Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.02.2016 15:00 - Мюсюлмани поискаха от ЕС да узакони педофилията
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 707 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Призивите на имама остават неуловими за западните уши. И въпреки че изглеждат абсурдни, се смята, че някой от Европа подкрепя необходимостта за приемането на закон за браковете с непълнолетни момичета – един важен датски имам е дошъл и призовава за това, при това публично.

Осама Ел-Саади от джамията в Аархус, в едно интервю за датски вестник призовава правителството за приемането на малките момичета-булки, тъй като тази практика е част от културата на мигрантите, пристигнали в страната.

Тук, според имама, имайки предвид, че имигрантите навлезли в Европа са свикнали да се женят за момичета, нещо, което дори Западните страни трябва да приемат. Нехуманна практика. Ала тъй като това е „култура“, ние ще трябва да я направим законна.

Темата станала обект на въпроси, според Ел – Саади, трябва да бъде разгледана като „една различна гледна точка“. Това е извънредно хуманно положение и аз мисля, че ние трябва да се грижим за тези семейства. Те са женени, дори ако човекът е два пъти по-стар, те вече са изградили семейство. Трябва да приемем факта, че тази култура е различна.

Според други, това са ползи от непълнолетни момичета. „Ако се вгледате в условията на бежанските лагери, казва той, те често са обвити в несигурност и насилие. Женейки се за дъщеря ви, това може да даде повече стабилност“. Не е важно, че малката не е навършила пълнолетие. Дори, че е още дете.

Изявлението на имама, пише Русия Днес, е по повод обявявеното от датското правителство намерение да се намеси в бежанските лагери, за да отдели омъжените малки момичета.

„Ние трябва да гарантираме, че може да са в приемни центрове в които няма момичета принудени да живеят във връзка с по-възрастен мъж“, каза министъра по интеграция Ингер Стойберг. Според данните от някои изследвания, това ще бъдат 27 момичета, които попадат в датската системата за прием за момичета станали жертви на принудителни бракове.

Но не само Дания е била засегната от този проблем. Норвегия също пусна данни за подобни бракове. Мината година са били сключени бракове от 61 жени търсещи убежище, и с възраст година по-малка от тази, за свободното и законно встъпване в брак. Най-малката е на 11 години.

източник: BNews.bg




Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20211332
Постинги: 18672
Коментари: 10029
Гласове: 71321
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930