Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.04.2016 12:39 - Д. Рокфелер: Трябва ни мащабна криза и хората ще приемат новия световен ред
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 624 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 След ступора от ужас и удивление до оглупяване, които вкупом преживяхме след атентатите на 11 септември 2001 г. мина време, докато разсъдливите си възвърнат разума. И да започнат да събират две плюс две. И да анализират резултата. Последвалите събития ги улесниха.

Стотици милиарди в зелено бяха спечелени малко след това от войната в Персийския залив от оръжия, от узурпираните петролни кладенци, от продажбата на всякакви продоволствия в разорените държави. Скоро обаче тази пълноводна река от злато се оказа недостатъчна. Парите имат това свойство – все да не достигат, защото когато са много означават и власт. А властта – о, тя очевидно е наркотик, който може да превърне иначе нормални хора в патологични главорези.

Последва Арабската пролет. Сякаш някой щракна с пръсти, каза три-четири и хора, които до този момент живееха мирно и що-годе прилично, започнаха да се избиват помежду си.

Потече още една река от злато по посока отвъд океана. Този път обаче под чучура се курдисаха и някои европейски държави.

Арабската пролет облажи когото трябва, но не постигна крайната цел на цялата тази реално Трета световна война, която тече в момента. Затова някой отново щракна с пръсти, каза три-четири и милиони потеглиха към Европа – бягайки от бомбите и локалните битки с ИДИЛ.

Да се пита човек обаче – като войната в Сирия е от преди четири години, в Ирак последната „Шок и ужас“ е чак от 2003 г, а пък в Афганистан – о, в Афганистан трябва да се пресмята доста и трябва да се започне още от ерата на Съветския съюз, на Леонид Брежнев и на „ограничения контингент съветски войски“ – с това клише започваше всяка информация за изтребленията там по времето на соца. Та се пита човек – тези хора от тези държави, на които от десетилетия за възглавници им служат калашници, как така чак сега и вкупом поискаха по-добър и по-сигурен живот в богатата Западна Европа?

Но след кланетата в Париж през ноември миналата година и последните от Брюксел лъсна крайната – мега целта, на занятието. Потоците от злато се оказаха в съпътстващата програма, нещо като допълнителен бонус към истинската печалба.

ЕС, сигурно сте забелязали и вие, като един същински орел брани интересите на едрите корпорации и интересите на първооснователите на Европейската общност. Затова и помага на Гърция, за да я дои до дупка и гарантирано класата на бакстерите или по-точно – тези, които дърпат конците на банкстерите. Освен това в ЕС се надигнаха протести срещу споразумението за свободна търговия между САЩ и ЕС. То е пак в интерес на стотината корпорации мастодонти, които и сега почти владеят света.
 

И къде, къде са последните атентати? Във Франция и Белгия, където бяха тези протести.

Като стъпка към създаването на Европейски съединени щати с мирни средства беше замислен проектът за Европейска конституция. Но той взе, че се провали. Е, щом европейците са толкова вироглави, щом с добро не искат да се обединят така, че по-лесно да бъдат манипулирани и доени, тогава кланетата и насаждането на страх и ужас вършат безотказно работа.

Скоро под предлог за защита от надвисналата опасност, която я забиха шоково като инжекция пълна със зараза в тялото на Европа, ще направят така, че ние, предназначените да осигуряваме богатството на шепа луди негодници – тоест стадото, доброволно да поискаме да ни отнемат свободите, постигнати с толкова жертви на възвишени хора през вековете. Доброволно ще плащаме и повече и по-големи данъци, за да ни „пазят“ от лошите, доброволно ще се чипираме, за да ни следят уж с цел безопасността ни, макар че Оруел откога ни е предупредил за някои работи…

А тези момчета – камикадзета? Ще мине време, докато се усетят, че невидими кукловоди гъделичкат най-чувствителните им струни, че ги употребяват по варварски начин, като им внушават варварството, че да си убиец – това звучи гордо.

За този план за Световно правителство и истинските човеконенавистни цели на това световно правителство в мрежата се пишат какви ли не неща. А мастити личности ги опровергават с ирония. Само че трагичните събития, чийто график очевидно се ускорява, доказват точно обратното.

„Ние се намираме в зората на глобални промени. На нас ни е необходима добре управлявана мащабна криза и хората ще приемат новия световен ред”, казва Дейвид Рокфелер през 1994 година.

Вижте само как тези няколко „пророчески“ думи се лепват като гербова марка върху сърцето на сегашна Европа.

Като се разправят с нас, като станем послушни роби ние, европейците, вероятно ще емнат по подобен начин –  нещо от сорта на Латинска пролет, първо Латинска Америка, защото Азия засега е голям комат и може да им приседне опасно на гърлото, преди да са постигнали планираните етапи до крайната цел.

Автор: Елена Емануилова, sniper-bg.net




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20236345
Постинги: 18673
Коментари: 10029
Гласове: 71324
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930