред паметта и светлият пример на Великите Апостоли. Чакай ни български народе. Не се плаши и не се страхувай. Не ни плашат нито полицейски арести нито фашистки затвори! Нека да се плашат враговете ни които в момента страхливо се окопават в столицата и подвозват допълнителни полицейски части за да се бранят от справелдвият гняв на народа. Но и полицайте вече не искат да им служат и да си рискуват живота за жалките стотинки и едната заплата и не искат да се превърнат в заложници на тези които днес или утре ще избягат в чужбина при откраднати от народа ни милиарди, а тях ще ги захвърлят тук да им плащат греховете. Горе главите горди българи. Ние идваме при вас!
Идваме, за да сме заедно там на улиците и площадите.
Заедно със своя народ и многострадално отечество!"

http://www.bnews.bg/article/207394




Гласувай:
4



Спечели и ти от своя блог!
1. bojinkata - Значи за това милиционерите бяха ...
21.04.2016 19:34
Значи за това милиционерите бяха повече от протестиращите - около 50-60 човека се бяха събрали около "Коня".
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20126420
Постинги: 18642
Коментари: 10023
Гласове: 71260
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031