Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.03.2016 11:49 - Николай Марков и Нора Стоичкова – президент и вицепрезидент!
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 681 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Народът показа кой е истински достоен да стане президент на България! Инициативен комитет е издигна кандидатурата на Николай Марков и Нора Стоичкова за президенти вицепрезидент.

Бившият гард от НСО няма нужда дори да се доказва. Всички знаят, че той е достоен българин, който не се уплаши да каже истината на управляващите в очите. Зад гърба му вече са застанали десетки, които подкрепят кандидатурата му.

Мотото на кампанията е: „Казваме: „Не!” на партийно – олигархическия модел за управление и разграбване на България!”

Ето какво казва още Николай Марков за разграбването на България на профила си във Фейсбук:

„Така управлява мафията- едни дърпат конците, други получават ритниците срещу съответно заплащане като наемници-марионетки! Според новата приспивна песен всичко е под контрол и българските граждани трябва да заспят спокойно. Нова опорна точка „стабилност“!?Докато спи, неусетно ще задлъжнее от заеми, които и внуците му ще плащат, а междувременно плана за български бежанци от родината им ще продължи с пълна сила. Ще продължи и най-голямата детска, сърдечна, инсултна и онко смъртност в Европа! Тих геноцид. И само след 15 години ще ни заличат, не се съмнявайте в думите ми…

Има само един изход! Събуждане!

Истинско осъзнаване на реалното положение, в което изкуствено сме поставени и действия за преодоляване властта на мафията и нейната единствена сила- престъпно натрупаните пари… Управлява ви мафия! Днес, пред моите очи се разпада държавноста, господа! Двеста военни правили „маневри“ и се блъскали като селски кочове с полицейски щитове, ръководени лично от нереализиран пожарникар – престъпник!? И в това е превърната държавата на Аспаруха, Тервел, Симеон Велики, държава управлявана от аристократи, князе и царе. Няма такова падение на хилядолетния ни ген в цялата българска история.

Предатели-леснохраненици ни унищожават без война и без право да се защитаваме нито от свои, нито от чужди. Нямаме право дори на достойна смърт! Ограбват и оскотяват народа ни и вървят към заветната си цел- в крайна сметка да ни хвърлят един срещу друг, за да заличат с това собствените си престъпления и да прехвърлят вината на нас!”

Нора Стоичкова: Основният проблем на дър­жавата днес остава скрит за повечето хора, а той е липса на стабилна държавна икономика, от която да произтича и съответният национален суверенитет. Защото приходната част в бюджета днес се формира от данъци и еврофондове и никаква „Ислямска държава” няма нито сила, нито власт да сложи такава бомба под краката ни. Само собствената ни глупост може да докара държавата дотам, че да унищожи сред­ствата си за производство, да изсипе 2/3 от паричните потоци в енергетиката в частни ръце, а да си запише в пасивите 4,2 милиарда лева. Чували ли сте за друга европейска енергетика с такъв дефицит? Чували ли сте някъде АЕЦ да работи на загуба? Е, скоро ще чуете, но едва ли ще си мръднете и пръста, че цялата Мара втасала, та и енергетиката да ви е гайлето. Напълно ви разбирам!

България най-накрая има достойна кандидатура за президент и вицепрезидент. И ако вотът не е манипулиран, народът ще застане зад него, защото на всички им писна от олигарсите във властта.

http://bultimes.com/nikolaj-markov-i-nora-stoichkova-prezident-i-vitseprezident/




Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20322054
Постинги: 18679
Коментари: 10030
Гласове: 71345
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930