Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.03.2016 19:11 - Фашистки Терор Залива България! 3 години Затвор ако Носиш Тениска с Петолъчка или Че Гевара!, прие Парламента!
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 1797 Коментари: 3 Гласове:
0

Последна промяна: 10.03.2016 19:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Поредно безумие и репресия върху демократичните свободи на гражданите, граничещи с фашизъм се готвят да приемат в родния парламент!

Сините народни представители  Методи Андреев, Мартин Димитров и Петър Славов  вкараха закон за поправка в Наказателния кодекс! Тя предвижда да бъде брутално наказан всеки, който извършва в България комунистическа пропаганда. А за пропаганда  пък се счита, ако си сложиш в офиса портрет на Тодор Живков, Георги Димитров, Карл Маркс, Че Гевара или Ленин,  ако си облечеш тениска със сърп и чук, КГБ или с образа на който и да било представител на социалистическото минало и идеология и дори ако си закачиш петолъчка на ревера, или си купиш от модерните блузки с надпис СССР.

image

Тримата платени от „Козяк“ идиоти – Петър Славов, Мартин Димитров и Методи Андреев!

За подобно „престъпно деяние“ се предвиждат 3 години лишаване от свобода и глоба до 5 хиляди лева.

Подобно преследване и репресии спрямо социалистическата идеология си е позволявал единствено Адолф Хитлер!!! И никъде другаде по света! Факт!

Мотивите на депутатите-идиоти за строгите санкции са: Още по време на 38-то Народно събрание е бил приет закон, който обявява комунистическия режим у нас за престъпен. Но незнайно защо тогава не били приети адекватни мерки и наказания за правенето на комунистическа пропаганда на обществени места.

Който иска да си гледа Тодор Живков или Сталин, може да го прави вкъщи, каза милостиво Мартин Димитров. Но ако го направи навън или в офиса си, ще носи наказателна отговорност!

image

Димитров не обясни как на 9 май ветераните антифашисти ще носят ордените си и дали няма да ги изпоарестуват и да ги хвърлят в затвора. Как Героите на социалистическия труд да се отнасят към наградите си и дали не трябва да ги държат заключени в шкафчета, далеч от внуците си, за да ги опазят от „заразната комунистическа чума“. И дали ще събори всички паметници, като мемориала на Бузлуджа или Альоша в Пловдив, на които има петолъчки. И как ще бъде кръстено кръстовището край Ямбол, което открай време се нарича Петолъчката, заради петте пътя, които се събират там. Вероятно и над 3 хиляди улици и булеварди в България, барабар с Димитровград и Благоевград ще се наложи да бъдат прекръстени.

Прекаленият светец и Богу не е драг!

Новите идеи на Мартин и дясно-соросоидната грантова клика около него са нищо повече от политическа импотентност да родят нещо смислено. Тези новоизпечени неолиберали умеят единствено по сигнал от „Козяк“ да се ровят в славното ни минало с неистов мазохистичен стремеж да го оплюят, свирейки на струната на реститутите и олигарсите в България.

image

Реформаторите трябва да реформират настоящето, а не миналото. Обикновено се обръщаме към миналото, когато настоящето е от зле по-зле!

Със забраната за носене на каквито и да било символи няма да се оправят нито съсипаното от десните неолиберали, съпартийци на Димитров и Андреев здравеопазване, нито икономиката, нито социалната политика на днешна продънена от бедност България.

В цял свят не е забранено да се носят ликовете на Маркс, Енгелс, Фидел Кастро, Че Гевара…, само ние сме най-отявлените антикомунисти и ще репресираме народа.

И то репресии не за друго, а за политически убеждения.

У нас комунистическата партия не е забранена /все още/.

В целия останал свят – също.

Нищо чудно обаче ние да станем първите, които ще я забраним.

В демокрацията всеки има право да изповядва различни идеи, но не и в българската.

Тук ще влизаме в затвора, ако носим петолъчка, а има толкова много обеци и бижута, на които са инкрустирани такива звезди.

И те ли трябва да се забранят?image

И американското знаме по тази логика, защото по него има петолъчки.

А какво да кажем за най-репродуцирания и разпространен образ в световната поп култура – този на Че Гевара…

Уважаеми неолиберални десни грантови фашисти от РБ, ДСБ, ГЕРБ и прочие платени от Козяк глупаци, ако по някакво чудо този закон мине в пленарна зала, ще станем за смях на света.

А народът, който е обхванат от все по-голяма носталгия по спокойствието и сигурността по време на социализма, ще ви отговори адекватно.

И току виж Мартин Димитров и останалите продажници излетят от парламента на следващите избори, защото българите не понасят унижението, потъпкването на собственото им мнение и изкуственото насаждане на анти -соц, анти-руска и прочие омраза, която предизвиква само обратна реакция – истинска омраза и саморазправа със самозабравилите се грантови американски слуги и пудели, за кратко наричани у нас „български политици“. Skandalno.net




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
1. apostapostoloff - Само така, ваш'та мама!
10.03.2016 19:33
Само бой, затвор и сух тормоз за вас! Докога ще си разигравате вие коня бе, червени лайнари? Не за сопа и затвор, ами направо за въже плачете. И ще си го получите! Каквото повикало, такова се и обадило! Край със социализма в България! КРАЙ!
цитирай
2. varg1 - Я
10.03.2016 21:08
виж ти някои си тук маи е забравил поговорката,че които копае гроб другимо сам пада в него.
цитирай
3. goro6 - И глупаците трябва да се хранят.
27.03.2016 05:45
Тези тримата са първите, които първи обявяват идиотизма си. Въпросът е, каква бройка ще ги последва. И ако е верен лафа, че колелото на историята се върти, можем да очакваме ред сълзи, ред сополи и ред други нещица. Света се тресе, земята се обръща, живота става все по несигурен, българите изчезват, а тези грозници виж какви работи мислят. Ей, опичайте си акъла, дрисльовци! Буров е казал: "Тя си ебала майката Памукчиев, я ръка в джоба, я кур в гъза". Ама кой да слуша.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20123148
Постинги: 18642
Коментари: 10023
Гласове: 71260
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031