Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.03.2016 19:27 - Любовен триъгълник: Сервитьорка сложила рога на Лора Крумова!
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 462 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image

Лора Крумова е в силно обтегнати отношения с мъжа си Сотир заради негова заигравка със сервитьорка от заведението „Харем”, помещаващо се на партера на търговски център в София. Колежки на овалната водеща от Нова телевизия разкриват, че тя е забранила на съпруга си да посещава заведението, което се намира в същата сградата, откъдето се излъчва на живо предаването, което Крумова води – „Комбина”, съобщава столичен седмичник.
„Мъжът на Лора всеки ден я води и взима от работа, а докато я чака пие фреша си в бар „Харем”. Изглежда, че там се е сближил със сервитьорка на име Мария и е започнал да поддържа тайна връзка с нея”, одумват брака на Крумова нейни колежки.

Според думите им, любовната афера между Сотир и келнерката, е продължила 2-3 месеца, но двамата са преустановили срещите си, тъй като са били заловени от мнителната Лора. Водещата имала само косвени улики, че Сотир й изневерява със сервитьорката, която също е блондинка. Твърди се, че Лора ровила в телефона на мъжа си и видяла, че често говори с човек, записан като Марин. След като разбрала, че зад мъжкото име стои жена, веднага й светнало. 

Сотир се оправдал, че управителят на бара се казва Марин, а той записал телефона му, за да прави резервации на свои приятели. „Тази история е вече минало. Лора прости на Сотир, но не и на заведението. За да унижи предполагаемата любовница на мъжа си, тя започна ежедневно да посещава бара с колежката си Галя Щърбева и да се държи господарски с момичето. Настаняваше се на масите, които се обслужват от съперницата й, и я затрупваше с всевъзможни дребни поръчки, за да я обърква и затрудни”, разкриват сеирджии от екипа на „Комбина”.

В крайна сметка сервитьорката Мария напуснала работа, но не защото се стресирала от бойната Лора Крумова, а защото си хванала богато гадже – собственика на машини за сладоледи и плодове към търговския център Богдан. /БЛИЦ



Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20212254
Постинги: 18672
Коментари: 10029
Гласове: 71321
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930